SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei
SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros
gigi-becali
Gigi Becali a urcat în studio și a dezvăluit dialogul cu soția, care l-a convins să revină după patru ani: ”Luminița, Luminița”
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Video Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 7-5, 6-3. Românca e în sferturi la Linz. Și-a luat revanșa în fața bielorusei

articol scris de Digi Sport
09.11.2021, 18:45

Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) și-a luat revanșa în fața bielorusei Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 85 WTA) în turul secund al turneului de la Linz, turneu WTA de 250 de puncte. Românca s-a impus cu 7-5, 6-3 și s-a calificat în sferturi.

profimedia-0642357135
Simona Halep, în meciul cu Aliaksandra Sasnovich, la WTA Linz / Foto: Profimedia
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Simona Halep - Aliaksandra Sanovich 7-5, 6-3, în turul 2 la Linz

Simona a debutat în forță și a condus cu 4-0 în primul set, care a fost însă unul lung, după revenirea spectaculoasă a bielorusei, care e egalat la 4. Românca a făcut multe greșeli neforțate, dar și duble greșeli.

Actul secund a început la fel ca primul, iar Simona a condus cu 3-0. De această dată, nu i-a mai dat însă la fel de multe șanse bielorusei, care nu a mai putut să lovească la fel de plat ca în primul set.

Surprinzător oarecum, pe Simona a ajutat-o serviciul și a reușit 6 ași, față de doar doi ai adversarei. Diferența a făcut-o și capitolul greșeli neforțate, unde Simona a avut 13, iar Sasnovich, 18. Simona și-a fructificat toate cele 4 șanse de break, în timp ce bielorusa, doar pe două din trei.

Pentru un loc în ”careul de ași”, sportiva din România, a doua favorită de la Linz, după Emma Răducanu, va juca împotriva italiencei Jasmine Paolini, locul 51 mondial.

LIVE VIDEO Simona Halep - Aliaksandra Sanovich 7-5, 6-3:


UPDATE ora 18:45: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 7-5, 6-3. Românca a atacat la fileu, iar apoi a încheiat meciul în stil de mare campioană, cu toate că s-a mustrat singură din nou. Din serviciul al doilea, cu efect, la "T", Sasnovich nu a mai putut să returneze.

UPDATE ora 18:42: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 7-5, 5-3. Simona trimite ultima minge în fileu.

UPDATE ora 18:39: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 7-5, 5-2. Game la zero luat de "Simo".

UPDATE ora 18:36: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 7-5, 4-2. Sasnovich servește bine și încheie game-ul după ce Halep returnează în fileu.

UPDATE ora 18:33: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 7-5, 4-1. Simona vociferează din nou pe teren după o dublă greșeală: "Gândește, te rog frumos! Gândește!" Încheie însă cu un as. Este 5-2 pentru Halep, la capitolul ași.

UPDATE ora 18:30: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 7-5, 3-1. Primul game al bielorusei, în acest set, vine după o altă greșeală neforțată a Simonei.

UPDATE ora 18:24: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 7-5, 3-0. Un nou game extrem de lung și de disputat, adjudecat, în cele din urmă, tot de Simona.

UPDATE ora 18:17: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 7-5, 2-0. Debut identic cu cel din primul set, cu break Simona, după un retur cu reverul, în cross.

UPDATE ora 18:12: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 7-5, 1-0. Românca servește prima și în acest set, pe care îl începe tot în forță.

UPDATE ora 18:07: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 7-5. Set luat de româncă, cu break, după un retur superb. Sasnovich cere challenge, dar mingea a căzut pe linie. Românca a încheiat primul act cu 4 ași, față de doi ai adversarei. Însă ceea ce a făcut diferența au fost greșelile neforțate: 13 pentru Sasnovuich și 8 în dreptul lui Halep.

UPDATE ora 17:58: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 6-5. Game la zero adjudecat de româncă.

UPDATE ora 17:56: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 5-5. Bielorusa încheie cu un as.

UPDATE ora 17:52: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 5-4. Foarte important acest game câștigat de Simo pe propriul serviciu, după ce bielorusa face o greșeală neforțată și trimite în afara terenului.

UPDATE ora 17:49: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 4-4. După câteva mingi "pe rever", Simo face încă o greșeală neforțată, de această dată cu forehand-ul, iar bielorusa câștigă al patrulea game la rând. Românca se enervează și vociferează pe teren.

UPDATE ora 17:39: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 4-3. Încă un break al bielorusei, care punctează cu un rever în lung de linie.

UPDATE ora 17:37: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 4-2. Halep trimite în fileu și face o greșeală neforțată, iar Sasnovich leagă două game-uri la rând.

UPDATE ora 17:32: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 4-1. Game foarte rapid adjudecat de bielorusă. Este primul game al ei din acest meci și, totodată, primul ei break.

UPDATE ora 17:30: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 4-0. Al doilea break al meciului îi aparține tot Simonei, după ce un forehand în colțul terenului o face pe Sasnovich să trimită în fileu.

UPDATE ora 17:24: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 3-0. Bielorusa greșește după ce vine la fileu, iar Simo câștiga game-ul.

UPDATE ora 17:17: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 2-0. Primul break al meciului e reușit de Simona, după o minge trimisă afară de bielorusă.

UPDATE ora 17:13: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 1-0. Un prim game lung, câștigat greu de Simona, după câteva lovituri "marcă înregistrată". Reverul în lung de linie o surprinde pe Sasnovich.

UPDATE ora 17:08: Începe meciul. Simona servește prima.

UPDATE ora 17:02: Jucătoarele ies la încălzire.


Știrea inițială:

Este a treia dispută dintre cele două sportive în competiţiile WTA. La ultima dispută, luna trecută, Halep şi Sasnovich s-au întâlnit la  Indian Wells, în turul al treilea, iar victoria a fost obţinută de adversara Simonei,  7-5, 6-4. Ca şi partida de astăzi, întâlnirea a putut fi urmărită pe Digi Sport 2.

Simona Halep - Aliaksandra Sanovich, Live Video Digi Sport 2, nu mai devreme de ora 17:00

În 2019, Simona Halep a învins-o pe Sasnovich, cu 6-4, 7-5, în turul 1 la Wimbledon, turneu la care sportiva noastră obţinea trofeul după o finală de vis cu Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Simona a anunţat că problemele medicale apărute în timpul turneului de la Cluj-Napoca nu au fost depăşite.

Simona Halep a trecut peste problemele la spate apărute la turneul de la Cluj

"Cred că sunt departe de Top 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Pot spune că nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față. Mă interesează să îmi revin la ritmul meu și la nivelul pe care sunt convinsă că îl pot atinge din nou.

N-a fost o accidentare, a fost doar un blocaj, cum am mai avut. Normal, în câteva zile îmi trece. Sunt bine acum! Vreau meciuri și sper să câștig câteva ca să îmi pot intra din nou în ritm. Îmi doresc să joc bine, la fel ca la Cluj, și să mă bucur! Până la urmă e ultimul turneu din acest an și nu am nicio așteptare majoră”, a declarat Halep la plecarea din Bucureşti spre Linz,

Dacă trece de Sasnovich, Simona le poate întâlni pe parcurs pe Yastremska, Peterson şi Răducanu

Aliaksandra Sasnovich a trecut în turul 1 de Fiona Ferro cu 6-2, 3-6, 6-2.

Dacă se califică, pe traseul Simonei Halep, favorita 2 a turneului, ar putea apărea Dayana Yastremska, Rebecca Peterson, dacă trece azi de Jaqueline Cristian, şi Emma Răducanu, aceasta din urmă fiind favorita 1 a turneului. Însă acestea sunt doar calculele hârtiei.

Etichete: simona halep , wta linz , halep sanovich


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare

ANM a emis o nouă avertizare de vreme rea. Potrivit meteorologilor, 14 județe sunt vizate duminică...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”
gigii
Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham
Tottenham Hotspur v Burnley - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua
Tottenham Hotspur v Burnley, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 May 2024
Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€
coman
Recomandările redacției
gigi-becali
Gigi Becali a urcat în studio și a dezvăluit dialogul cu soția, care l-a convins să revină după patru ani: ”Luminița, Luminița”

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC HERMANNSTADT, SUPERLIGA SUPERBET (27.02.2024)
Real Madrid a început discuțiile pentru starul de 110.000.000€
Real Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League
Foto Darius Olaru n-are dubii: a spus cine a câștigat ”duelul outfit-urilor” și i-a descris ținuta în două cuvinte
olaru
Citește și
Simona Halep, gata pentru al doilea turneu de la revenire! Joacă pe zgură după o pauză de doi ani, în direct la Digi Sport
simona-halep
”Zero!”. Ce lovitură: visul Simonei Halep, ”spulberat”!
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen
De ce nu s-a operat Tavi Popescu înainte de finalul sezonului: "Nu facem vrăjeală, ca în urmă cu 4-5 ani"
De ce nu s-a operat Tavi Popescu înainte de finalul sezonului: "Nu facem vrăjeală, ca în urmă cu 4-5 ani"
Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut
Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut
Elizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect
Elizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect
Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”
Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”
Adio, Edi Iordănescu. Salariu de nerefuzat propus de arabi celui mai prost plătit selecționer de la Euro
Adio, Edi Iordănescu. Salariu de nerefuzat propus de arabi celui mai prost plătit selecționer de la Euro
Prima mașină a fost produsă pe teritoriul României de azi în 1910. Era sub licență din SUA Foto
Prima mașină a fost produsă pe teritoriul României de azi în 1910. Era sub licență din SUA Foto
Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români
Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români
Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul
Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul
Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei
profimedia-0858128390

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”
Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”
Digi World
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”