SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei
SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros
lacatus
Exclusiv Marius Lăcătuș a tras o concluzie clară, după ce a auzit discursul lui Bogdan Lobonț
Digi Sport 1 Live
Acum

US Open 2019 | Simona Halep - Nicole Gibbs 6-3, 3-6, 6-2! Va da peste Taylor Townsend, în turul doi

28.08.2019, 00:05

Simona Halep s-a calificat în turul secund la US Open, însă nu fără emoții. Încurajată din tribune de Nadia Comăneci, campioana de la Wimbledon a început perfect meciul cu Nicole Gibbs. Și-a adjudecat primul set cu 6-3 și victoria părea o simplă formalitate.

Simona Halep și Nicole Gibbs
Simona Halep a avut parte de un adversar redutabil în persoana lui Nicole Gibbs / Foto: Getty Images
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

În actul secund, americanca de pe locul 135 WTA și-a ridicat nivelul jocului. În schimb, Halep a câștigat cele mai spectaculoase schimburi.

Gibbs s-a impus în cele din urmă cu 6 -3 și a trimis partida în decisiv. Asta după ce campioana noastră a oferit publicului cel mai frumos game al meciului. A fost un moment în care Gibbs putea încheia setul secund, numai că de fiecare dată Simona s-a opus! Concret, Halep a salvat 6 mini de set, spre disperarea adversarei. Până la urmă, americanca s-a impus, dar Simona era deja cu gândul la decisiv.

Simona Halep - Nicole Gibbs 6-3, 3-6, 6-2! Simona a spart ”ghinionul”! A ajuns în turul doi din a treia încercare

Într-adevăr, Simona nu i-a mai lăsat nicio speranță adversarei în ultimul set și a închis meciul cu un sec 6-2. Sportiva din Constanța avea și ambiția de a trece de primul tur la US Open, după ce în precedentele două ediții a fost eliminată de fiecare dată chiar din primul tur.

Următoarea adversară a numărului 4 WTA va fi americanca Taylor Townsend.


LIVE SCORE Simona Halep - Nicole Gibbs:


UPDATE 00.18 Simona Halep este în turul al doilea la US Open! Românca a trecut cu 6-3, 3-6, 6-2 de Nicole Gibbs. Simona a fructificat a doua minge de meci.  

UPDATE 00.14 Nicole Gibbs amână deznodământul. Simona va servi pentru meci.

UPDATE 00.11 Simona Halep este clar la conducere și câștigă lejer pe propriul serviciu. 

UPDATE 00.08 Simona controlează jocul și face un nou break!

UPDATE 00.06 Simona Halep menține ritmul și își face serviciul. 

UPDATE 00.01 Nicole Gibbs sparge gheața în decisiv, deși Simona a avut 30-0. 

UPDATE 23.57 Simona Halep câștigă și pe propriul serviciu și se desprinde.  

UPDATE 23.54 Simona Halep începe perfect setul decisiv - face break după ce a reușit un joc mult mai combativ.

UPDATE 23.48 Simona Halep cedează însă pe propriul serviciu și situația se echilibrează. Soarta partidei se va afla după setul decisiv.  Dacă în primul set românca a pierdut doar o dată la serviciu, în al doilea act Nicole Gibbs a reușit 4 break-uri. Setul al doilea a durat tot 40 de minute. 

UPDATE 23.43 Simona Halep rămâne în viață după ce salvat 6 mingi de set! A fost o adevărată încleștare psihologică în care românca a ieșit câștigătoare. 

UPDATE 23.33 Situația se inversează - Nicole Gibbs revine și va servi pentru a egala la seturi.

UPDATE 23.30 Simona ripostează și ia break-ul la zero!

UPDATE 23.28 Simona Halep nu găsește soluții în fața jocului viguros al lui Nicole Gibbs și își pierde din nou serviciul. 

UPDATE 23.25 Din nou, Nicole Gibbs își adjudecă serviciul fără probleme.

UPDATE 23.20 Simona Halep dă semne de revenire - face break după un game aprig disputat și întrerupe seria bună a americancei.

UPDATE 23.15 Nicole Gibbs profită de lipsa de reacție a Simonei și se distanțează după un game câștigat pe propriul serviciu. 

UPDATE 23.10 Setul al doilea începe cu break pentru Nicole Gibbs.  

UPDATE 23.06 Simona Halep își trece un cont un nou break și câștigă primul set după 40 de minute. A reușit să încheie la a cincea minge de set.

UPDATE 23.00 Simona Halep își face serviciul și se apropie la un game de câștigarea primului set.

