Nicolae Stanciu reactioneaza in meciul amical de fotbal dintre Romania si Irlanda de Nord, desfasurat pe Arena Nationala
Anunțul făcut de FRF despre biletele pentru meciurile de pregătire cu Bulgaria și Liechtenstein
FOTBAL:ROMANIA-ISRAEL, PRELIMINARIILE C.E 2024 (9.09.2023)
”Am decis să pun stop!”. ”Tricolorul” a vorbit despre accidentarea suferită înainte de EURO
Club Brugge / Paok
Răzvan Lucescu, Jose Mourinho și Thomas Tuchel, pe lista aceluiași club! Românul poate pleca de la PAOK pe o sumă uriașă
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

VIDEO UPDATE Galeria maghiarilor a intrat în stadion. O torță aruncată spre sectorul tricolorilor

10.10.2014, 19:27

UPDATE Ora 18:00. Galeria maghiarilor a ocupat locurile rezervate în peluză. Fanii ungurilor s-au dus la marginea respectivului sector pentru a-i provoca pe fanii tricolorilor. A fost acolo și o torță aruncată, dar incidentul a fost rapid aplanat.

captura faclie
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2


UPDATE Ora 17:00. Suporterii maghiari au primit, din partea Jandarmeriei, mai multe pliante ce conțineau regulile pe care aceștia trebuie să le respecte pe întreaga ședere a lor în România. 

Din păcate, acesta a conținut o gafă nepermisă. Steagul Ungariei a fost imprimat greșit, în sensul că cele două culori, roșu și verde au fost inversate.


UPDATE 16:00: Ungurii au returnat 1.000 din cele 2.852 de bilete pe care le primiseră pentru partida de pe Arena Naţională. Echipa condusă de Pal Dardai va fi susţinută totuşi de 1.800 de fani în această seară: cei 1.200 sosiţi cu trenul, plus 600 de etnici maghiari care şi-au procurat bilete din România şi vor ocupa alte locuri din stadion decât cele destinate galeriei. 



UPDATE 15:20: A doua tranşă cu autocare care îi transportă pe ultraşii maghiari a ajuns în incinta Arenei Naţionale. 

Peste 3000 de jandarmi și 2000 de polițiști sunt detașați în Capitală pentru menținerea liniștii și preîntâmpinarea incidentelor. 


UPDATE 15:05: Primele 8 autocare cu suporteri maghiari au ajuns la Arena Naţională. Fanii adversarei României au început deja să-şi dea în petec: au făcut semne obscene către jurnaliştii prezenţi aproape de fanzone-ul organizat la stadion. 


UPDATE 13:35. Fanii maghiari au ajuns la București și au coborât din tren la gara Băneasa. Locația a fost stabilită ca o măsură de securitate, pentru că se află într-o locație fără trafic intens. În acest fel, riscul producerii de incidente a scăzut considerabil.

Suporterii au fost împărțiți în mai multe grupuri, iar apoi fiecare dintre ele au ajuns în fața filtrului de control. Ei au fost controlați, iar după ce au primit OK-ul au fost urcați în autocare. Drumul lor de la gara Băneasa până la Arena Națională va dura aproximativ 40 de minute, iar fanii vor fi cantonați în Fan Zone, o locație special pregătită pentru ei. 

Zona respectivă va fi păzită de o armată de jandarmi, iar fanii vor putea să se relaxeze, să își cumpere de mâncare sau lichide (sucuri și apă, băuturile alcoolice nu sunt comercializate în apropierea stadionului). 

Cei 1200 de fani nu vor mai ieși din acel Fan Zone decât cu puține momente înaintea partidei, atunci când vor intra pe stadion, în sectoarele special rezervate pentru ei. 

În afara acestui grup masiv, care a venit cu trenul, mai sunt așteptați 1500 de unguri care vin cu mașinile personale sau cu autocarele. 


