2023 Internazionali BNL d’Italia - Day 3
Video Ana Bogdan - Leylah Fernandez 6-4, 6-1. Românca a avut o prestație excelentă și s-a calificat în turul II la WTA Roma
”Zero!”. Ce lovitură: visul Simonei Halep, ”spulberat”!
FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)
Exclusiv Un membru al ”Generației de Aur” a văzut că Dan Șucu vrea să-l aducă pe Mircea Lucescu la Rapid și a reacționat
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Video Halep şi-a aflat adversara din "optimile" de la Wimbledon. Egalitate la capitolul întâlniri directe

02.07.2016, 21:22

CLICK AICI PENTRU A URMĂRI LIVE VIDEO, PE DIGI SPORT 2, MECIURILE ZILEI DE LA WIMBLEDON

alt halep
  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

CLICK AICI PENTRU A URMĂRI LIVE VIDEO, PE DIGI SPORT 3, MECIURILE ZILEI DE LA WIMBLEDON

UPDATE 21:23: Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile de la Wimbledon. Favorita numărul 5 se va duela cu Madison Keys (cap de serie 9). Sportiva din Statele Unite a trecut în turul 3 de Alize Cornet (Franţa), în trei seturi, 6-4, 5-7, 6-2.

Halep şi Keys se vor întâlni pentru a treia oară în carieră. Până acum, cele două şi-au împărţit victoriile. Madison s-a impus la Sydney, în 2014, cu 6-1, 6-4, iar Simona şi-a luat revanşa, în acelaşi an, la Roma, scor 5-7, 6-0, 6-1.


Simona Halep s-a calificat în optimile de la Wimbledon după o nouă victorie în două seturi, 6-4, 6-3, în confruntarea din turul 3 cu olandeza Kiki Bertens.


O oră şi nouă minute a durat partida de pe terenul Central, care a dus-o pe a cincea favorită de la Wimbledon într-un duel în optimi cu învingătoarea partidei dintre americanca Madison Keys şi franţuzoaica Alize Cornet.

Halep a câştigat 17 puncte mai mult decât Bertens, 64 faţă de 47, deşi ambele au încheiat meciul cu 11 lovituri câştigătoare. Olandeza a comis însă şapte greşeli neforţate în plus, 18 faţă de 11 Halep.

Halep a preluat conducerea la confruntările directe cu Bertens. Are două victorii, faţă de una jucătoarea batavă. 

Cap de serie numărul 5 la Wimbledon, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 157 000 de euro şi 240 de puncte WTA. 

Semifinalistă în 2014 la All England Club, românca va câştiga puncte după participarea din acest an deoarece a fost eliminată anul trecut încă din primul tur la turneul londonez, al treilea de Grand Slam al anului.

LIVE TEXT

VEZI AICI STATISTICA PARTIDEI

Halep - Bertens 6-4, 6-3. Game, set, meci Halep. Simona Halep a încheiat partida cu un game câştigat cu emoţii, în care a salvat şi o minge de break a olandezei.

Halep - Bertens 6-4, 5-3. Game Bertens. Olandeza şi-a câştigat serviciul, însă Halep va servi pentru câştigarea meciului.

Halep - Bertens 6-4, 5-2. Game Halep. Simona Halep este la un singur game distanţă de calificarea în optimile de finală de la Wimbledon. Românca n-a pierdut niciun punct în ultimul joc, încheiat cu un as.

Halep - Bertens 6-4, 4-2. Game Bertens. Bertens continuă să spere după un game câştigat destul de uşor pe propriul serviciu.

Halep - Bertens 6-4, 4-1. Game Halep. Simona Halep s-a distanţat din nou la trei game-uri în setul al doilea după ce şi-a fructificat avantajul serviciului.

Halep - Bertens 6-4, 3-1. Game Bertens. Kiki Bertens a oprit seria game-urilor câştigate de Halep, după ce a salvat şi o minge de break a româncei.

Halep - Bertens 6-4, 3-0. Game Halep. Încă un game câştigat fără emoţii de Halep, care nu a pierdut niciun punct în ultimul joc. Constănţeanca a câştigat ultimele cinci game-uri ale partidei.

Halep - Bertens 6-4, 2-0. Break Halep. Românca pare de neoprit: a reuşit un nou break şi s-a distanţat şi în setul secund.

Halep - Bertens 6-4, 1-0. Game Halep. Simona Halep a început în forţă şi setul secund, cu un game câştigat pe propriul serviciu, fără punct pierdut.

VEZI AICI STATISTICA PRIMULUI SET

Halep - Bertens 6-4. Set Halep. Simona Halep a închis primul set cu un game câştigat fără probleme pe serviciul celei de-a 26-a jucătoare a lumii.