UPDATE 22.55 Game echilibrat, dar Simona Halep recuperează break-ul imediat! 

UPDATE 22.50 Probleme pentru Simona pe propriul serviciu. Nicole Gibbs a condus cu 40-0 și a reușit break-ul la a doua tentativă.

UPDATE 22.48 Nicole Gibbs rezistă cu brio unor schimburi mai lungi și își adjudecă serviciul. 

UPDATE 22.44 Numărul 4 mondial se impune din nou pe propriul serviciu - Simona a reușit câteva lovituri superbe la 30-0 și 40-15. 

UPDATE 22.40 Simona Halep pierde primul game al partidei pe serviciul lui Nicole Gibbs. 

UPDATE 22.34 Simona Halep își face serviciul după ce a salvat 2 mingi de break. 

UPDATE 22.30 Simona Halep câștigă primul game cu un break pe serviciul adversarei. 

UPDATE 22.25 A început partida. Nadia Comăneci o încurajează pe Simona din tribună.   

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 22.20 Simona Halep și Nicole Gibbs au intrat pe Louis Armstrong Stadium.  Jucătoarele fac mișcări de încălzire.

Simona Halep - Nicole Gibbs, în turul 1 la US Open, se va juca în această seară, în jurul orei 21:00, iar pe digisport.ro puteţi urmări meciul în format Live Text.

UPDATE 22.05 S-a încheiat partida dintre Andrey Rublev și Stefanos Tsitsipas - rusul s-a impus în 4 seturi, 6-4, 6-7, 7-6, 7-5. Urmează partida Simonei Halep cu Nicole Gibbs.  

UPDATE 21:00 Duelul Simonei Halep este precedat de meciul dintre Stefanos Tsitsipas şi Andrey Rublev. Scorul este 2-1 la seturi pentru rus. Rublev a câştigat primul set cu 6-4, iar grecul s-a impus cu 7-6 în al doilea. Apoi, Rublev a câştigat setul al treilea tot la tie break, 7-6. 


Românca, favorită numărul 4 la acest ultim Grand Slam al anului, are o misiune relativ uşoară în faţa americancei de 25 de ani, care se află pe locul 137 WTA, dar întotdeauna startul la un turneu este complicat. În ultima vreme însă, Simona gestionează mult mai bine acest lucru şi a evitat surprizele.

  • Simona Halep-Nicole Gibbs (6-4, 6-1) este sngurul meci direct pe care l-au disputat cele două şi a avut loc în 2018, la Schenzhen

Eliminată anul trecut total surprinzător în primul tur de către Kaia Kanepi, 2-6, 4-6, Simona nu are puncte de apărat, iar de acum până la finalul anului tot ce i se poate întâmplă nu poate fi decât un plus. După cum se ştie, în septembrie 2018, marea noastră campioană a avut probleme cu spatele şi nu a mai putut juca mai mult de patru luni.

Simona Halep poate redeveni lider mondial până la finele anului

Constănțeanca trebuie să-și apere doar 21 de puncte până la încheierea sezonului 2019, potrivit WTA Insider.

Simona Halep a încheiat ultimii doi ani, 2017 și 2018, în fruntea ierarhiei mondiale, iar în prezent se află pe locul 4 WTA şi pe locul 2 în cursa pentru Turneul Campioanelor, care va fi în direct la Digi Sport în luna noiembrie.

Simona Halep US Open | Parcursul virtual al Simonei Halep la US Open

  • Turul 1 - Nicole Gibbs
  • Turul 2 - Townsend/Kozlova
  • Turul 3 - Sorana Cîrstea/Siniakova/Strycova
  • Optimi - Bianca Andreescu/Caroline Wozniacki
  • Sferturi - Petra Kvitova/Sloane Stehens
  • Semifinale - Naomi Osaka/Kiki Bertens
  • Finală - Serena Williams/Elina Svitolina/Ashleigh Barty/Karolina Pliskova/Madison Keys

US Open 2019 | Cele mai mari premii din istorie

Federaţia americană de tenis (USTA) a anunţat, că turneul US Open, ultimul de Grand Slam al anului, va oferi premii de 53 de milioane de dolari anul acesta, un record pentru turneele majore, potrivit site-ului WTA. Premiile în bani oferite de organizatorii turneului US Open au crescut cu 57% faţă de 2013.

Campionii de la simplu, feminin şi masculin, vor fi recompensaţi cu câte 3,8 milioane de dolari, cea mai mare primă din istoria turneului. După cum s-a procedat în ultimii trei ani, USTA a mărit primele pentru primele trei tururi.

Bonusuri record vor fi acordate şi campionilor de la dublu feminin şi masculin, fiecare pereche urmând să se aleagă cu câte 700.000 de dolari. Pentru calificări se va depăşi în premieră bariera de 3 milioane de dolari. Un jucător va primi pentru primul tur la simplu suma de 54.000 de dolari.

Ediţia din acest an a turneului marchează a 50-a aniversare a competiţiei, iar USTA va sărbători acest lucru prin recunoaşteri speciale ale unor mari campioni, prin lansarea complexului USTA Billie Jean King National Tennis Center şi inaugurarea noului stadion Louis Armstrong, cu o capacitate de 14.000 de locuri (cu acoperiş retractabil).

US Open este singurul turneu de Grand Slam la care Simona Halep nu a ajuns niciodată în finală. Românca a ajuns până în semifinalele turneului în 2015, fiind învinsă de Flavia Penetta. 

Gibbs s-a operat cu succes de cancer în luna mai

"Veşti bune! Operaţia a îndepărtat cancerul. Zona este curată, iar acum nu mai am cancer", scria acum trei luni Nicole pe contul său de twitter, după operaţie.

"Au trecut 14 zile de la ultima mea masă adevărată şi aştept cu nerăbdare să pot mânca din nou. Mi-a spus că deşi lucrurile nu sunt perfecte acum trebuie să sărbătorim victoriile de-a lungul drumului. Şi să nu mai ai cancer este una foarte mare. Aşa că sunt recunoscătoare pentru tot sprijinul, vom ajunge la capăt la un moment dat", a fost mesajul de mulţumire postat pe facebook.

Nicole Gibbs a revenit pe teren la un turneu ITF, la Honolulu, la care a ajuns în finală, în iulie.

Jucătoarea în vârstă de 26 de ani a mai jucat apoi la Toronto, unde a pierdut în calificări, și la ITF-ul de la Vancouver, unde a fost învinsă în primul tur.

Gibbs a ajuns pe tabloul principal de la US Open în calitate de lucky loser, după ce a fost învinsă de Shuai Peng în ultimul tur al calificărilor.

Etichete: simona halep , us open , nicole gibbs , us open 2019 , simona halep nicole gibbs


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar
Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar

Averea totală combinată a locuitorilor orașului este mai mare de 3 trilioane de dolari.

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Euro 2028 and Euro 2032 Announcement - UEFA Headquarters
Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 ORANGE (16.04.2016)
S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman
coman7
Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana
L-a dat afară, dar acum îl regretă. Gigi Becali: ”Poate este mai mare și decât Lucescu”
gigica
Recomandările redacției
lacatus
Exclusiv Marius Lăcătuș a tras o concluzie clară, după ce a auzit discursul lui Bogdan Lobonț

Anunț direct de la Paris: s-au încheiat negocierile dintre Kylian Mbappe și Real Madrid!
profimedia-0857762456
Bogdan Lobonț a spus cine e antrenorul ideal pentru Rapid
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ - FC RAPID 1923 BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (05.05.2024)
Peste Neymar și Mbappe! Transferul care ar scrie istorie în fotbal: 300 de milioane de euro!
4men
Citește și
Simona Halep, gata pentru al doilea turneu de la revenire! Joacă pe zgură după o pauză de doi ani, în direct la Digi Sport
simona-halep
”Zero!”. Ce lovitură: visul Simonei Halep, ”spulberat”!
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen
„Șumudică n-a vrut să fie antrenorul Rapidului!" Ipoteză surprinzătoare: „Dacă nu era Șucu patron, Marius era antrenor"
„Șumudică n-a vrut să fie antrenorul Rapidului!" Ipoteză surprinzătoare: „Dacă nu era Șucu patron, Marius era antrenor"
Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle
Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle
Elizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect
Elizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
De ce doi ofițeri ruși nu l-au salutat pe Putin la parada de Ziua Victoriei Video
De ce doi ofițeri ruși nu l-au salutat pe Putin la parada de Ziua Victoriei Video
Amendă de 1.320 lei, pentru șoferii care rămân cu mașina în pană în tunel sau pasaj. Cum poți scăpa
Amendă de 1.320 lei, pentru șoferii care rămân cu mașina în pană în tunel sau pasaj. Cum poți scăpa
Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români
Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români
Șoc la Roma: Novak Djokovic a fost lovit în cap și s-a prăbușit la pământ! Lumea tenisului condamnă atacul VIDEO
Șoc la Roma: Novak Djokovic a fost lovit în cap și s-a prăbușit la pământ! Lumea tenisului condamnă atacul VIDEO
Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei
profimedia-0858128390

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Digi Animal World
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale