vizual 2 digi
(P) Andone, Răducioiu și Craioveanu au oferit același scor corect pentru finala UCL! Stelea, alegere surprinzătoare
superbet
(P) Real Madrid - Dortmund îi poate aduce un milion de euro unui parior Superbet! Vezi biletul fabulos, de cotă 421064.85
Screenshot 2024-06-01 at 15.59.37
Neașteptat: Cristiano Ronaldo semnează, după ce a plâns în hohote! Lovitură de proporții + Salariu uriaș
Digi Sport 1 Live
Acum
Champions League: Real Madrid-Bayern Munchen
Semifinale / retur

(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League

30.03.2024, 19:00

Duminică după-amiază, Arsenal merge la Manchester City pentru un meci care ar putea influenţa într-un mod crucial cursa pentru titlul din Premier League pe măsură ce ne apropiem de finalul sezonului. Această întâlnire marchează ultimul meci între Arsenal, Manchester City sau Liverpool din acest sezon, iar Liverpool ar putea termina etapa pe primul loc, în funcţie şi de rezultatul meciului cu Brighton.

240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
  • Finala Champions League: Dortmund - Real Madrid, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Descoperă pariurile antepost pentru Premier League şi alege cine va câştiga titlul!

Marea şansă a lui Arteta

„Tunarii” au oportunitatea de a face un pas important către titlu duminica aceasta, având în vedere criza de accidentări prin care trece City.

Cu un record impecabil în ultimele opt etape, marcând un remarcabil număr de 33 de goluri şi încasând doar patru pe parcurs, echipa lui Mikel Arteta se evidenţiază ca fiind cea mai în formă echipă din prima ligă engleză.


Arsenal vine la City cu încrederea la cel mai înalt nivel şi cu dorinţa de a câştiga primul titlu din 2004. Însă acesta nu a fost şi scenariul din sezonul trecut, când cele două echipe s-au întâlnit pe Etihad. După o serie de trei remize consecutive, Arsenal a suferit o înfrângere umilitoare, 1-4, care a avut un mare impact psihologic asupra elevilor lui Mikel Arteta.

Experienţa, dar şi profunzimea lotului pe care City l-a avut la dispoziţie i-a purtat pe „cetăţeni” către al cincilea titlu din mandatul lui Pep Guardiola. Cu toate acestea, Arsenal nu îşi mai doreşte să repete greşelile din trecut şi se află pe prima poziţie în clasament într-un moment crucial al sezonului, însă cu Liverpool şi City urmându-i de aproape.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru City – Arsenal!

Profesorul şi elevul

Cândva un locotenent de încredere sub aripa lui Guardiola la City, Mikel Arteta a fost desemnat ca un potenţial viitor manager al clubului. Cu toate acestea, de când a preluat cârma lui Arsenal în 2019, Arteta s-a concentrat pe construirea propriului său drum şi a propriei moşteniri.

Susţinut atât cu resurse, cât şi cu timp, mandatul lui Arteta a dat roade. În ciuda faptului că s-a clătinat în finalul sezonului trecut, ceea ce i-a permis lui City să cucerească titlul, Arteta pare că este pregătit, într-un final, să demonstreze că este mai bun decât cel de la care a „furat” meserie.

Cele două victorii obţinute în faţa lui City în acest sezon – în Supercupa Angliei şi în meciul tur din campionat – semnalează că Arsenal este mai bine echipată pentru a se confrunta de la egal la egal cu campioana en-titre.

Etichete: superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu de pensionari a vândut tot și a plecat într-o croazieră în jurul lumii. A constatat că e mai ieftin pe apă decât pe uscat
Un cuplu de pensionari a vândut tot și a plecat într-o croazieră în jurul lumii. A constatat că e mai ieftin pe apă decât pe uscat

Un cuplu de pensionari a vândut tot pentru a porni într-o călătorie în jurul lumii cu o navă de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
rxf
Câți bani au încasat cele două femei lovite cu pumnii și picioarele de un bărbat, în ”lupta rușinii” de la București

"Vi se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii?" Prima reacție, după scenele greu de privit de la București
Screenshot 2024-05-30 at 15.54.27
Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București
bataie
Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”
perversu
Fotbalistul de 100.000.000 € pleacă de la Real Madrid după finala Champions League: ”Urât ce a făcut!” Unde poate ajunge
Logo illustrations in Germany - 20 Apr 2024
Recomandările redacției
Screenshot 2024-06-01 at 15.59.37
Neașteptat: Cristiano Ronaldo semnează, după ce a plâns în hohote! Lovitură de proporții + Salariu uriaș

250.000€ pentru FCSB din partea UEFA. Motivul pentru care ajung banii la ”roș-albaștri”
gigi
Încă un rapidist care pleacă de la club fără să-și dorească asta
rapid final7
Video ”Cine câștigă UCL?”. Cine este ”Tricolorul” care a răspuns ”Țin cu Real, dar vreau să câștige Dortmund”
FOTBAL: ANTRENAMENT ROMANIA (27.05.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media