Tennis: US OPEN
Dezvăluiri despre accidentarea Simonei Halep, după ce a abandonat în primul tur de la Trophee Clarins
Îngrijorarea americanilor, după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins
Screenshot 2024-05-17 at 18.33.57
Cum l-a numit presa britanică pe Adrian Mutu, după ce "Briliantul" s-a pozat cu Cristiano Ronaldo
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Matinal

Video Simona Halep - Laura Siegemund 6-2, 6-4. Victorie clară a româncei, care s-a calificat în sferturi la Gippsland Trophy

articol scris de Digi Sport
03.02.2021, 08:26

Simona Halep a învins-o pe Laura Siegemund, scor 6-2, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală ale Gippsland Trophy.

Simona Halep, locul doi WTA / Foto: Profimedia
Simona Halep, locul doi WTA / Foto: Profimedia
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Simona Halep a început excelent jocul și și-a adjudecat fără mari emoții primele patru game-uri ale meciului. La 4-0, Siegemund a dat primele semne de revenire, însă nu suficiente pentru a avea șanse reale la adjudecarea primului set, pe care l-a câștigat Halep, la 2, fără game cedat pe propriul serviciu, care a funcționat excelent.

Actul secund a început total opus față de primul, cu Laura Siegemund la conducerea meciului. Sportiva din Germania a câștigat primele două game-uri, datorită unui joc solid, dar din al treilea game Simona a revenit în meci, oferind o replică puternică. Cele două sportive au mers cap la cap până la 4-4, când, deși Siegemund venea după jocuri excelente făcute pe propriul serviciu, Simona a făcut break-ul, care avea să fie și momentul decisiv al meciului, Halep reușind să confirme jocul câștigat pe serviciul advers și să obțină victoria, la capătul unei partide de o oră și 34 de minute.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe Ekaterina Alexandrova (33 WTA), cea care a eliminat-o în optimile de finală pe Iga Swiatek (17 WTA), campioana en-titre de la Roland Garros, scor 6-4, 6-2.


Simona Halep - Laura Siegemund 6-2, 6-4

UPDATE, ora 08:10: Simona Halep - Laura Siegemund 6-2, 6-4. GAME, SET, MECI Simona Halep! Românca salvează o minge de break și reușește să își facă serviciul și să câștige partida.


UPDATE, ora 08:05: Simona Halep - Laura Siegemund 6-2, 5-4. BREAK Simona! Românca fructifica, datorită dublei greșeli comise de Siegemund, a patra minge de break și preia conducerea pentru prima dată în acest secund secund. Halep va servi pentru câștigarea meciului.

UPDATE, ora 08:00: Simona Halep - Laura Siegemund 6-2, 4-4. Simona reușește să își facă serviciul și egalează.

UPDATE, ora 07:53: Simona Halep - Laura Siegemund 6-2, 3-4. Siegemund continuă să joace solid cu propriul serviciu și revine în avantaj.

UPDATE, ora 07:48: Simona Halep - Laura Siegemund 6-2, 3-3. Simona dă o replică puternică după jocul precedent și cedează un singur punct.

UPDATE, ora 07:45: Simona Halep - Laura Siegemund 6-2, 2-3. Sportiva din Germania joacă perfect pe propriul serviciu și câștigă game-ul la zero.

UPDATE, ora 07:42: Simona Halep - Laura Siegemund 6-2, 2-2. Simona salvează trei mingi de break și câștigă un game extrem de disputat.

UPDATE, ora 07:34: Simona Halep - Laura Siegemund 6-2, 1-2. Simona reușește imediat rebreak-ul, deși a fost condusă 15-40.

UPDATE, ora 07:28: Simona Halep - Laura Siegemund 6-2, 0-2. Jocul germancei este în creștere vizibilă. Simona este trădată de serviciul doi și cedează primul break din acest meci.

UPDATE, ora 07:22: Simona Halep - Laura Siegemund 6-2, 0-1. Început cu dreptul pentru germancă în setul doi.

UPDATE, ora 07:14: Simona Halep - Laura Siegemund 6-2. SET Halep! Simona reușește să salveze prima minge de break a germancei și își adjudecă primul set, în care a reușit un joc pe propriul serviciu excelent, procentaj de 91% mingi câștigate pe primul serviciu.

UPDATE, ora 07:09: Simona Halep - Laura Siegemund 5-2. Germanca obține al doilea game al meciului, datorită unei lovituri cu reverul care a surprins-o pe Halep. Simona se pregătește să servească pentru primul set.

UPDATE, ora 07:04: Simona Halep - Laura Siegemund 5-1. Românca reușește un nou game aproape perfect pe propriul serviciu și este aproape de câștigarea primului set.

UPDATE, ora 07:01: Simona Halep - Laura Siegemund 4-1. Germanca schimbă strategia, încearcă să o aducă pe Halep mai mult la fileu și tactica dă roade. Simona a avut două mingi de break, însă în cele din urmă a cedat primul game.

UPDATE, ora 06:54: Simona Halep - Laura Siegemund 4-0. Ce început pentru Simona! Românca își face serviciu la zero și se îndreaptă cu pași siguri spre accederea primului set.