Halep - Bertens 5-4. Game Halep. A cincea favorită de la Wimbledon a trecut din nou în avantaj în primul set.

VEZI AICI O COMPARAŢIE ÎNTRE CIFRELE LUI HALEP DE LA WIMBLEDON DIN 2014, CÂND A JUCAT O SEMIFINALĂ, ŞI 2016

Halep - Bertens 4-4. Game Bertens. Jucătoarea din Olanda a egalat după un game în care a avut o dublă greşeală, dar şi un punct câştigat cu ajutorul fileului.

Halep - Bertens 4-3. Break Bertens. Kiki Bertens (28 WTA) a reuşit imediat re-break-ul şi a restabilit echilibrul în setul de debut.

Halep - Bertens 4-2. Break Halep. A cincea jucătoare a lumii s-a distanţat în primul set după un break în care a pierdut un singur punct.

Halep - Bertens 3-2. Game Halep. Românca a revenit la conducere după un game în care a cedat numai două puncte.

Halep - Bertens 2-2. Game Bertens. Kiki Bertens a egalat scorul în primul set după un game câştigat cu mari dificultăţi pe propriul serviciu, în care Simona Halep a salvat patru mingi de game.

Halep - Bertens 2-1. Game Halep. Halep a trecut în avantaj după un game câştigat fără emoţii pe propriul serviciu.

Halep - Bertens 1-1. Break Halep. Simona Halep şi-a recuperat imediat break-ul, după un game câştigat la 30, după trei puncte consecutive. Primul dintre ele, o contrascurtă de manual, este unul dintre cele mai frumoase reuşite de româncă la Wimbledon.

Halep - Bertens 0-1. Break Bertens. Olandeza a început cu un game câştigat pe serviciul româncei. Halep a salvat doar două din cele trei mingi de break avute de Kiki Bertens.

VEZI AICI PREZENTĂRILE CELOR DOUĂ JUCĂTOARE


UPDATE 15:10: Meciurile programate sâmbătă în turneul de tenis de la Wimbledon au fost întrerupte din cauza ploii puţin înainte de 14:30. Simona Halep ar fi urmat s-o întâlnească de la 15:00 (ora României) pe olandeza Kiki Bertens. Având în vedere că meciul e programat pe Terenul Central, cel mai probabil acesta se va disputa cu acoperişul tras. Cele două sportive au ieşit la încălzire, iar întâlnirea va începe în scurt timp.

Vremea proastă a perturbat începând de marţi desfăşurarea turneului. Întârzierea este atât de mare, încât organizatorii au decis să aibă loc meciuri duminică, într-o zi destinată de regulă întreţinerii terenurilor. 

Va fi doar a patra oară în istoria turneului de la Wimbledon când se vor juca meciuri de "Middle Sunday". 


Meciul dintre Simona Halep şi Kiki Bertens din turul 3 de la Wimbledon a fost amânat pentru ziua de sâmbătă şi va debuta la ora 15:00 (ora României), în direct la Digi Sport 2, fiind primul programat pe Terenul Central. Partida ar fi trebuit să se dispute vineri, dar ploaia a dat peste cap programul englezilor.

Batava a trecut în primele două tururi de letona Jelena Ostapenko (34 WTA), scor 6-3, 6-2, şi de nemţoaica Mona Barthel (poziţia 68 WTA), scor 6-4, 6-4. Olandeza în vârstă de 24 de ani se află în cel mai bun moment al carierei, după ce a ajuns în semifinalele turneului de Grand Slam de la Roland Garros şi a câştigat turneul de la Nurnberg. La Wimbledon va bifa însă o premieră, ținând cont că nu a trecut niciodată de turul 2.

Disputa de pe iarba londoneză va fi a treia dintre Halep și Bertens. Fiecare dintre cele două sportive a obținut câte o victorie până acum. Batava s-a impus pe zgura de la Fes, din Maroc, în semifinalele turneului din 2012, în două seturi, 6-3,6-4, în timp ce prima confruntare i-a revenit Simonei, pe hard. În 2010, în Belgia, la Torhout, în sferturile de finală, Halep a trecut de Bertens în două seturi, 7-6 (2), 6-2.

"Ştiu că e o jucătoare periculoasă, va fi un meci greu. A jucat bine şi la Roland Garros, dar acum e altă suprafaţă. Sper să îmi fac treaba cum am făcut-o şi azi şi să am încredere că mă pot impune", a spus Simona.

Campioana noastră nu are puncte de apărat în cadrul competiţiei de la Londra, întrucât a fost eliminată încă din primul tur în 2015. Cea mai bună performanţă a fost înregistrată de către constănţeancă în 2014, semifinale pe iarba de la All England Club.

Wimbledon (ziua 6, sâmbătă - 2 iulie), în direct pe Digi Sport:

Carina Witthoeft (GER) vs. Angelique Kerber (GER) - 13:00 / Digi Sport 2 (Terenul 2)
Simona Halep (ROU) vs. Kiki Bertens (NED) - 15:00 / Digi Sport 2 (Central)
John Millman (AUS) vs. Andy Murray (GBR) - Digi Sport 2 (Central)
Jack Sock (USA) vs. Milos Raonic (CAN) - Digi Sport 2 (Central)
John Isner (USA) vs. Jo-Wilfried Tsonga (FRA) - Digi Sport 2 (Terenul 2)

Andrey Kuznetsov (RUS) vs. Kei Nishikori (JPN) - 13:00 / Digi Sport 3 (Terenul 3)
Novak Djokovic (SRB) vs. Sam Querrey (USA) T/F 6/7(6) 1/6 0/0 - 14:00 / Digi Sport 3 (Terenul 1)
Alize Cornet (FRA) vs. Madison Keys (USA) - Digi Sport 3 (Terenul 1)
Agnieszka Radwanska (POL) vs. Katerina Siniakova (CZE) - Digi Sport 3 (Terenul 3)
Florin Mergea (ROU) / Tamira Paszek (AUT) vs. Artem Sitak (NZL) / Laura Siegemund (GER) - Digi Sport 3 (Terenul 16)

Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.

În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Etichete: halep wimbledon , video halep , live halep , live text halep , halep bertens


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ioana-nastase
”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj
Real Madrid v FC Bayern München: Semi-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern
var9
Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru
real
Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!
FRA: PSG : Nasser AL-KHELAIFI
Recomandările redacției
FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)
Exclusiv Un membru al ”Generației de Aur” a văzut că Dan Șucu vrea să-l aducă pe Mircea Lucescu la Rapid și a reacționat

Exclusiv Bogdan Stelea s-a convins, după ce negocierile pentru Florinel Coman s-au încheiat: ”Credeți că ei nu știu?”
charalambous fcsb
Fost mare arbitru, tatăl tușierului care a făcut praf meciul Real Madrid - Bayern a dat verdictul
REFEREE & BALL
Foto Soția unui fotbalist de la Real Madrid a ”trădat” și s-a dus la Jude Bellingham! Mesajul transmis
Captură de ecran 2024-05-09 192434
Citește și
Live Video Jaqueline Cristian - Elina Avanesyan, ACUM, Digi Sport 2 / Sorana Cîrstea - Brenda Fruhvirtova, Digi Sport 4
jaq
Foto De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului
Tennis: US Open
Alina Pușcău, toată o sclipire, într-o rochie decoltată și paietată, la o petrecere ținută după Met Gala. E senzualitatea în persoană
Alina Pușcău, toată o sclipire, într-o rochie decoltată și paietată, la o petrecere ținută după Met Gala. E senzualitatea în persoană
Problemă majoră pe Arena Națională înainte de FCSB - CFR Cluj!
Problemă majoră pe Arena Națională înainte de FCSB - CFR Cluj!
Gigi Becali, dezvăluire tare: a băgat 500.000 de euro în campania finei sale! „Nu am nevoie de DNA, o fac publică”
Gigi Becali, dezvăluire tare: a băgat 500.000 de euro în campania finei sale! „Nu am nevoie de DNA, o fac publică”
Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă
Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă
Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea
Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea
Titi Aur, supărat pe instructorii auto: Școlile de șoferi, sursa carnagiului de pe șosele
Titi Aur, supărat pe instructorii auto: Școlile de șoferi, sursa carnagiului de pe șosele
Marele regret al Danielei Silivaș, gimnasta cu 6 medalii la JO. I s-a falsificat data nașterii
Marele regret al Danielei Silivaș, gimnasta cu 6 medalii la JO. I s-a falsificat data nașterii
Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea
Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea
EXCLUSIV. De ce Mircea Lucescu a refuzat implicarea la o echipă românească. Clubul din Turcia este prima variantă dar și grecii îl caută
EXCLUSIV. De ce Mircea Lucescu a refuzat implicarea la o echipă românească. Clubul din Turcia este prima variantă dar și grecii îl caută
Simona Halep, gata pentru al doilea turneu de la revenire! Joacă pe zgură după o pauză de doi ani, în direct la Digi Sport
simona-halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea
Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Digi Animal World
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale