Close up of FC Barcelona Home Kit.
100 de milioane de euro pentru Barcelona
Brighton v Manchester City Premier League Football, Amex Stadium, Brighton, Sussex, United Kingdom - 25 Apr 2024
Oficial OUT! Clubul a anunțat despărțirea de antrenorul dorit de Barcelona și Bayern Munchen
WhatsApp Image 2023-06-25 at 20.18.38 (1)
OUT! Plecarea lui Daniel Niculae de la Rapid tocmai a fost anunțată oficial
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Video Barcelona - Valencia 1-0. Suarez, gol din centrarea lui Messi. Finalista se decide în returul de pe Mestalla

01.02.2018, 21:30

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Barcelona a făcut primul pas spre finala Cupei Regelui. Formația lui Valverde a câștigat la limită, 1-0, partida tur cu Valencia, din semifinale.

Messi Suarez
Luis Suarez sarbatoreste golul marcat împotriva Valenciei
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Pe Nou Camp, catalanii au avut nevoie de 62 de minute ca să pună în pericol poarta Valenciei. Şutul lui Messi le-a dat emoţii oaspeţilor. La faza următoare, Messi a dat o centare perfectă pentru Luis Suarez, care a trimis mingea în poartă.

Intrat pe teren în repriza secundă, Coutinho a ratat primul său gol în tricoul Barcelonei. Ultima şansă i-a aparţinut lui Messi, iar echipa lui Ernesto Valverde s-a impus cu 1-0. Finalista se va decide în returul de joia viitoare de pe Mestalla, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la 22:30.


LIVE VIDEO&TEXT


Min 90+3: Final de partidă pe Camp Nou. Barcelona s-a impus cu 1-0 și finalista se decide în returul de pe Mestalla, săptămâna viitoare, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Min 90+2: Messi mai încearcă o dată să-l învingă pe Domenech din lovitură liberă, însă trage slab și de această dată

Min 82: Ultima schimbare la Valencia. Santi Mina a intrat în locul lui Rodrigo

Min 80: Încă o ocazie a Barcelonei. Paco Alcacer a șutat din voleu, de la 20 de metri, portarul Valenciei a scos de sub transversală

Min. 76: Șut peste poartă trimis de Messi, dintr-o lovitură liberă.

Min. 72: Ultima înlocuire la Barcelona: iese Iniesta și intră Paco Alcacer.

Min. 68: Schimbare la Barcelona: iese Rakitic și intră Paulinho.

Min. 67: GOOOOL Barcelona! Luis Suarez a deschis scorul cu o puternică lovitură de cap. Messi a centrat din apropierea liniei de fund, dintr-o poziție aproape imposibilă, portarul a intervenit și a deviat mingea cu vârfurile degetelor, așezând-o perfect pentru reluarea puternică a lui Suarez.

VIDEO Golul lui Suarez

Min. 63: Ocazie pentru Barcelona! Lionel Messi a expediat primul șut pe poartă pentru Barcelona, dar mingea trimisă de argentinian a fost pe direcția portarului Domenech, care a boxat, pentru mai multă siguranță.

Min. 58: Schimbare la Barcelona: iese Aleix Vidal, înlocuit de Philippe Coutinho.

Min. 53: Cartonaș galben pentru Soler, din cauza unui fault asupra lui Iniesta. Arbitrul a întors faza, după ce inițial lăsase avantaj pentru catalani.

Min. 52: Primul șut pe poartă îi aparține Valenciei! Parejo a fost cel care a trimis puternic, de la peste 20 de metri, dar portarul Cillessen a fost atent și a prins fără probleme.

Min. 51: Cartonaș galben pentru Vietto, care a protestat la o decizie a arbitrului, cerându-i să îl avertizeze pe Vidal, care îl faultase pe Coquelin.

Min. 48: Ocazie pentru Barcelona! Lionel Messi a pătruns în careu și a șutat din unghi, la colțul scurt, dar mingea s-a oprit în plasa laterală a porții apărate de Domenech.

Min. 46: Schimbare la Valencia: iese Pereira și intră Maksimovic.

Min. 46: Începutul reprizei secunde.