UPDATE 13:01. Ultrașii maghiari s-au trezit și sunt pregătiți de meci. Trenul a ajuns la Craiova, însă acesta nu a oprit în gară, ci în prima haltă de după aceasta. 

Trenul cu fanii din Ungaria a poposit în halta Banu Mărăcine, decizia fiind luată de autoritățile române din precauție. În gara din Craiova era prezentă galeria oltenilor, care venea și ea la meciul de pe Arena Națională, iar forțele de ordine au dorit să evite o confruntare între cele două tabere. 

Fiecare fan maghiar a primit o broșură din partea autorităților cu informațiile de necesitate maximă: adresa Consulatului Maghiar, dar și sfaturi legate de securitatea proprie și a bunurilor personale. 

Pliantul informează și asupra locurilor rezervate oaspeților în stadionul din Capitală, dar și asupra lucrurilor interzise de legea din România și UEFA, care trebuie aruncate înainte de intrarea în Arenă.

Galeria maghiară va ajunge în Gara Băneasa în jurul orei 13:45, iar acolo va fi întâmpinată de 400 de jandarmi. În tren sunt aproximativ 1200 de ultrași, ceea ce înseamnă un jandarm la câte trei fani din țara vecină. 


UPDATE 11:19. Trenul cu suporterii maghiari care vin să asiste la meciul de pe Arena Națională a ajuns la Târgu Jiu, însă nu a oprit în stație. Deși era programat să stea câteva minute în gară, acesta a trecut mai departe. 

Cei mai mulți dintre fani nu erau treji la orele dimineții, după o noapte întreagă de băut și urlat. La geamurile vagoanelor au ieșit doar 10-20 de suporteri în total, în comparație cu sutele prezente acolo la intrarea în România. 

În aproximativ 4 ore, maghiarii vor ajunge la București, distanța dintre Târgu Jiu și Capitală fiind de mai puțin de 300 de kilometri.


UPDATE 10:22. Suporterii maghiari au intrat în țară în jurul orei 02:00, pe la punctul de frontineră Curtici. În trenul cu ruta Budapesta - București sunt prezenți aproximativ 1200 de fani. Ei vor ajunge în gara Băneasa în cursul după-amiezei, iar apoi vor fi transportați cu autocarele către Arena Națională. 

Majoritatea suporterilor a început să consume băuturi alcoolice încă de la plecare, ei ajungând în stare de ebrietate în România. Au scandat lozinci pro-Ungaria și au anticipat o victorie a naționalei lor. 

În total, la meci vor fi prezenți în tribune 2800 de maghiari, în afara celor care din tren, ceilalți venind cu mașinile personale. 

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE LEGATE DE PARTIDA ROMÂNIA - UNGARIA


Două garnituri de tren, de la Budapesta, sunt așteptate mâine la București. Aproximativ 2.800 de fani maghiari vor fi prezenți într-una din peluzele Arenei Naționale la meciul cu România.

Partida de pe Arena Națională, dintre România și Ungaria, din cadrul Grupei F a preliminariilor pentru Euro 2016, care va începe la ora 19:00, va avea parte de o atmosferă unică în tribune.

VIDEO 25 de meciuri din preliminariile EURO 2016 se văd la Digi Sport. Programul și rezumatele partidelor

Tricolorii vor avea parte de peste 55.000 de spectatori, care-și vor încuraja favoriții din primul minut și până la cel de final. Pentru ca show-ul să fie unul total, într-una din peluze va fi prezentă și galeria reprezentativei Ungariei.

România - Ungaria se va disputa sâmbătă, 11 octombrie, pe Arena Naţională. Finlanda - România va avea loc 3 zile mai târziu. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro, imediat după terminarea partidelor.

Cele mai importante faze şi toate golurile care se marchează în partidele din preliminariile Euro 2016, inclusiv din confruntările României, vor putea fi văzute doar la Digi Sport, dar și pe site-ul digisport.ro. 

