săpun
Reacția lui Cristi Săpunaru, după ce Rapid a încheiat un play-off ”de coșmar”: ”S-a pierdut totul”
chiriches
Vlad Chiricheș a fost întrebat despre convocarea la EURO și nu s-a ferit să răspundă
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.05.2024)
Sancțiuni peste sancțiuni. Ce amenzi s-au dat în urma meciului Rapid - FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Gol

Mihai Stoica, impresionat de cozile de la Arena Națională! “Am filmat și am pus pe grupul jucătorilor”

articol scris de Digi Sport
21.07.2023, 12:12

Fanii FCSB-ului s-au strâns în număr mare, vineri dimineață, la casele de bilete de la Arena Națională, înaintea derby-ului cu Dinamo, din etapa cu numărul doi a SuperLigii.

mihai stoica
Mihai Stoica, manager general la FCSB / Foto: Profimedia
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Meciul FCSB - Dinamo este programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf, în direct la Digi Sport 1.  

Mihai Stoica: "Suporterii sunt empatici. Mâine se va vedea reacția jucătorilor"

Sute de fani ai FCSB-ului au format o coadă în vecinătatea Arenei Naționale încă de la ora 9, deși casele de bilete s-au deschis abia la ora 11. Până la ora 11, s-au strâns aproximativ o mie de persoane, iar coada se întindea până pe Bulevardul Basarabia, potrivit informațiilor Digi Sport.

Galerie Foto

La casele de bilete au ajuns și Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB, dar și Mihai Stoica, manager general la FCSB. Cei doi supervizează modul în care sunt vândute tichetele.


Mihai Stoica (58 de ani) a precizat că a filmat cozile imense pentru bilete la derby și a trimis clipul video jucătorilor de la FCSB, pentru a-i motiva suplimentar. 

"Jucătorii au nevoie de un teren de iarbă, oamenii ăștia au nevoie să vadă meciul. Sunt puțini care vor ajunge pe stadion și sunt zeci de mii care nu vor ajunge pe stadion. De ce? Pentru că nu vor unii care se consideră stăpâni.

Tot oamenii ăștia au plătit și pentru construcția stadionului, dar ei nu au cum să stea să vadă meciul în stadion. De ce echipa asta a avut cea mai mare audiență anul trecut? Pentru tot ce s-a întâmplat, pentru mizeriile care s-au făcut. Ar fi trebuit să îi îndepărteze, dar suporterii vin aproape pentru că sunt empatici.

(n.r. - despre numărul mare de suporteri prezenți la casele de bilete) Și cel din Ghencea era prea mic! Probabil și Arena Națională. În primul rând, este o bătaie de joc a Ligii Profesioniste, pentru că am solicitat să nu se dispute în primele cinci etape meciurile astea.

Erau trei meciuri care nu trebuia să se dispute: cu Dinamo, cu Rapid și Dinamo – Rapid. În rest, orice meci se putea juca. În loc să muți meciurile astea în următoarele 25 de etape din sezonul regulat, ai pus un meci în primele cinci etape, că ți-a pus lene să pui o condiție suplimentară în program…

Dinamo nu a vrut să amâne meciul și aici nu știu dacă trebuie neapărat culpabilizați. Am înțeles că Ovidiu Burcă simte că echipa e în vână și probabil pe terenul ăla pe care ei s-au obișnuit… Suprafața e aceeași ca dimensiuni, dar bineînțeles că e o senzație de claustrare când ești obișnuit să joci pe Arenă și te duci să joci acolo (n.r. - pe Arcul de Triumf) derby, dar contează prea puțin, pentru că eu i-am văzut și pe băieți.

Am avut o filmare de la 9 dimineața de aici (n.r. - de la casele de bilete) și am pus-o pe grupul jucătorilor și probabil că mâine se va vedea reacția. Una e să știi că ești înconjurat cu atâta dragoste și alta e să intri pe stadion cu jumătate de oră, la încălzire, înainte de a începe meciul și să dai mâna cu spectatorii cum se întâmplă la majoritatea echipelor din țara asta.

(n.r. Cât a durat închirierea Stadionului Arcul de Triumf?) A durat foarte puțin, pentru că acolo cineva e cu capul pe umeri și vrea să încaseze, nu să administreze un bun național care pierde bani în fiecare secundă, cum se întâmplă în Ghencea. Administrarea stadionului din Ghencea este o gaură pe care nimeni nu vrea să o astupe. Dar probabil că la un moment dat se va ajunge și acolo la o soluție de normalitate", a spus Mihai Stoica, la Arena Națională.

Vicecampioana României a stabilit o procedură specială pentru meciul cu Dinamo, având în vedere capacitatea scăzută a arenei Arcul de Triumf. Totodată, “roș-albaștrii” vor să evite ca fanii dinamoviști să cumpere bilete.

Prin urmare, fanii FCSB-ului își pot cumpăra maximum două bilete de persoană, în baza documentului de identitate.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • TRIBUNA 1 - 75 LEI
  • TRIBUNA 2 - 50 LEI

Stadionul Arcul de Triumf are o capacitate de 8.207 locuri, iar la vânzare vor fi scoase doar 7.500 de bilete.

Acord între suporterii FCSB-ului și ai lui Dinamo

Suporterii FCSB-ului și cei ai lui Dinamo au bătut palma înaintea derby-ului de sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1.

Astfel, dinamoviștii vor primi toată peluza de pe ”Arcul de Triumf” la meci, iar același lucru se va întâmpla și la partida retur, organizată de Dinamo.

Datorită acordului, Dinamo va avea 600 de suporteri la derby-ul de sâmbătă, nu 375, cât reprezintă 5% din capacitatea totală a arenei.

Am vorbit cu galeria celor de la Dinamo, am ajuns la un acord cu reprezentanții peluzei lor, ei trebuiau sa primească 375 de bilete, dar am convenit să le dăm 600 de bilete.

MM ne-a spus că depinde de noi, cum vrem, așa că le vom da 600 de bilete. Sperăm sa respecte și ei promisiunea pe care au făcut-o pentru retur”, a spus Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, în cadrul unei transmisiuni în direct pe TikTok.

Administratorii stadionului ”Arcul de Triumf”, mesaj pentru fani înainte de FCSB - Dinamo

Administratorii arenei Arcul de Triumf au publicat pe pagina oficială de Facebook un mesaj prin care îi roagă pe suporterii echipelor FCSB și Dinamo să adopte un comportament civilizat.

De asemenea, cei care se ocupă cu administrarea stadionului au subliniat că meciul dintre FCSB și Dinamo este o partidă cu un grad de risc ridicat. 

”Este un meci cu un grad de risc extrem de ridicat, după cum au declarat chiar reprezentanții Jandarmeriei.

Știm cu toții rivalitatea dintre cele două echipe de fotbal și mai ales îndârjirea suporterilor înfocați. În acest moment, sperăm însă, că-și vor susține jucătorii într-un mod civilizat, că ne vom bucura cu toții de un regal fotbalistic și bucuria acestui meci nu va fi umbrită de incidente pe teren și în tribune.

Ne dorim de asemenea să savurăm victoria câștigătorilor, sau după caz, să primim înfrângerea cu demnitate fără să ne răzbunăm pe scaune și fără să vandalizăm stadionul, care ne dorim să fie în viitor gazda și altor competiții sportive menite să ne aducă bucurie. Dragi suporteri, vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de fotbal”, au scris administratorii stadionului Arcul de Triumf, pe pagina de Facebook.

Etichete: liga 1 , dinamo , arena nationala , mihai stoica , arcul de triumf , superliga , fcsb , fcsb - dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci”
Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci”

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru crima din Sibiu. Acesta și-a recunoscut...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
radu-dragusin
Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați
gigi-becali
"Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk
profimedia-0874301808
Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!
Griechenland - Fußball Super League Saison 2023-2024 Apostolis Nikolaidis Stadion Athen, 01.10.2023 Panathinaikos Athen
Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală
cristiano box
Recomandările redacției
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.05.2024)
Sancțiuni peste sancțiuni. Ce amenzi s-au dat în urma meciului Rapid - FCSB

Mesajul lui Radu Drăgușin după ultimul meci al sezonului la Tottenham! Și-a decis viitorul
Sheffield United v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Bramall Lane, Sheffield, UK - 19 May 2024
Șansă pentru Horațiu Moldovan, după ce Atletico Madrid a fost umilită pe teren propriu
Horatiu Moldovan of Atletico de Madrid looks on prior to the LaLiga EA Sports match between Getafe CF and Atletico Madrid at Coliseum Alfonso Perez on May 15, 2024 in Getafe, Spain. (Photo by QSP)
Laszlo Dioszegi a răbufnit la finalul sezonului, după ce Sepsi a ratat Europa: ”Au fost greșeli de arbitraj. Ne doare”
dioszegi
Citește și
Oficial FCSB a anunțat despărțirea de Ovidiu Popescu
popesu
Dinamo - Csikszereda, LIVE VIDEO, ora 20:00, la DGS 1. ”Câinii” joacă primul duel pentru ”supraviețuirea” în SuperLiga
Dinamo
Bella Hadid, într-un costum de baie minuscul, la plajă în Cannes. Imaginile cu modelul au făcut furori în mediul online
Bella Hadid, într-un costum de baie minuscul, la plajă în Cannes. Imaginile cu modelul au făcut furori în mediul online
El este nouarul de Champions League ales de Gigi Becali la FCSB. A rupt porțile în acest sezon de SuperLiga
El este nouarul de Champions League ales de Gigi Becali la FCSB. A rupt porțile în acest sezon de SuperLiga
Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase
Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase
Jennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului
Jennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului
Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine
Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine
Sute de soldați și mercenari ruși se revarsă în Libia. Ce urmărește Moscova
Sute de soldați și mercenari ruși se revarsă în Libia. Ce urmărește Moscova
Ce amendă uriașă riști dacă faci țuică și palincă la tine acasă? Ce trebuie sa știe românii?
Ce amendă uriașă riști dacă faci țuică și palincă la tine acasă? Ce trebuie sa știe românii?
Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani
Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani
FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului
FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului
Elias Charalambous, după Rapid - FCSB: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
CFR Cluj v FCSB - Superliga, Cluj-Napoca, Romania - 09 Apr 2023

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine
Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”