ESP: FC Barcelona, Barca Real Madrid CF. La Liga EA Sports match. Date 11 FC Barcelona t-shirt during the La Liga EA Spo
A plecat în urmă cu 3 ani de la Barcelona, iar acum a dat cărțile pe față: ”Așa mi s-a spus”
Cadiz CF v FC Barcelona - La Liga EA Sports
Xavi a vorbit despre situația sa de la Barcelona, imediat după meciul cu Rayo Vallecano
Screenshot 2024-05-20 191450
Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Sergio Ramos, faţă în faţă cu marea rivală! Supercotele pentru Barcelona – Sevilla

29.09.2023, 13:09

Runda a opta din LaLiga aduce în prim-plan SuperMeciul dintre Barcelona și Sevilla, o confruntare care promite să ridice flacăra pasiunii la cote înalte. Catalanii au resimțit un gust amar după ultimul rezultat. Egalul, scor 2-2, în fața lui Mallorca i-a determinat să piardă poziția de lider în clasament. Pe de altă parte, Sevilla vine în acest duel cu o formă de invidiat. Victoria convingătoare de 5-1 obținută împotriva lui Almeria a demonstrat că echipa se află într-o stare de grație.

230929_Sevilla_Barcelona_Digi_1060x636
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Meciul Barcelona – Sevilla beneficiază de streaming live şi o ofertă bogată cu SuperPariuri, SuperAvantaj şi multe alte pariuri speciale.

Vezi oferta pentru Barcelona – Sevilla şi alege-ţi favorita!

Al doilea pas greşit

Echipa catalană vine după un egal tensionat în meciul cu Mallorca, în care gazdele au condus de două ori, iar Barcelona a fost salvată de geniul lui Fermin Lopez, aflat la al doilea său meci oficial în LaLiga.

Ceea ce este remarcabil la Barcelona este că, pe teren propriu, este de neînvins. Chiar dacă acum își desfășoară meciurile de acasă pe Estadio Olimpico și nu pe Camp Nou, echipa condusă de Xavi a câștigat toate partidele jucate pe această arenă. Printre care şi debutul de senzație în Liga Campionilor, victoria zdrobitoare cu 5-0 împotriva lui Antwerp.


Un alt aspect de luat în considerare este faptul că Barcelona a primit câte două goluri atât cu Celta Vigo, în weekend, cât şi cu Mallorca, în etapa intermediară de la mijlocul săptămânii.

4.00 este cota Superbet pentru cel puţin două goluri marcate de Sevilla împotriva Barcelonei.

Zero puncte, zero goluri

Chiar dacă Sevilla şi-a adăugat un nou trofeu european în palmares, sezonul trecut nu este unul foarte memorabil pentru andaluzi. Cel puţin pe plan intern, acolo unde a participat, pentru o perioadă, şi în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

În stagiunea precedentă, Barcelona a arătat autoritate în duelurile cu Sevilla, învingând-o în ambele partide cu un impresionant scor de 3-0. Fără puncte acumulate și fără niciun gol marcat în aceste întâlniri, ultima victorie a Sevillei în fața Barcelonei datează din 2021, dar trebuie menționat că aceasta a avut loc în cadrul Cupei Spaniei, nu în campionat.

Un atu important pentru Sevilla în acest meci cu Barcelona este prezența lui Sergio Ramos, fostul căpitan al lui Real Madrid, care este cunoscut pentru abilitatea sa de a gestiona astfel de partide tensionate. De-a lungul carierei sale, Ramos a reușit să marcheze de cinci ori împotriva rivalilor din Catalonia, dar are şi o colecţie impresionantă de cartonaşe galbene.

Cota 11.00 are Sergio Ramos că va înscrie în Barcelona – Sevilla, cota 2.35 că va primi un cartonaş în meci şi cota 23.00 că va primi cartonaşul roşu. Tu ce alegi?

Etichete: barcelona , sevilla


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
radu-dragusin
Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați
gigi-becali
Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK
razvan gigi (1)
Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”
radu
6.000.000€ pentru Dennis Man!
Recomandările redacției
Screenshot 2024-05-20 191450
Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"
rzv
Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an
benjamin-sesko
Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu
UEFA Champions League play-off first leg match Benfica vs PAOK

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media