Min. 45+1: Fluier de pauză pe Camp Nou, acolo unde Barcelona și Valencia se află la egalitate, scor 0-0 în turul semifinalelor Cupei Spaniei.

Min. 45+1: Ocazie pentru Valencia! Montoya a șutat de la aproximativ 20 de metri, dar nu a prins spațiul porții lui Cillessen.

Min. 41: Minge înșelătoare trimisă de Messi dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă, dar portarul Domenech a prins fără probleme, după ce Pique nu a ajuns la balon.

Min. 40: Cartonaș galben pentru Pereira, după un fault dur asupra lui Messi.

Min. 39: Ocazie pentru Barcelona! Iniesta a trimis frumos de pe stânga, din apropierea liniei de fund, dar portarul Domenech a reușit să atingă mingea cu vârfurile degetelor și să îi devieze traiectoria cât să nu fie ajunsă de Luis Suarez, care ar fi primit-o liber la colțul lung și i-ar fi fost practic imposibil să rateze din acea poziție.

Min. 38: Luis Suarez joacă mult cu spatele la poartă și încearcă de cele mai multe ori să așeze mingea pentru șuturile colegilor. De această dată, Messi a fost cel pentru care Suarez a așezat mingea, dar șutul acestuia, de la circa 18 metri, a fost blocat de apărarea Valenciei.

Min. 35: Cartonaș galben pentru Sergi Roberto, după o intrare tare, cu talpa pe coapsa lui Pereira.

Min. 30: Barcelona domină autoritar, dar ocaziile întârzie să apară. Niciun șut pe poartă până în acest moment, în turul celei de-a doua semifinale din Cupa Spaniei.

Min. 22: Fază periculoasă a Barcelonei, cu Messi în prim-plan, dar decarul a vrut să facă totul și a stricat o minge care ar fi putut ajunge la Aleix Vidal, mai bine poziționat în centrul careului.

Min. 19: Minge pentru Rakitic în careul Valenciei, dar croatul nu a reușit să controleze mingea cum și-ar fi dorit, în duel cu un fundaș advers și a dat drumul mingii doar după ce s-a repliat întreaga apărare.

Min. 14: Luis Suarez a primit o minge de pe stânga, în apropierea porții celor de la Valencia, dar reluarea atacantului Barcelonei a fost blocată de un fundaș care s-a apărat foarte bine la această fază.

Min. 8: Barcelona domină startul partidei și s-a instalat încă din primele minute în jumătatea de teren a Valenciei. Până acum, "liliecii" au fost periculoși o singură dată, cu o lansare destul de lungă, rezolvată de portarul Ter Stegen, care a ieșit din careu pentru a respinge cu piciorul.

Min. 2: Lionel Messi ia o acțiune pe cont propriu și șutează surprinzător cu stângul, din afara careului, dar cu mult peste poartă.

Min. 1: Fluier de start al meciului dintre Barcelona și Valencia, din turul semifinalelor Cupei Spaniei.

ECHIPELE DE START:

Barcelona (4-4-2): Cillessen - Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Busquets, Rakitic, Iniesta, Aleix Vidal - Messi, Luis Suarez;
Rezerve: Ter Stegen - Yerry Mina, Digne, Paulinho, Alcacer, Denis Suarez, Coutinho;
Antrenor: Ernesto Valverde;

Valencia (4-4-2): Domenech - Montoya, Paulista, Vezo, Gaya - Soler, Parejo, Coquelin, Andreas - Rodrigo, Vietto;
Rezerve: Neto - Mina, Maksimovic, Lato, Ferran, Nacho Vidal, Zaza;
Antrenor: Marcelino Garcia Toral.


După o calificare cu emoţii în faţa celor de la Alaves, obţinută după loviturile de departajare, pentru Valencia urmează "dubla" din semifinalele Cupei Spaniei cu Barcelona. Pe teren propriu, catalanii sunt neînvinşi în Cupă de 17 partide, iar în faţa Valenciei nu au mai pierdut din aprilie 2016, 1-2 în La Liga.

De partea cealaltă, echipa antrenată de Marcelino a suferit în ultimele şase deplasări, în care a obţinut puncte doar împotriva codaşelor Las Palmas şi La Coruna.

Rodrigo Moreno, cel care a înscris în remiza cu Barca din noiembrie, nu a uitat umilinţa suferită de echipa sa pe Camp Nou în urmă cu doi ani: 0-7 tot în Cupa Spaniei.

Barcelona - Valencia se joacă în această seară, de la ora 22.30, în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Etichete: barcelona , barcelona valencia , barcelona valencia live text , barcelona valencia cupa spaniei , barcelona valencia live video si text


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor

Statele Unite au transmis că le-a fost solicitat ajutorul de către Iran după prăbușirea...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
razvan gigi (1)
Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Răzvan Lucescu (55 de ani) a cucerit titlul de campion al Greciei cu PAOK Salonic, după victoria cu...

6.000.000€ pentru Dennis Man!
Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an
benjamin-sesko
Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu
UEFA Champions League play-off first leg match Benfica vs PAOK
Pleacă de la CFR Cluj după 6 ani și jumătate și are șanse mici să ajungă la EURO
Romania Liga I: UTA Arad v CFR Cluj Yacoub Aly Abeid and Cristi Manea fight for the ball throughout the heavy rain durin
Recomandările redacției
WhatsApp Image 2023-06-25 at 20.18.38 (1)
OUT! Plecarea lui Daniel Niculae de la Rapid tocmai a fost anunțată oficial

Marca a făcut anunțul despre Aleix García. Fostul dinamovist, disputat de FC Barcelona și Bayer Leverkusen
Aleix Garcia, în tricoul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures
Anunțul făcut de Rapid, după ce Gigi Becali a spus că Louis Munteanu va ajunge în Giulești
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (27.08.2023)
Adrian Vasile a fost dat afară de la CSM București! Prima reacție a antrenorului
Adrian Vasile reactioneaza in meciul de handbal feminin dintre Rapid Bucuresti si CSM Bucuresti, contand pentru Liga Flo
Citește și
A plecat în urmă cu 3 ani de la Barcelona, iar acum a dat cărțile pe față: ”Așa mi s-a spus”
ESP: FC Barcelona, Barca Real Madrid CF. La Liga EA Sports match. Date 11 FC Barcelona t-shirt during the La Liga EA Spo
Xavi a vorbit despre situația sa de la Barcelona, imediat după meciul cu Rayo Vallecano
Cadiz CF v FC Barcelona - La Liga EA Sports
Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes. Modelul a apărut într-o rochie transparentă, care nu a lăsat loc imaginației
Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes. Modelul a apărut într-o rochie transparentă, care nu a lăsat loc imaginației
Ce salariu îi plătește Dan Șucu lui Neil Lennon la Rapid
Ce salariu îi plătește Dan Șucu lui Neil Lennon la Rapid
Asalt pentru 3 fotbaliști de la Rapid. Patronul din Superliga care va negocia cu Dan Șucu pentru jucătorii giuleșteni
Asalt pentru 3 fotbaliști de la Rapid. Patronul din Superliga care va negocia cu Dan Șucu pentru jucătorii giuleșteni
Kevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare
Kevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare
Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții
Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții
”Halep, exclusă de la French Open? Bine i-au făcut!": americanul Andrew Stutz, necruțător cu Simona
”Halep, exclusă de la French Open? Bine i-au făcut!": americanul Andrew Stutz, necruțător cu Simona
Ce mașini apărute în ultimii 8 ani se strică cel mai des înainte de 150.000 km? Cât de bună e Dacia?
Ce mașini apărute în ultimii 8 ani se strică cel mai des înainte de 150.000 km? Cât de bună e Dacia?
Video Barcelona - Rayo Vallecano 3-0. Catalanii și-au asigurat locul 2 în La Liga.
UEFA Champions League 2023/24 - Group H : FC Barcelona 2-1 FC Porto
FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României
FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României
Video Barcelona - Rayo Vallecano 3-0. Catalanii și-au asigurat locul 2 în La Liga.
UEFA Champions League 2023/24 - Group H : FC Barcelona 2-1 FC Porto

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții
Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Digi Animal World
Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”
Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”