featured image
(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League
vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
CFR Cluj vs. Rapid Bucuresti, Play-off Romania Superliga, Play-Off Round 8: CFR 1907 Cluj v.FC Rapid Bucuresti, disputed
Ce a spus Dan Petrescu despre titlul câștigat de FCSB, primul după nouă ani
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

(P) Spectacolul continuă la Cupa Africii! Cotele pentru meciurile din optimile de finală

26.01.2024, 17:23

Ediția actuală a Cupei Africii a ajuns în fazele eliminatorii, oferind surprize încă din grupe, unde echipe notabile precum Ghana, Algeria și Tunisia au fost eliminate, lăsând loc unor concurenți neașteptați precum Mauritania, Guineea Ecuatorială sau Namibia.

superbet
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Optimile de finală de la Cupa Africii încep sâmbătă şi toate meciurile beneficiază de SuperAvantaj, SuperPariuri şi multe alte pariuri speciale. Descoperă oferta şi alege-ţi favoritele!

Peseiro mizează pe Osimhen

Victor Osimhen, starul lui Napoli și unul dintre cei mai importanți jucători din echipa Nigeriei, nu a reușit încă să confirme la Cupa Africii sezonul său magnific din Serie A. Cu toate că a înscris într-un singur meci, acest lucru a fost suficient pentru ca Super Vulturii să avanseze, ocupând locul al doilea, la egalitate de puncte cu Guineea Ecuatorială.

Odată cu intrarea competiției în fazele decisive, Jose Peseiro, selecţioner actual al Nigeriei și fost antrenor la Rapid, are nevoie ca talismanul său să strălucească din nou. Sâmbătă seara, Nigeria se confruntă cu selecționata Camerunului, care a avansat din grupa cu Senegal, Guineea și Gambia. Va fi o reeditare a duelului din 2019, când cele două echipe s-au întâlnit tot în faza optimilor de finală. Atunci a câștigat Nigeria, scor 3-2, și a avansat până în finala mică în acel an.


Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Nigeria – Camerun!

Calificate fără victorie

Capul de afiş al zilei de duminică este confruntarea dintre Egipt și Republica Democrată Congo. Ambele echipe au ajuns în această fază a competiției fără să câștige niciun meci. Atât Egiptul, cât și RD Congo au acumulat trei puncte în faza grupelor, remizând în toate cele trei meciuri.

Egiptul, câștigător al Cupei Africii de șapte ori, ultima dată în 2010, a înregistrat trei rezultate de 2-2, cu Mozambic, Ghana și Capul Verde. În absența lui Mo Salah, indisponibil după primul meci, eroul Egiptului a fost Mostafa Mohamed, atacantul de la FC Nantes, care a înscris în toate meciurile echipei sale.

RD Congo, care nici măcar nu s-a calificat la ediția precedentă, din Camerun, a remizat cu Zambia, Maroc și Tanzania, marcând doar două goluri. Șansele congolezilor de a repeta performanțele din 1968 și 1974, când au câștigat competiția, sunt destul de mici.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Egipt – RD Congo!

Campioana întâlneşte gazda

Senegal a scris istorie în 2022, când a câștigat pentru prima dată Cupa Africii, în urma unei finale pline de dramatism cu Egipt. Până acum, Senegal pare să vrea să repete performanța de la ediția precedentă. Naționala condusă din teren de Sadio Mane și Kalidou Koulibaly are un parcurs fără cusur până acum, câștigând meciurile cu Gambia, Camerun și Guineea, marcând opt goluri și primind doar unul.

Adversara senegalezilor în optimile de finală este Coasta de Fildeș, gazda turneului și selecționata care a ridicat cupa deasupra capului de două ori, în 1992 și 2015. Cu un parcurs modest până acum, Coasta de Fildeș s-a calificat de pe locul trei. Victoria cu Guineea-Bissau a fost suficientă, pentru că jucătorii conduși în prezent de Serge Aurier au pierdut următoarele două meciuri, 0-1 cu Nigeria și 0-4 cu Guineea Ecuatorială, una dintre revelațiile actualei ediții.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Senegal – Coasta de Fildeş!

Maroc, marea favorită

Ultimele meciuri din optimile de finală au loc marți seară, iar capul de afiș este duelul dintre Maroc și Africa de Sud. Lider fără probleme într-o grupă cu RD Congo, Zambia și Tanzania, Maroc este principala favorită la câștigarea întregului turneu, cu o cotă de 3.75 conform ofertei Superbet.

Față în față cu starurile Ziyech, Hakimi, Amrabat sau Mazaroui va sta selecționata Africii de Sud, care a ieșit pe locul doi într-o grupă cu Mali, Namibia și Tunisia.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Maroc – Africa de Sud!

Etichete: cupa africii , advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM

Autoritățile saudite au permis utilizarea forței letale pentru a face loc unui oraș al viitorului...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Euro 2028 and Euro 2032 Announcement - UEFA Headquarters
Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern
var9
Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru
real
Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 ORANGE (16.04.2016)
S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman
coman7
Recomandările redacției
CFR Cluj vs. Rapid Bucuresti, Play-off Romania Superliga, Play-Off Round 8: CFR 1907 Cluj v.FC Rapid Bucuresti, disputed
Ce a spus Dan Petrescu despre titlul câștigat de FCSB, primul după nouă ani

Un titular de la Real Madrid a primit o veste la care nu s-a așteptat, după ce ”Galacticii” au ajuns în finala UCL
Real Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Santiago Bernabeu
”Băi, prostule!”. Darius Olaru a dezvăluit de ce l-a insultat pe arbitrului meciului Universitatea Craiova – FCSB
olaru
Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media