29315df9-4f47-4fe1-ba32-472ec2969e03
Video Nu i-a venit să creadă! Preferatul lui Florentino Perez a auzit gemetele unei femei la conferință: ”Sper că nu e live”
Real Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Santiago Bernabeu
Un titular de la Real Madrid a primit o veste la care nu s-a așteptat, după ce ”Galacticii” au ajuns în finala UCL
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (27.11.2023)
Reacția presei din străinătate, după ce s-a aflat ce antrenor vrea să pună Dan Șucu la Rapid
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

(P) Alege-ți favoritele în duelurile „europene” din La Liga!

articol scris de Digi Sport
06.01.2023, 14:51

Avem un super weekend cu fotbal spaniol! Granzii Barcelona și Real Madrid sunt „umăr la umăr” în cursa pentru titlu, dar și lupta pentru locurile care duc în cupele europene este la fel de palpitantă.

230105_Etapa_Spania_1060x636
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Toate meciurile din La Liga pot fi urmărite LiveStream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești SuperCote și SuperPariuri. Descoperă oferta completă pentru etapa a 16-a și alege-ți favoritele!

Real Madrid poate reveni pe primul loc

Runda din La Liga începe vineri, de la ora 19:30, cu un meci între două echipe aflate în suferință. „Lanterna roșie” Elche, fără victorie în acest sezon, primește vizita Celtei Vigo. Galicienii sunt primii deasupra zonei retrogradării și vin pe Estadio Martinez Valero după o serie de 8 partide fără succes, interval în care au pierdut de 5 ori, remizând în ultimele 3 etape.

De la ora 22:00, Cadiz, penultima clasată, are o misiune grea pe terenul Valenciei. „Liliecii” sunt pe locul 10, la 6 puncte de zona europeană, iar o victorie le-ar consolida, pentru moment, poziția în prima jumătate a clasamentului.

Sâmbăta de fotbal din La Liga debutează spectaculos, cu duelul dintre Villarreal și Real Madrid. După ce a revenit cu o victorie pe modernizatul Estadio de la Ceramica, 3-0 cu Valencia, „Submarinul Galben” este pe locul 7 și speră să continue seria pozitivă. „Galacticii” lui Ancelotti nu au însă de gând să facă pași greșiți. La egalitate de puncte cu liderul Barcelona, dar cu golaveraj inferior, madrilenii vor să recupereze primul loc în La Liga, pe care l-au pierdut în urmă cu 3 etape. Ambele dueluri directe din sezonul trecut s-au încheiat cu același scor, 0-0. De altfel, ultimele 5 meciuri jucate de Real Madrid pe terenul lui Villarreal au fost remize. 2.10 este cota Superbet pentru o victorie a campioanei Spaniei pe Estadio de la Ceramica, în timp ce gazdele au primit cotă 3.30.


Tot sâmbătă se mai dispută două meciuri, dar în jumătatea inferioară a clasamentului: Mallorca – Valladolid și Espanyol – Girona. Toate partidele din La Liga beneficiază de promoția SuperAvantaj. Dacă echipa ta are un avans de două goluri în orice moment al partidei, biletul tău devine verde, indiferent ce se întâmplă până la final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

Duminică „europeană” în La Liga

Clasată pe locul 3 înaintea etapei, Real Sociedad încearcă să-și consolideze locul pe podium. Duminică, de la ora 15:00, bascii se deplasează pe terenul nou-promovatei Almeria. Apoi, Rayo Vallecano și Betis se înfruntă într-un meci care are ca miză tot zona cupelor europene. Andaluzii sunt pe locul 6, ultimul care duce în Conference League, având doar două puncte peste echipa de la periferia Madridului. De la ora 19:30, cealaltă echipă din capitala Andaluziei joacă pe Ramon Sanchez Pizjuan tot împotriva unui club din zona metropolitană a Madridului, Getafe. Sevilla, surpriza neplăcută a acestui sezon, este pe locul 18, primul din zona retrogradării. Echipa lui Jorge Sampaoli a ajuns la 6 etape fără victorie, înregistrând ultimul succes pe 15 octombrie.

Duminica de fotbal din La Liga se încheie cu un derby de cinci stele. De la ora 22:00, Atletico Madrid primește vizita Barcelonei, în cel mai tare meci al etapei. Dacă trupa lui Xavi este în lupta strânsă cu rivalii de la Real pentru primul loc în campionat, Atletico speră să urce pe podium. Înaintea rundei, „Los Colchoneros” erau pe 4, la doar două puncte de poziția a treia, ocupată de Sociedad. Catalanii vin pe Metropolitano după două partide în care și-au dezamăgit fanii. Etapa precedentă, Barcelona a remizat 1-1 în derby-ul cu Espanyol. Apoi, în 16-imile Cupei Regelui, echipa blaugrana a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de modesta CF Intercity. După 3-3 în timpul regulamentar, Barça a câștigat prin golul lui Ansu Fati, din minutul 103.

Va fi a 218-a întâlnire în toate competițiile între Atletico și Barcelona, iar palmaresul este de partea catalanilor, care s-au impus de 96 de ori. Madrilenii au 69 de victorii, 52 de partide încheindu-se la egalitate. În sezonul trecut, Atleti a câștigat cu 2-0 pe Metropolitano, pierzând cu 2-4 returul de pe Camp Nou. 3.10 este cota pentru o victorie a echipei lui Simeone, în timp ce Barcelona a primit cotă 2.30.

Etapa din La Liga se încheie luni seară, tot cu o partidă care are implicații în zona europeană, Athletic Bilbao – Osasuna.

Meciurile din campionatul Spaniei se joacă și în SuperSocial. Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: real madrid , barcelona , la liga , advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Nou scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara, acuzată că a furat două mașini de lux și o barcă
Nou scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara, acuzată că a furat două mașini de lux și o barcă

Scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal acuză că i-au fost...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Euro 2028 and Euro 2032 Announcement - UEFA Headquarters
Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern
var9
Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru
real
Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 ORANGE (16.04.2016)
S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman
coman7
Recomandările redacției
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (27.11.2023)
Reacția presei din străinătate, după ce s-a aflat ce antrenor vrea să pună Dan Șucu la Rapid

Video Rică Răducanu, declarații spumoase de ziua sa: ”Mamă, ce boier aș fi!” / ”Decât în B, mai bine pe 5 cu Rapid”
rica raducanu
La 4 meciuri de ceva nemaivăzut în fotbal: triplă "titlu-cupă-competiție europeană", cu ZERO înfrângeri!
Leverkusen, Bayarena, 29.10.23: Roter Himmel vor dem 1.Bundesliga Spiel Bayer 04 Leverkusen vs. SC Freiburg *** Leverkus
Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!
Chelsea v Norwich City - Premier League

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media