WTA250 Tournament: Transylvania Open 05-11 February 2024, Cluj-Napoca
Ana Bogdan a explicat de ce a pierdut cu Elina Svitolina la Roland Garros: ”Asta am simțit”
profimedia-0878238814
Meci de patru ore și jumătate pentru Novak Djokovic la Roland Garros! Cine i-a făcut viață grea sârbului
Romania V Montenegro: Nations League - League B Group 3, Bucharest - 14 Jun 2022
Exclusiv Ofertă de 5.000.000 € pentru Edi Iordănescu! Selecționerul României a dat răspunsul pe loc
Digi Sport 1 Live
Acum

VIDEO Londra îi poartă noroc: Horia Tecău l-a învins pe Florin Mergea şi a câştigat Turneul Campionilor

22.11.2015, 10:14

Londra le poartă noroc lui Horia Tecău şi lui Jean-Julien Rojer. După ce au câştigat ediţia din 2015 a Grand Slam-ului de la Wimbledon, cei doi s-au impus şi la Turneul Campionilor, ultima competiţie a sezonului.

horia jules
  • Fotbal: Italia - Turcia, marți, 22:00, DGS 2

  • Fotbal: Portugalia - Finlanda, marți, 21:45, DGS 1

Numărul unu mondial, cuplul româno-olandez a trecut în ultimul act de Florin Mergea şi Rohan Bopanna (cap de serie 8), în două seturi, 6-4, 6-3, într-un meci pe care l-au controlat de la un capăt la celălalt şi care a durat o oră.

În primul set, Tecău şi Rojer au reuşit un break în debutul meciului pe serviciul lui Bopanna şi l-au păstraz până la final, încheind actul după 31 de minute. În setul doi, cei doi au reuşit un prim break la scorul de 2-2 pe serviciul indianului şi au încheiat tot cu un break la serviciul lui Bopanna.

În urma victoriei de la Londra, Tecău şi Rojer vor primi 1.500 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 423.000 de dolari, în timp ce Mergea şi Bopanna vor încasa 229.000 de dolari şi 800 de puncte.


Impresionantă este maniera în care au evoluat Tecău şi Rojer în această săptămână, una în care au câştigat toate cele 5 meciuri disputate, fără să piardă niciun set.

Horia Tecău şi Florin Mergea au mai fost adversari de 6 ori şi de fiecare dată s-a impus primul. În acest an, cele două perechi s-au întâlnit în patru rânduri.


LIVE SCORE

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 3-6. Game, set, meci Tecău şi Rojer, care au câştigat TUrneul Campionilor, după un meci care a durat o oră. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 3-5. Florin e inspirat la retur şi surprinde jucătorul aflat la fileu, câştigând primul punct. După o minge trimisă în aut de Bopanna, Mergea a mai returnat o dată câştigător, după care Tecău s-a apărat remarcabil, ajungând la 30-30. Un punct câştigat de Rojer din apropierea fileului şi un nou blocaj perfect al lui Tecău au dus scorul la 5-3. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 3-4. Florin a servit şi a rămas aproape. Game-ul s-a încheiat la 15, după un unghi spectaculos găsit de român.  

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 2-4. Rojer a servit bine şi a ajuns la 30-0. A urmat un punct superb, câştigat după ce o minge trimisă de Florin a lovit banda fileului şi l-a păcălit pe Horia. Au urmat alte două puncte câştigate de Tecău şi Rojer, care sunt la două puncte de câştigarea finalei. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 2-3. Cel mai frumos al meciului a fost un break reuşit de perechea româno-olandeză. Jocul a fost încheiat cu un lob superb reuşit de Rojer. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 2-2. Tecău şi-a făcut şi el serviciul la zero şi cei patru merg cap la cap în actul secund al finalei Turneului Campionilor.

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 2-1. Mergea a servit un as şi Bopanna a câştigat un nou punct spectaculos între cei 4. Un nou serviciu bun al lui Florin a încheiat game-ul. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 1-1. Unul dintre cele mai frumoase schimburi ale finalei a fost câştigat de Mergea şi Bopanna, dar Rojer a servit foarte bine şi o minge în fileu trimisă de Rohan a dus scorul la 40-15. Un voleu simplu de la fileu reuşit de Horia a încheiat game-ul. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 1-0. Bopanna a reuşit un as din al doilea serviciu şi a dus scorul la 30-0. A urmat însă o dublă greşeală. Un smash reuşit de indian a încheiat primul game al actului secund. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6. Cuplul româno-olandez a câştigat primul set, după ce Horia a fost din nou excelent la fileu. Un as reuşit de Tecău a încheiat game-ul 10 şi setul, unul care a durat 31 de minute. 


Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-5. Cu Bopanna la serviciu, cuplul româno-indian a câştigat game-ul la 15, iar acum Tecău va servi pentru câştigarea primului set. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 3-5. Game-ul a început cu doi aşi reuşiti de Rojer şi a continuat cu un voleu câştigător al lui Horia, din apropierea fileului. Bopanna returnează perfect, în diagonală, dar o minge trimisă în fileu de Florin.

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 3-4. Mergea a servit perfect şi a ajuns la 40-0. Game-ul 7 a fost câştigat la zero şi a fost unul care a adus primele nesincronizări între Tecău şi Rojer.   

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 2-4. Mergea i-a forţat pe adversari să greşească în două rânduri şi s-a ajuns la 30-30 pe serviciul lui Horia. Un retur fantastic al lui Mergea a adus prima minge de break a cuplului româno-indian, irosită de Bopanna cu o minge trimisă în fileu. Tecău a servit un as şi a câştigat punctul decisiv.   

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 2-3. Indianul a ratat un smash simplu din apropierea fileului, dar s-a scos cu un serviciu impecabil. Game-ul a fost câştigat la 30.  

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 1-3. Pe serviciul lui Rojer, Horia a făst din nou imbatabil la fileu, iar olandezul a servit şi un as, fiecare dintre cei 4 jucători a reuşit câte un as în această primă serie.

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 1-2. Pe serviciul lui Florin a venit primul game al finalei pentru cuplul româno-indian, unul câştigat la 15. Mergea a făcut o dublă greşeală, dar a lovit câştigător în două rânduri.

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 0-2. Horia a servit foarte bine şi a încheiat cu un as al doilea game al ultimului act de la Londra. Jocul a fost câştigat la 15, singurul punct al lui Mergea şi Bopanna fiind făcut de indian. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 0-1 Bopanna a servit primul şi cu un as a salvat prima minge de break a finalei. Cei doi nu au mai avut răspuns la cea de-a doua şi Tecău şi Rojer au început meciul cu un break.

UPDATE 17:38: Cei patru jucători efectuează încă loviturile de încălzire şi meciul va începe în câteva minute. Bopanna va servi primul.

UPDATE 17:32: Cele două echipe intră în sala din Londra. Aceasta este a patra întâlnire dintre cele două perechi, în 2015: Tecău şi Rojer s-au impus în precedentele 3. Cea mai spectaculoasă partidă a fost cea din semifinalele de la Wimbledon (4-6, 6-2, 6-3, 4-6, 13-11).

Etichete: tecau mergea , turneul campionilor , finala romaneasca , turneul campionilor digi sport , video finala turneul campionilor , finala turneul campionilor digi sport , video tecau rojer - mergea boppana , live tecau rojer - mergea boppana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
UE, tot mai aproape de „opțiunea nucleară” în cazul Ungariei. Președinția belgiană cere blocarea dreptului de vot al guvernului ungar
UE, tot mai aproape de „opțiunea nucleară” în cazul Ungariei. Președinția belgiană cere blocarea dreptului de vot al guvernului ungar

Belgia, actuala deținătoare a președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, face în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Paris Saint-Germain's forward Kylian Mbappe celebrates scoring a goal during the French L1 football match between Paris Saint-Germain and Toulouse FC at the Parc des Princes stadium in Paris on May 12, 2024. Photo by Firas Abdullah/ABACAPRESS.COM Credit:
Kylian Mbappe a semnat: cel mai mare salariu de la Real Madrid! Nu este, însă, cel mai bine plătit din Spania

Total surprinzător: Real Madrid l-a refuzat pe Kylian Mbappe!
profimedia-0855536726
”E gata”. Cristi Borcea are nouă copii, iar acum și-a anunțat decizia: ”Am vorbit cu Valentina”
borcea
A luat cea mai controversată decizie la 37 de ani și s-a îmbogățit! Cum au reacționat copiii ei, după ce au aflat ce face
wanda 4
Viral imediat: o melodie românească a început și Carlo Ancelotti și Vinicius n-au stat pe gânduri
Screenshot 2024-06-03 093858
Recomandările redacției
Romania V Montenegro: Nations League - League B Group 3, Bucharest - 14 Jun 2022
Exclusiv Ofertă de 5.000.000 € pentru Edi Iordănescu! Selecționerul României a dat răspunsul pe loc

Foto Topul salariilor de la Real Madrid! Pe ce locuri sunt starurile Vinicius și Bellingham, după transferul lui Mbappe
kylian-mbappe
Lovitură! Patronul din SuperLigă care-l vrea pe Boloni, după ce Metz a retrogradat: ”O să fac tot posibilul să-l conving”
Laszio Boloni (metz) FOOTBALL : AS Saint-Etienne vs FC Metz - Playoffs Ligue 1/LIigue 2 - 30/05/2024 FredericChambert/Pa
Gigi Becali: ”Nu cred că mă mai interesează”. Transferul la FCSB, la un pas să pice
8
Citește și
Foto Surpriză mare la Roland Garros! Sportiva care s-a calificat în sferturi, la doar 17 ani
profimedia-0878601600
Foto Blitzkrieg! 6-0, 6-0 și calificare în doar 40 de minute în sferturile de finală de la Roland Garros
swiatek-10
Irina Columbeanu, șic și modernă la balul de la liceu. Seamănă din ce în ce mai tare cu mama ei și duce o viață de vis în SUA
Irina Columbeanu, șic și modernă la balul de la liceu. Seamănă din ce în ce mai tare cu mama ei și duce o viață de vis în SUA
A plecat şi ultimul om de fotbal din conducerea lui Dinamo! La ce club a ales să meargă
A plecat şi ultimul om de fotbal din conducerea lui Dinamo! La ce club a ales să meargă
Giovanni Becali și Jose Mourinho pot face transferuri de 23.000.000 de euro la Fenerbache! Ce lovitură dă Gigi Becali
Giovanni Becali și Jose Mourinho pot face transferuri de 23.000.000 de euro la Fenerbache! Ce lovitură dă Gigi Becali
Noua iubită a lui Jason Momoa, pozată în colanți și bustieră, pe stradă. Adria Arjona a vrut să scape de paparazzi, dar nu a reușit
Noua iubită a lui Jason Momoa, pozată în colanți și bustieră, pe stradă. Adria Arjona a vrut să scape de paparazzi, dar nu a reușit
Elena Ionescu, parada costumelor de baie în Republica Dominicană. Mizează pe senzualitate și pe puterea ei de seducție
Elena Ionescu, parada costumelor de baie în Republica Dominicană. Mizează pe senzualitate și pe puterea ei de seducție
Ion Ţiriac a pus ochii pe un castel cu o istorie aparte. Cine este îngropat în curte și cât l-ar costa pe miliardar
Ion Ţiriac a pus ochii pe un castel cu o istorie aparte. Cine este îngropat în curte și cât l-ar costa pe miliardar
Pleci cu mașina în vacanță prin Europa? Vezi HARTA vitezelor pe autostrăzi, ca să nu iei amendă
Pleci cu mașina în vacanță prin Europa? Vezi HARTA vitezelor pe autostrăzi, ca să nu iei amendă
Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon
Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon
Acest om are șapte vieți! Accidentat și condus de adversarul său, Novak Djokovic a revenit miraculos și s-a calificat în sferturi la Roland Garros
Acest om are șapte vieți! Accidentat și condus de adversarul său, Novak Djokovic a revenit miraculos și s-a calificat în sferturi la Roland Garros
A fost eliminat în primul tur de la Roland Garros și acum a mai primit încă o lovitură: ”Mi-au furat inelul de logodnă”
coria

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Elena Ionescu, parada costumelor de baie în Republica Dominicană. Mizează pe senzualitate și pe puterea ei de seducție
Elena Ionescu, parada costumelor de baie în Republica Dominicană. Mizează pe senzualitate și pe puterea ei de seducție
Digi World
5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă
5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă
Digi Animal World
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”