Deși la început au solicitat 2852 de tichete, până la urmă la București vor ajunge doar 2200 de fani maghiari. Aceștia vor veni prin intermediul a două garnituri de tren, dar și cu mașinile personale.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Prima garnitură a plecat de la Budapesta vineri, 10 octombrie, de la ora 17:00. Îmbrăcați, majoritatea în negru - culoarea ultrașilor -, dar și în tricouri în culorile țării lor, fanii au aruncat, înainte ca trenul să plece, cu petarde, au aprins torțe, fumigene și au cântat mereu. ”Ria-ria, Ungaria!” a fost cel mai uzitat slogan al suporterilor, mulți dintre ei vopsiți pe față în culorile ungare.



”Este un eveniment important, o rivalitate între cele două țări despre care nu mai are rost să vorbim, așa că suporterii fac parte din acest peisaj. Să sperăm că la meci se va păstra spiritul de fair-play și că vom asista cu toții la un spectacol și în tribune, în teren și cu o victorie a noastră la finalul celor 90 de minute”, a spus Daniel Niculae, prezent fiind în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Etichete: fani ungaria , suporteri ungaria , suporteri ungaria romania bucuresti , fani unguri budapesta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Radu Draguin of Tottenham Hotspur during the Premier League match Tottenham Hotspur vs Manchester City at Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom, 14th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)
Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an
DENNIS MAN, ALESSANDRO CIRCATI, ANGE YOAN BONNY, Serie B, 2023-24, Parma vs Cremonese 1-1, 05-05-2024, Esultanza, Celebr
Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez
Screenshot 2024-05-17 at 18.33.57
Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic
Real Madrid Celebrate 36th League Title - Madrid
"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul
Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford
Recomandările redacției
Club Brugge / Paok
Răzvan Lucescu, Jose Mourinho și Thomas Tuchel, pe lista aceluiași club! Românul poate pleca de la PAOK pe o sumă uriașă

TREI cuvinte! Atât au transmis cei de la Bayer Leverkusen după ce au intrat în istorie
profimedia-0874174581
S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular
Real Madrid celebration of 36th Title of LaLiga in Cibeles, Nadrid, Spain - 12 May 2024
Viitorul antrenor al Rapidului a intrat în direct și a fost ironizat imediat! Hohote de râs în studio
Screenshot 2024-05-18 at 16.57.25
Citește și
Lista preliminară a stranierilor convocați de Edi Iordănescu pentru amicalele programate înainte de EURO
FOOTBALL - EURO 2024 - QUALIFYING - ROMANIA v SWITZERLAND, - 22 Nov 2023
Exclusiv Jucătorul cerut cu insistență de Florin Prunea în lotul României la EURO 2024: ”Nu am nicio scuză să nu-l iau”
prunea2
Ce poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”
Ce poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”
Ovidiu Popescu a refuzat-o pe FCSB și semnează cu rivala din SuperLiga înaintea derby-ului cu Rapid
Ovidiu Popescu a refuzat-o pe FCSB și semnează cu rivala din SuperLiga înaintea derby-ului cu Rapid
Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!”
Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!”
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect
Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect
Arbitru suspendat pe viață după ce a ajutat cu nesimțire o echipă să promoveze și a sărbătorit alături de jucători
Arbitru suspendat pe viață după ce a ajutat cu nesimțire o echipă să promoveze și a sărbătorit alături de jucători
Top 3 cele mai grele întrebări de la examenul la sală pentru carnetul de șofer. 90% le greșesc
Top 3 cele mai grele întrebări de la examenul la sală pentru carnetul de șofer. 90% le greșesc
Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS
Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS
Calificări la Imola: Max Verstappen l-a egalat pe legendarul Ayrton Senna
Calificări la Imola: Max Verstappen l-a egalat pe legendarul Ayrton Senna
Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect
Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect
Digi World
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Digi Animal World
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină