1
Foto Primarul a făcut anunțul: 32.000.000€ pentru modernizarea unui stadion din România! Imagini spectaculoase
dennis-man
După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui
farul
Live Video&Text Farul - Sepsi 0-4, ACUM, Digi Sport 1. Umilință totală pentru Gică Hagi! Farul, cea mai slabă prezență din ”era Regelui”
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 8 Superliga: Farul Constanta-Sepsi Sfantu Gheorghe
Play-off

Foto CNI a făcut anunțul despre investiția de 1.700.000€: ”Veste bună”

articol scris de Digi Sport
23.04.2024, 16:01

Compania Națională de Investiții (CNI) a anunțat finalizarea proiectului din vestul țării care a costat 1.700.000 de euro.

Baza sportivă de la Moșnița Nouă / Foto: Facebook @Compania Națională de Investiții
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

CNI a transmis că s-au finalizat lucrările la baza sportivă de la Moșnița Nouă, din județul Timiș. Imaginile cu noua construcție pot fi urmărite în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Anunțul CNI despre investiția de 1.700.000 de euro

CNI a făcut anunțul despre baza sportivă de la Moșnița Nouă prin intermediul unui comunicat postat pe Facebook.

Veste bună la început de săptămână! O nouă bază sportivă a fost finalizată de CNI!


Este vorba de baza sportivă din Moșnița Nouă, din jud. Timiș, bază care reprezintă un loc dedicat activităților sportive pentru întreaga comunitate, oferind o gamă largă de facilități și dotări de ultimă generație.

Terenul bazei sportive include un teren de fotbal și un teren multifuncțional, perfecte pentru desfășurarea diferitelor activități sportive precum handbal, baschet, volei și tenis.

Utilizatorii bazei beneficiază de vestiare moderne, dotate corespunzător și prevăzute cu grupuri sanitare, pentru confortul maxim în timpul și după antrenamentele sau competițiile lor.

Proiectul include și spații suplimentare esențiale, precum camere pentru arbitri și profesori, cabinet medical, birou administrativ, magazii pentru materiale sportive și grupuri sanitare pentru spectatori.

Baza sportivă poate găzdui până la 500 de spectatori, inclusiv locuri pentru 20 de persoane cu dizabilități locomotorii. De asemenea, sunt disponibile bănci de rezervă cu câte 14 scaune, tabele de marcaj, catarge pentru drapele și o instalație de nocturnă, pentru a permite desfășurarea competițiilor și evenimentelor sportive și în serile târzii.

Ne așteptăm ca noua bază sportivă să devină un loc de întâlnire și de bucurie pentru toți locuitorii localității Moșnița Nouă și din împrejurimi!

Investiția a fost realizată de Compania Națională de Investiții, cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei și are o valoare de 8,7 milioane de lei”, a transmis CNI, pe Facebook. 

O ”bijuterie” de 167.000.000€ urmează să fie construită la Timișoara

O nouă ”bijuterie” de stadion urmează să fie construită la Timișoara în perioada următoare, după aprobarea indicatorilor tehnic-economici prin Hotărâre de Guvern.

Noul stadion ”Dan Păltinișanu” de la Timișoara va avea o capacitate de 30.000 de locuri și va costa 167,3 milioane de euro.

Galerie Foto

Noi detalii despre construirea stadionului de 167.000.000 de euro de la Timișoara 

Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, a anunțat că în scurt timp va avea loc o ședință de Guvern pentru aprobarea construirii noului stadion de la Timișoara și totodată demolarea celui vechi.

Noul stadion al Timişoarei a intrat în ultima etapă. Hotărârea de Guvern de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru Stadionul 'Dan Păltinişanu' va fi aprobată în şedinţa care va avea loc săptămâna viitoare.

Acesta este ultimul pas procedural înaintea demolării vechii arene timişorene. Ţinând cont de importanţa acestui proiect, premierul Marcel Ciolacu ia în calcul ca această şedinţă a Executivului să aibă loc chiar la Timişoara.

Am avut astăzi o ultimă discuţie cu premierul Marcel Ciolacu pe acest subiect şi am primit asigurări că Hotărârea de Guvern va fi aprobată în şedinţa care va avea loc săprămâna viitoare, poate chiar la Timişoara.

Dacă această şedinţă a Guvernului se va ţine la Timişoara, vorbim despre un gest simbolic pentru că acest stadion este cea mai mare dorinţă a iubitorilor de sport din oraşul şi judeţul nostru.

Totodată, prezenţa Guvernului la Timişoara arată deschiderea Executivului faţă de oraş şi proiectele importante pe care le implementăm”, a transmis Alfred Simonis, prin intermediul unui comunicat postat pe rețele sociale.

La Timișoara se mai construiește un stadion

Lucrările la stadionul ”Eroii Timișoarei” din Timișoara au început sub prezența lui Iosif Rotariu (61 de ani) și Costel Pantilimon (37 de ani), actualii oficiali de la ASU Poli.

Noul stadion de la Timișoara va fi ridicat pe Calea Buziașului, după cum anunța Primăria Timișoarei încă din 2021. 

Galerie Foto

Peste aproximativ doi ani, Timișoara ar trebui să aibă gata arena care ar urma să aibă la finalizare 10.101 locuri.

Startul simbolic al lucrărilor arenei din Calea Buziașului au fost date recent de către Iosif Rotariu, Costel Pantilimon, dar și Paul Codrea, foști fotbaliști ai Politehnicii Timișoara.

Imaginile de la începerea lucrărilor pot fi urmărite în galeria foto de mai jos. 

Galerie Foto

Construcția arenei ar urma să coste 23,1 milioane de euro și să fie gata în 2026. Banii pentru nou arenă vor proveni de la bugetul local.

Astăzi (n.r. luni) am dat startul lucrărilor de construcție a noului stadion al Timișoarei, din Calea Buziașului. Este o zi în care renaște, de fapt, tot fotbalul timișorean.

M-am bucurat să văd așa de multă lume: jucători de legendă ai lui Poli, juniori care azi se antrenează în alb-violet, părinți, oameni din cartier.

Arena ”Eroii Timișoarei” va fi un loc pentru toți timișorenii, nu doar pentru sportivi, ci și pentru evenimente sau concerte. Un loc în care se adună toată comunitatea.

Este o investiție strategică a Timișoarei de 115.000.000 lei, pe care o finanțăm integral din banii din taxele și impozitele timișorenilor”, a transmis Dominic Fritz, primarul Timișoarei, pe Facebook, la începutul lunii martie.

"Noua construcție va avea fundația din beton și structură metalică și va fi de categoria 4, în conformitate cu cerințele UEFA și IFAB (International Football Association Board). Pentru acoperirea stadionului vor fi folosite membrane tensionate – structuri ușoare din materiale compozite, pentru a obține o iluminare naturală datorită proprietăților specifice membranei" - ziuadevest.ro.

Etichete: stadion , baza sportiva , cni , compania nationala de investitii , mosnita noua , timis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
sabalenka
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”
*EXCLUSIVE* Former Swedish footballing Maverick Zlatan Ibrahimovic wearing a Ferrari cap spotted with his wife Helena Seger as they enjoyed a spot of lunch at Palazzo Parigi Hotel in Milan.
Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
Irina Shayk / Foto: Instagram@irinashayk
”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină
8
După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit
dragusin
Recomandările redacției
farul
Live Video&Text Farul - Sepsi 0-4, ACUM, Digi Sport 1. Umilință totală pentru Gică Hagi! Farul, cea mai slabă prezență din ”era Regelui”

Reacția lui Adi Popa, după ce FCSB a câștigat titlul în SuperLiga
Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte
sucu 4
Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”
Screenshot 2024-03-08 at 23.16.59
Citește și
Galerie Foto S-a aflat! Cum va arăta interiorul stadionului de 1,6 miliarde de euro al Barcelonei
camp-nou2
Gigi Becali a făcut anunțul! Când revine pe stadion conducătorul de la FCSB
Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat
Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat
Gigi Becali, donații de zeci de milioane de euro la Muntele Athos: „O să fie un sfânt!"
Gigi Becali, donații de zeci de milioane de euro la Muntele Athos: „O să fie un sfânt!"
Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere
Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere
"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"
"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Pește uriaș prins pe o baltă din Vestul României. De patru ani pescarii încearcă să-l captureze Foto & video
Pește uriaș prins pe o baltă din Vestul României. De patru ani pescarii încearcă să-l captureze Foto & video
Care a fost ultima replică a lui Dem Rădulescu? „Apoi a căzut și a murit". De ce i se spunea Bibanu?
Care a fost ultima replică a lui Dem Rădulescu? „Apoi a căzut și a murit". De ce i se spunea Bibanu?
Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună
Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună
Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța
Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța
Foto S-a decis! Barcelona știe când va juca primul meci pe ”bijuteria” de 1,6 miliarde de euro
camp-nou1

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Digi World
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Digi Animal World
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”