UPDATE, ora 06:51: Simona Halep - Laura Siegemund 3-0. Simona confirmă începutul solid de joc și reușește un nou break.

UPDATE, ora 06:46: Simona Halep - Laura Siegemund 2-0. Românca reușește să-și facă serviciul fără nicio emoție, 40-15, game încheiat cu o lovitură perfectă de rever.

UPDATE, ora 06:43: Simona Halep - Laura Siegemund 1-0. Început perfect pentru Simona, care face break-ul.

UPDATE, ora 06:36: Începe meciul. Laura Siegemund are primul serviciu.

UPDATE, ora 06:30. Cele două jucătoare au ieșit pe teren la încălzire. Simona Halep va începe meciul la serviciu.


Partida Simona Halep - Laura Siegemund este a treia de pe arena Maragert Court, după alte două partide de simplu feminin, care încep la ora 02:00.

Siegemund (32 ani, 51 WTA), cap de serie numărul 16, a trecut marţi fără probleme de australianca Destanee Aiava, cu 6-2, 6-2.

Halep (29 ani) a învins-o luni pe rusoaica Anastasia Potapova, cu 6-4, 6-4. Siegemund câştigase luni în faţa altei românce, Monica Niculescu, în două seturi, cu 7-5, 6-4.

Simona Halep - Laura Siegemund H2H

Germanca are avantaj în meciurile directe cu Halep (2-1), pe care a învins-o în doi ani consecutivi la Stuttgart, în 2016 în optimi, cu 6-1, 6-2, iar în 2017, în semifinale, cu 6-4, 7-5.

Singurul succes al Simonei a venit la mai puţin de o lună de la ultima înfrângere, cu 6-4, 6-4, la Roma, în turul al doilea (2017).

Gippsland Trophy, LIVE pe Digi Sport 2 | Şi Irina Begu e în optimi

Tot în optimile de finală de la Gippsland Trophy, Irina Begu, locul 79 WTA, va juca împotriva britanicei Johanna Konta, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 5, miercuri noapte, în jurul orei 03:00.

La Gippsland Trophy, campioana en titre de la Roland Garros, poloneza Iga Swiatek, a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de slovena Kaja Juvan, 2-6, 6-2, 6-1, în timp ce japoneza Naomi Osaka, a doua favorită, a câştigat fără drept de apel în faţa franţuzoaicei Alize Cornet, cu 6-2, 6-2.

Surprind înfrângerile suferite în turul al doilea de Arina Sabalenka, eliminată de estoniana Kaia Kanepi cu 6-1, 2-6, 6-1, şi de Cori Gauff, învinsă de Katie Boulter cu 3-6, 7-5, 6-2.

Etichete: simona halep , laura siegemund , gippsland trophy


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Radu Draguin of Tottenham Hotspur during the Premier League match Tottenham Hotspur vs Manchester City at Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom, 14th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)
Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an
DENNIS MAN, ALESSANDRO CIRCATI, ANGE YOAN BONNY, Serie B, 2023-24, Parma vs Cremonese 1-1, 05-05-2024, Esultanza, Celebr
Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez
Screenshot 2024-05-17 at 18.33.57
Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic
Real Madrid Celebrate 36th League Title - Madrid
36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului
laca
Recomandările redacției
Screenshot 2024-05-17 at 18.33.57
Cum l-a numit presa britanică pe Adrian Mutu, după ce "Briliantul" s-a pozat cu Cristiano Ronaldo

Exclusiv Prima reacție, după ce MM Stoica a anunțat oficial că FCSB revine în Ghencea
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (6.08.2023)
Manchester United ”sparge banca” pentru un jucător din Premier League
Manchester United. Logo embroidered on the T-shirt. Red Devil Football Club of England. Royal Football Club.
Exclusiv Când va numi Adrian Mititelu noul antrenor de la FCU Craiova. 7 jucători și doi antrenori, OUT!
Marcel Pușcaș (63 de ani), director executiv la FCU Craiova,
Citește și
Lovitură grea pentru Simona Halep, după accidentarea la genunchi
simo
Simona Halep: ”Nu mi-a venit să cred”. Ce a spus despre retragere
Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (5)
Ce poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”
Ce poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”
Ovidiu Popescu a refuzat-o pe FCSB și semnează cu rivala din SuperLiga înaintea derby-ului cu Rapid
Ovidiu Popescu a refuzat-o pe FCSB și semnează cu rivala din SuperLiga înaintea derby-ului cu Rapid
Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!”
Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!”
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”
Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”
Arbitru suspendat pe viață după ce a ajutat cu nesimțire o echipă să promoveze și a sărbătorit alături de jucători
Arbitru suspendat pe viață după ce a ajutat cu nesimțire o echipă să promoveze și a sărbătorit alături de jucători
Românii care pot ajunge în instanță dacă stau la curte și au balcon. La ce trebuie să fie atenți?
Românii care pot ajunge în instanță dacă stau la curte și au balcon. La ce trebuie să fie atenți?
Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza
Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza
Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia
Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia
Simona Halep, pozată cu un bărbat cu 25 de ani mai mare și cu o avere de 70 de milioane €. Prima reacție: ”Relație amoroasă?”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-25

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”
Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”
Digi World
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Digi Animal World
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină