vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
Screenshot 2023-12-25 at 20.26.52
Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Matinal

(P) Superbet îți aduce o SuperExperiență unică în România. Descoperă SuperSocial, locul pe care ți l-ai dorit ca SuperParior!

11.09.2020, 15:45

Superbet a lansat SuperSocial, o experiență unică în peisajul de betting din România. Îți setezi profilul, distribui biletele tale în rețea, comentezi împreună meciurile alături de alți pariori, distribui biletele pe care le plasezi și poți vedea ce pariază jucătorii pe care îi urmărești. Câștigi inspirație, bună dispoziție și prieteni noi. Acum, nu mai e nevoie ca prietenii tăi să fie fizic lângă tine, pentru a te bucura alături de ei de meciurile de pe bilet. SuperSocial vă aduce mai aproape unul de altul. Intră în SuperSocial, fă-ți prieteni noi și SuperDistreză-te!  

superbet-11sept-2
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Poți deveni prieten cu Ilie Dumitrescu!  

Cel mai tare prieten pe care îl poți avea pe SuperSocial este ambasadorul Superbet, Ilie Dumitrescu. Urmărește biletele pe care le recomandă Mister și comentează alegerile pe care le face. O experiență pe care sigur nu o vei uita.  

Setează-ți profilul pe SuperSocial și devino un „star”!  

Poți accesa platforma Social din meniul principal al aplicației, apăsând tabul „Prieteni”. Acolo găsești pagina principală, în care vezi biletele plasate de tine și prietenii tăi. 

Adaugă sau schimbă poza de profil din meniul principal al aplicației, accesând Opțiuni > Cont > Editare profil social > Actualizare poză de profil. Tot din Editare profil social alegi și notificările pe care vrei să le primești.  

După ce plasezi un pariu, poți alege dacă vrei sau nu biletul să fie vizibil pentru persoanele care te urmăresc. Poți să comentezi meciurile care te interesează alături de prietenii tăi și de alți pariori care au cont Social. Pentru asta, accesezi secțiunea Chat, iar acolo îți spui părerea despre meciuri și adaugi biletele tale.  

Revin campionatele tari. Cea mai bună ocazie pentru a-și face mai mulți prieteni 


În acest weekend, revin Premier League și La Liga, în timp ce Ligue 1 a luat deja startul. Mai multe meciuri, mai multe bilete și mai multe șanse de a-și face mai mulți prieteni pe SuperSocial. Asta și pentru că poți comenta alături de ei în chatul fiecărui eveniment, tot ce se întâmplă în joc. Vă puteți arăta biletele live și puteți câștiga împreună. 

Ce e sigur și superfrumos este că pe SuperSocial întâlnești jucători la fel ca tine. Pasionați de sport, de pariuri, jucători care vor să se bucure de timpul pe care îl petrec în compania celor care îi înțeleg și care trec prin aceleași emoții. SuperSocial crește în fiecare zi și e bine să vii și tu și să trăiești începuturile celei mai mari și mai frumoase comunități a pariorilor. În care bineînțeles, sunt superinvitați toți iubitorii sportului, chiar și fără să fie pariori! Ce mai aștepți? Descarcă aplicația de pariuri sportive Superbet și distrează-te pe SuperSocial!  

#ÎmpreunăSuntemSuper #PariemPeBine 

Etichete: cote pariuri , superbet , superbet supersocial


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Radu Draguin of Tottenham Hotspur during the Premier League match Tottenham Hotspur vs Manchester City at Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom, 14th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)
Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an
DENNIS MAN, ALESSANDRO CIRCATI, ANGE YOAN BONNY, Serie B, 2023-24, Parma vs Cremonese 1-1, 05-05-2024, Esultanza, Celebr
Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez
Screenshot 2024-05-17 at 18.33.57
Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic
Real Madrid Celebrate 36th League Title - Madrid
45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc
profimedia-0868202178
Recomandările redacției
Screenshot 2023-12-25 at 20.26.52
Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

Dennis Man (25 de ani) a promovat cu Parma în Serie A, la capătul unui sezon în care a excelat la formația pregătită de Fabio Pecchia.

Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea înainte de Dinamo - Csikszereda: ”Sincer îți zic”
marius lacatus2
Exclusiv Antrenorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. ”Copilu' e tare. L-am avut elev”
ilie
Ultimul bilet spre Premier League! S-a stabilit cine joacă finala barajului pentru promovare
League 1 Playoff Final: Blackpool v Yeovil

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media