Îngrijorarea americanilor, după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins
halep-nastase
Ilie Năstase a reacționat, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024
Digi Sport 1 Live
Acum

Video&Foto Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Naţională. A cântat imnul și a povestit filmul evenimentelor

17.07.2019, 20:20

Simona Halep a prezentat fanilor trofeul de la Wimbledon. Pe Arena Națională, peste 25.000 de oameni au aplaudat-o în picioare pe campioana noastră, care a pătruns pe gazon alături de Ion Țiriac.

colaj simona halep trofeu wimbledon arena nationala
Simona Halep s-a impus la Wimbledon 2019, după ce a învins-o pe Serena Williams
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

A urmat un scurt discurs al campioanei, iar apoi Ion Țiriac a devenit "amfitrion" și a rememorat, împreună cu "Simo", cele mai importante momente de la finala fabuloasă câștigată împotriva celei mai titrate jucătoare din istoria tenisului, Serena Williams, pe care Simona a spulberat-o în două seturi, 6-2, 6-2.

Anul trecut, peste 20.000 de fani au aclamat-o pe Simona, după succesul de la Roland Garros. 


UPDATE ora 20:15: Simona își încheie discursul într-o ploaie de confetti și pe ritmurile melodiei "We are the Champions".


UPDATE ora 19:55: Simona Halep primește un tricou al echipei naționale de fotbal a României, cu numărul 1 și cu numele ei pe spate.

UPDATE ora 19:15: Ion Țiriac descrie cu lux de amănunte finala de la Wimbledon, Simona Halep - Serena Williams. Orice detaliu este analizat cu ochiul specialistului,

UPDATE ora 19:05: Moment emoționant. Imnul național este interpretat de Andra. Simona Halep cântă și ea.

UPDATE ora 19:02: Marii campioni ai României îi transmit un mesaj Simonei, din cantonament sau din locurile în care se află acum. Printre aceștia se află și Nadia Comăneci.

UPDATE ora 19:00: Simona Halep își face apariția pe gazon, însoțită de Ion Țiriac, în aplauzele fanilor. Campioana noastră adresează primele cuvinte fanilor de pe stadion.

"Suntem aici în această seară ca să împărţim acest trofeu, este al nostru, este al ţării în primul rând. Este o seară foarte specială pentru mine, şi anul trecut a fost, dar acum parcă este şi mai specială, mă bucur foarte mult că aţi venit să ne bucurăm şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile! Vă mulţumesc încă o dată!", au fost primele cuvinte ale Simonei în faţa zecilor de mii de spectatori de pe Arena Naţională.

 UPDATE ora 18:40: La Arena Națională și-au făcut apariția și exponenții "generației de aur", Gică Hagi și Gică Popescu.

UPDATE ora 18:35: A apărut și tricoul cu numele Simonei Halep pe spate și cu numărul 1. FRF vrea să-i facă o surpriză campioanei noastre și să-i ofere tricoul echipei naționale de fotbal a României.

S-a oprit accesul spectatorilor pe la zona VIP, sector care s-a umplut. Se intră pe laterale.

UPDATE ora 18:05: Gabriela Szabo a venit și ea la stadion și a oferit primele impresii despre ceea ce a reușit Simona Halep.

"Este un moment extraordinar ceea ce trăiesc acum, având în vedere că am intrat pe stadion şi am văzut 3 generaţii care aşteaptă să vină Simona Halep. Asta înseamnă ceva extraordinar, să vezi şi bunicul, şi mama şi copulul, care au venit să se bucure de un moment important pentru Simona şi pentru sportul românesc. Nu întâmplător se spune că sportul uneşte oameni", a spus fosta mare campioană olimpică și mondială la atletism.

UPDATE ora 18:00: Se fac deja pregăriri organizatorice pentru marele eveniment. Echipa Digi Sport a pătruns deja pe stadion. Fanii continuă să vină în număr mare.

UPDATE ora 17:05: Primii oameni și-au făcut deja apariția la Arena Națională. Cu două ore înainte de startul evenimentului, chiar în momentul când s-au deschis porțile și s-a permis accesul, deja vin mai multe grupuri de persoane la cel mai mare stadion din țară.

VIDEO cu primii oameni care vin pe stadion:


Zeci de fani au oprit limuzina cu care a plecat campioana de la Wimbledon de la aeroport, iar Simona Halep a ieşit pentru a-i saluta. A fost doar preambulul "Main Eventului", care va avea loc azi. Publicul din România poate vedea trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat pe Arena Naţională, miercuri, de la ora 19:00. Se estimează că aproximativ 30.000 de susţinători vor fi pe cel mai mare stadion al ţării pentru a o aclama pe cea mai mare sportivă a ţării.

Întreaga ceremonie va fi în direct la Digi sport 1. La fel s-a întâmplat anul trecut, după ce Halep a câştigat titlul la Roland Garros: 20.000 de români au venit să o aplaude pe campioană.

După succesul de la Wimbledon, Simona Halep va primi Ordinul Național "Steaua României" în grad de Cavaler, cea mai înaltă distincţie a statului român.

Primarul Capitalei nu va fi prezent la ceremonia în onoarea Simonei Halep

Gabriela Firea, primarul Bucureştiului, nu va fi prezentă miercuri pe Arena Naţională, la festivitatea în onoarea Simonei Halep.

După incidentul din 2018, când a fost fluierată de fanii veniţi să sărbătorească succesul campioanei din Constanţa la Roland Garros, Gabriela Firea nici nu a vrut să audă de o nouă prezenţă la evenimentul în cinstea Simonei Halep. Informaţia a fost oferită în direct, la Digi Sport Special, de Dan Filoti, moderatorul emisiunii.

"Nu o să mai fie. Când a auzit că a zis "Ceremonie"? Eu nu, nu, nu'! Ştiu sigur, din surse sigure", a dezvăluit Dan Filoti, la Digi Sport Special.

Ţiriac e convins că evenimentul în cinstea Simonei Halep va fi un succes

Accesul publicului va fi gratuit. Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a declarat: "I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană".

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2.

Halep a obţinut al doilea său titlu de Mare Şlem din palmares, după unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, în urma unei victorii în doar 55 de minute în faţa fostului lider mondial. Primul său titlu de Mare Şlem a fost câştigat în 2018, la Roland Garros.

Etichete: simona halep , halep wimbledon , halep arena nationala , wimbledon 2019 , ceremonie simona halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
21
Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"
FC Schalke 04 v Galatasaray - UEFA Champions League Group D
Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”
FOTBAL:CORVINUL HUNEDOARA-OTELUL GALATI, FINALA CUPEI ROMANIEI BETANO (15.05.2024)
Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri
Screenshot 2024-05-15 232704
Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"
UEFA Fußball Conference League, Playoff Round Saison 2023-2023 Toumba Stadion Thessaloniki, 31.08.2023 PAOK Thessaloniki
Recomandările redacției
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii
duckadam
Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor
Atalanta vs Juventus - Finale Coppa Italia 2023/2024
45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc
profimedia-0868202178
Citește și
Simona Halep: ”Nu mi-a venit să cred”. Ce a spus despre retragere
Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (5)
Simona Halep, pozată cu un bărbat cu 25 de ani mai mare și cu o avere de 70 de milioane €. Prima reacție: ”Relație amoroasă?”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-25
O femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”
O femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”
CSA Steaua s-a folosit de marca FCSB! Dezvăluirile care-l vor înnebuni pe Talpan. „Gigi Becali să-i dea în judecată!"
CSA Steaua s-a folosit de marca FCSB! Dezvăluirile care-l vor înnebuni pe Talpan. „Gigi Becali să-i dea în judecată!"
Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie
Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie
Cum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes
Cum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Oamenii lui Putin, amenințări cu ce de-al Treilea Război Mondial dacă Ucraina folosește arme occidentale pentru a lovi Rusia
Oamenii lui Putin, amenințări cu ce de-al Treilea Război Mondial dacă Ucraina folosește arme occidentale pentru a lovi Rusia
Guvernul anunță un nou sprijin pentru pensionari. Ce se întâmplă cu 5.000.000 de pensii?
Guvernul anunță un nou sprijin pentru pensionari. Ce se întâmplă cu 5.000.000 de pensii?
ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate
ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate
Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO
Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO
Dezvăluiri despre accidentarea Simonei Halep, după ce a abandonat în primul tur de la Trophee Clarins
Tennis: US OPEN

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”