superbet
(P) Real Madrid, mare favorită să ajungă în finală! Bayern vrea să calce pe urmele lui Dortmund
240507_PSG_Dortmund_DigiSport_Blog_SoMe_1060x636
(P) PSG – Dortmund: aflăm prima finalistă a Ligii Campionilor!
gigi-becali1
Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Anglia – Italia: emoții pentru „Squadra Azzurra” la revenirea pe Wembley!

17.10.2023, 15:23

Campioana Europei riscă să nu-și poată apăra trofeul. În această seară, de la ora 21:45, Italia întâlnește Anglia, în derby-ul grupei C de calificare la turneul final din 2024. Pentru „Squadra Azzurra” partida este una specială – revine pe Wembley, stadionul pe care a cucerit titlul continental, în vara lui 2021, chiar în fața selecționatei „Three Lions”.

231016_Anglia_Italia_DigiSport_Blog_SoMe_1060x636
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

La Superbet, cel mai tare meci al zilei în preliminariile Europeanului beneficiază de Supercote, Superpariuri și pariuri Combinabile. Descoperă oferta completă pentru Anglia – Italia și alege-ți favorita!

Victoria trimite Anglia la Euro!

Înaintea duelului cu „Squadra Azzurra”, calculele sunt simple pentru selecționata lui Southgate. Lider neînvins în grupa C, având 3 puncte mai mult decât Italia și Ucraina, Anglia își poate asigura încă din această seară calificarea la Europeanul din Germania. O victorie le garantează „leilor” biletul la turneul final. Englezii au însă și varianta unui egal, în cazul în care Ucraina, care are deja un meci în plus, nu învinge diseară în Malta.

În iulie 2021, Italia învingea Anglia la lovituri de departajare și câștiga trofeul european. Pe lângă miză, faptul că finala a fost pierdută chiar pe Wembley a făcut ca eșecul să fie și mai dureros pentru jucătorii lui Southgate. De atunci, cele două naționale s-au mai întâlnit de trei ori, iar englezii au reușit să-și ia revanșa abia în precedentul duel direct. După o remiză 0-0 la Wolverhampton și o victorie a Italiei în Liga Națiunilor, „leii” au câștigat cu 2-1 la Napoli, în partida tur din grupă, disputată în martie. A fost al nouălea succes al Angliei în disputele cu Italia, care s-a impus de 11 ori, același fiind și numărul de remize în toate competițiile.

1.67 este cota pentru o victorie a Angliei, în timp ce Italia a primit 5.75 să obțină un nou triumf pe Wembley. La Superbet, toate partidele din preliminariile Europeanului beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Calcule complicate pentru Italia


Dacă englezii știu de ce rezultat au nevoie pentru a se califica, lucrurile nu sunt la fel de simple pentru italieni. Preluată de Luciano Spalletti după demisia lui Mancini, „Squadra Azzurra” a remizat 1-1 cu Macedonia de Nord și a învins Ucraina și Malta. Partida de pe Wembley este primul examen cu adevărat important în mandatul noului selecționer, iar un eșec la Londra ar complica situația campioanei europene. Dacă Ucraina, care are același număr de puncte, dar și un meci în plus, învinge în Malta, suspansul se menține în lupta pentru calificare. Asta și pentru că ultima rundă din grupă îi pune față în față pe italieni și ucraineni. Până atunci, după duelul cu Anglia, echipa lui Spalletti va mai întâlni și Macedonia de Nord, într-o etapă în care Ucraina va avea pauză.

Din lotul Italiei, Domenico Berardi, autor al unei „duble” împotriva Maltei, este principalul favorit să înscrie și are cotă 4.20 la Superbet, în timp ce Davide Frattesi, marcator a trei goluri în ultimele două meciuri, a primit 7.00. De cealaltă parte, Harry Kane caută reușita cu numărul 60 la naționala Angliei. Pentru un gol al căpitanului „Three Lions”, cota Superbet este 2.30. Totodată, Jude Bellingham, odihnit în amicalul de vineri cu Australia, are cotă 5.00 să marcheze împotriva Italiei.

Anglia – Italia se joacă și în Super Social! Intră și tu în cea mai mare comunitate de superpariori și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită
ianis
OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League
firo: Fuvuball: Soccer: April 23, 2022 1st Bundesliga, season 2021/2022 31st matchday FC Bayern Mvnchen - Borussia Dortmund 3:1, Leroy Sane, Malik Tillman, FC Bayern Mvnchen, FCB, Bayern, FC Bayern, half figure,
Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!
Chelsea v Norwich City - Premier League
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune "Regina Europei"
41
Recomandările redacției
gigi-becali1
Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci
copil-dawa
Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman
INSTANT_FCSB_CAMPIONAT_08_INQUAM_Photos_George_Calin
Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin
Tottenham Hotspur Men's Team Press Conference, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 12 Apr 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media