gigi-becali-stadion
Video Gigi Becali, glumă după glumă după ce a ieșit din post: a spus cum vrea să numească stadionul de 100.000 de locuri
chipciu steaua
FCSB pregătește o schimbare pentru UEFA Champions League, cu Alex Chipciu protagonist
adi popa
Liderul galeriei FCSB-ului, dialog ”aprins” cu Adi Popa în direct: ”Ia actele” / ”Dacă țipi, nu înseamnă că ai dreptate”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Special

Exclusiv ”Ce să facă UEFA, să o scoată pe Real Madrid?” Reacția vehementă a lui Gigi Becali la propunerea lui Gică Hagi

03.05.2019, 15:04

”Ce să facă UEFA, să o scoată pe Real Madrid?” Gigi Becali a reacționat vehement la propunerea lui Gică Hagi de a se uni toate echipele din România și să facă o adresă la UEFA prin care să ceară ca și campioana din țara noastră să intre direct în grupele Champions League. Finanțatorul FCSB nu este de acord cu această propunere, deși susține că i-ar conveni.

collage becali uefa hagi
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

”Să mă ierte Gică, dar nu sunt de acord cu el. Nu are rost să facem o hârtie care nu o să aibă niciodată sorți de izbândă. Noi nu suntem în lumea a 5-a, suntem în lumea a 7-a, avem legi de lumea a 7-a. Noi ne-am dus acolo. Păi, dacă noi avem lege că echipele să plătească 10% către federație din transferul unui jucător în străinătate, în campionatul intern nu, doar în străinătate, păi ce este asta.

Cum să mergem noi la UEFA, ce să facem acolo? Mie mi-ar conveni, dar nu se poate. Păi cine ne dă nouă bani degeaba. Ca să ajungi acolo trebuie să muncești. Banii aduc bani. Ține minte ce îți spun, ca să faci bani trebuie să bagi bani. Noi vrem să mergem acolo degeaba să ne dea ăia 30-40 de milioane așa, că m-am distrat eu în România. Nu se poate așa, să mă ierte Gică, el este mai idealist așa.

Cei de acolo fac bani din publicitate, păi cine plătește să vadă FCSB sau CFR. Ce să facă UEFA, să o scoată pe Real Madrid, care e locul doi în Spania. Lumea vine la stadion și plătește publicitate să vadă Real Madrid, cum să scoți Real Madrid. Păi, dacă ar fi în grupe 32 de campioane nu ar mai fi aceeași bani, nu ar mai fi aceeași publicitate, nu ți-ar mai da aceeași bani”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Deși susține că i-ar conveni propunerea lui Hagi, Becali consideră că inițiativa ar fi în zadar și crede că nu putem să cerem bani degeaba.


”Și așa ne dau ăia bani degeaba. Noi venim din lumea a 7-a, nu a 5-a cum a zis Gică, și vrem să luăm așa milioane, milioane. Nu se poate așa, trebuie să dai cu sapa ca să ai. Păi, eu i-am ținut pe ei, eu că am băgat bani. Dacă nu ar mai fi FCSB-ul crezi că ar mai da Digi 35 de milioane pe drepturile TV, nu ar mai da, ar da 15 milioane, nici măcar banii de acum nu i-ar mai lua”, a mai spus Gigi.

Gigi Becali este ironic la adresa celor de la CFR

Becali nu este de acord cu propunerea lui Hagi și se îi înțeapă pe cei de la CFR, lăsând să se înțeleagă că vor câștiga campionatul cu ajutorul arbitrilor. Ardelenii au profitat în trecut de coeficientul obținut în mare parte de echipa lui Becali și au intrat direct în grupe după ce au luat titlul.

”Să mă ierte Gică, dar aici nu sunt de acord cu el. Păi, eu mă distrez în România, mă mai arbitrează un Hațegan, un Colțescu, un Radu Petrescu, mai greșește așa puțin, dar doar puțin, mai cade Omrani prin careu, iau campionatul și vreau să mă duc acolo să ia 30- 40 de milioane”, a mai spus Becali.

Gică Hagi a sărit din nou la gâtul UEFA

Gică Hagi este din ce în ce mai vehement la adresa UEFA. ”Regele” a făcut apel la oamenii de fotbal din România să se unească pentru a merge împreună la forul european. ”Nu mai stați să vă uitați, ne trimit în Liga a 5-a pe hârtie”, a fost mesajul dur al lui Hagi pentru patronii din Liga 1.

Hagi consideră că UEFA ar trebui să schimbe această regulă a coeficientului și este de părere că echipele campioane din primele 32 de țări din Europa ar trebui să meargă direct în grupele Champions League.

”O să dispărem, nu mai stați să vă uitați, ne trimit în Liga a 5-a pe hârtie. Ar trebui să tratăm acest lucru foarte serios. Nu este de trecut cu vederea. Acest lucru este foarte serios. Trebuie să mergem și să le punem hârtia pe masă și să-i întrebăm de ce noi am fost eliminați din hârtie”, a răbufnit Hagi, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Gică Popescu, pe aceeași lungime de undă cu Gică Hagi

Gică Popescu este solidar cu Gheorghe Hagi în acţiunea de a sesiza UEFA în privinţa tratamentului la care sunt supuse echipele româneşti în cupele europene. Fostul candidat la preşedinţia FRF a dezvăluit că dorea să mobilizeze mai multe federaţii din Estul Europei pentru a protesta faţă de situaţia în care au ajuns cluburi de tradiţie de pe continent.

"Voiam să mergem la UEFA cu o jalbă pentru a avea o echipă în grupele UEFA Champions League - am discutat despre această iniţiativă în 2014, înainte de campanie. Voiam să aduc mulţi prieteni de ai mei de la federaţiile din Europa, foşti jucători care deveniseră conducători, să discutăm la UEFA această problemă.

Nu putem accepta să fim trataţi la infinit ca o ţară de mâna a treia, indiferent de cât de mult plătesc televiziunile din Anglia, Spania etc. Ei ne despart, fac o diferenţă uriaşă între noi şi fotbalul mare! Toţi banii se duc la ei şi de aceea nu vom putea niciodată să ne măsurăm cu ei.

Echipele din ţările est-europene precum România, Serbia, Ucraina, Polonia, Cehia, Ungaria, ar trebui să primească un procent, să zicem 10% din ce încasează cei mari", a mărturisit Gică Popescu la emisiunea Fotbal Club.

Mircea Lucescu vrea o nouă competiție separată

Mircea Lucescu a abordat și el această problemă și susține că a apărat la UEFA interesul echipelor din est și consideră că ar trebui creată o nouă asociație, subordonată UEFA, care să le permită și echipelor din est să câștige trofee.

”I-am spus și lui Burleanu, organizați-vă președinții de federații din estul Europei și creați, dacă lucrurile vor continua așa, o asociație, care să fie subordonată UEFA, pentru a le permite echipelor din această parte a continentului să fie competitive și să poată câștiga trofee. Nu numai să pierzi în continuu. Nu se poate ca toate titlurile să se ducă în vestul Europei.

Singurul care a mai încercat să apere această parte a Europei a fost Michel Platini. El a înțeles ce înseamnă competiția și competitivitatea. După el a venit interesul marilor echipe europene, aceleași echipe ajung în semifinale, finale, foarte greu mai ajung cele din est”, a spus Mircea Lucescu la Digi Sport Matinal.

Etichete: gica hagi , gigi becali , becali hagi , hagi uefa , becali uefa , propunere hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
21
Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"
FC Schalke 04 v Galatasaray - UEFA Champions League Group D
Familia lui Schumacher a strâns 4.000.000 €. Bani pentru ”tratamente pe care nicio ființă umană nu le-a primit”
Formula 2 Grand Prix of Hungary
Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri
Screenshot 2024-05-15 232704
Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”
FOTBAL:CORVINUL HUNEDOARA-OTELUL GALATI, FINALA CUPEI ROMANIEI BETANO (15.05.2024)
Recomandările redacției
adi popa
Liderul galeriei FCSB-ului, dialog ”aprins” cu Adi Popa în direct: ”Ia actele” / ”Dacă țipi, nu înseamnă că ai dreptate”

Vești bune pentru fanii Rapidului. Liviu Ungurean va fi eliberat din închisoare
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET (20.08.2022)
L-au întors din drum: jucătorul cu 22 de trofee la Barcelona semnează și rămâne pe Camp Nou!
FC Barcelona, Barca RCD Mallorca. La Liga EA Sports match. Date 28 FC Barcelona shield and captain bracelet on Marc-Andr
S-a făcut anunțul oficial! Ce se întâmplă cu Balonul de Aur 2020, singurul din istorie neacordat nimănui
profimedia-0150325738
Citește și
Atenție, Gigi Becali! Cum poate rămâne FCSB fără antrenor: ”E visul lui!”
gigi
Fiorentina i-a stabilit un preț uriaș lui Louis Munteanu: atacantul, dorit de Gigi Becali la FCSB
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (31.03.2024)
O femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”
O femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”
CSA Steaua s-a folosit de marca FCSB! Dezvăluirile care-l vor înnebuni pe Talpan. „Gigi Becali să-i dea în judecată!"
CSA Steaua s-a folosit de marca FCSB! Dezvăluirile care-l vor înnebuni pe Talpan. „Gigi Becali să-i dea în judecată!"
Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie
Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie
Cum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes
Cum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Corvinul Hunedoara, opera unui antrenor despre care se vorbește prea puțin
Corvinul Hunedoara, opera unui antrenor despre care se vorbește prea puțin
Guvernul anunță un nou sprijin pentru pensionari. Ce se întâmplă cu 5.000.000 de pensii?
Guvernul anunță un nou sprijin pentru pensionari. Ce se întâmplă cu 5.000.000 de pensii?
ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate
ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate
Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO
Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO
Denis Alibec i-a răspuns lui Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului nu a rămas dator
3

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”