featured image
(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League
vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
rapid
Exclusiv Cine ar fi, până la urmă, noul antrenor al Rapidului: "5 titluri și 4 cupe!"
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) 8 vacanțe de 6.000 EUR, 8 console PlayStation 5 și multe alte premii atractive în campania de toamnă Unibet

articol scris de Digi Sport
13.10.2023, 14:43

Fidelă misiunii de a duce distracția la cote cât mai înalte, prin oferirea constantă de extra beneficii pe lângă resursele variate de divertisment la pariuri sportive și jocuri de cazino online, platforma Unibet a lansat o nouă campanie promoțională cu premii de top. Voucherele de vacanță de 6.000 EUR fiecare și consolele PlayStation 5 oferite celor mai norocoși jucători timp de 8 săptămâni la rând sunt în centrul atenției pe tabela de premii a promoției.

1060x636 featured image
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Lumea U & Unibet promite astfel experiențe tari în gașcă, încă un demers care validează conceptul brandului de a aborda jocurile de noroc - de la jucători, pentru jucători. Considerând că o vacanță împărtășită cu prietenii este mai distractivă decât orice competiție sportivă, Unibet oferă astfel aceste premii de mare valoare, pentru călătorii epice în care câștigătorii dispun de buget suficient pentru a avea alături gașca lor de elită!

Cum se pot acumula șanse la tragerile la sorți

Participarea la campania promoțională Unibet începe foarte simplu: optezi pentru înscriere în contul de client, pe unibet.ro sau prin intermediul aplicației de mobil Unibet. Mai departe, fiecare 100 RON depuși într-o săptămână (inclusiv din depuneri cumulate) generează automat câte un tichet pentru extragerea cu premii a săptămânii respective.

Nu există un număr maxim al tichetelor pe care le poate obține un jucător, dar Unibet încurajează desigur jocul responsabil, prin toate mecanismele puse la dispoziție utilizatorilor și printr-un sistem de monitorizare cu rolul de a evita orice abordare excesivă, care ar pune în pericol distracția. Până la urmă, experiența în sine este obiectivul nr. 1 al jucătorului, câștigurile la jocuri și premiile prin tragere la sorți fiind extra beneficii care pot sau nu să apară în urma unei sesiuni de divertisment online.

"Dacă mersul în vacanțe ar fi un sport de performanță, ai putea câștiga detașat! Punem la bătaie 8 vouchere de vacanță în valoare de 6.000 EUR fiecare. Dar nu ne oprim aici. Pentru că în orice gașcă fiecare se distrează în felul său și cu gadget-uri diferite, mai oferim 8 PlayStation 5 și ceasuri Garmin, dar și bani pentru jocuri pe platforma Unibet, rotiri și pariuri extra! Activează-ți spiritul competitiv – acum e mai simplu să îți crești șansele de a câștiga cele mai cool experiențe în gașcă", se menționează pe unibet.ro, în pagina dedicată campaniei promoționale.

Fondul de premiere pentru fiecare dintre cele 8 trageri la sorți


Campania cuprinde în program 8 săptămâni promoționale, deci 8 șanse la super premii acordate în fiecare săptămână. Fondul de premiere la fiecare extragere este compus din: voucher de vacanță în valoare de 6.000 EUR, PlayStation 5, ceas Garmin, 7 premii a câte 1000 RON bani de folosit pe platforma Unibet, 10 premii a câte 500 RON bani de folosit pe platforma Unibet și 80 premii a câte 250 Rotiri la Jungle Jamboree plus 50 RON Pariu extra cu funcția Creare Pariu.

Orice pasionat de pariuri sportive și alte jocuri de noroc online poate participa la promoție în perioada 9 octombrie 2023, ora 00:01 CET - 3 decembrie 2023 ora 23:59 CET. Extragerile săptămânale vor avea loc în fiecare Luni, de pe 16 octombrie până pe 4 decembrie. Pentru a fi eligibil pentru extragerea săptămânală, jucătorul trebuie să aibă cel puțin un tichet pentru extragerea din săptămâna respectivă. Câștigătorii săptămânali vor fi premiați și afișați în termen de 3 zile de la încheierea extragerii.

Parte din Kindred Group, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online, cu 26 de ani de experiență la nivel global, Unibet (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!) este unul dintre cele mai active branduri de profil din România și în același timp un promotor al jocului responsabil. Resursele de divertisment Unibet includ pariuri sportive, sloturi online, jocuri de live casino, bingo și poker.

Etichete: advertorial


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Real Madrid v FC Bayern München: Semi-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern
var9
Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru
real
Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!
FRA: PSG : Nasser AL-KHELAIFI
De nicăieri! S-a retras la 32 de ani și a luat pe neașteptate întreaga lume a tenisului
Tennis: US Open
Recomandările redacției
rapid
Exclusiv Cine ar fi, până la urmă, noul antrenor al Rapidului: "5 titluri și 4 cupe!"

O echipă din play-out, gata să transfere un triplu campion al României!
”Ianis Hagi?”. Antrenorul lui Alaves a fost întrebat despre ”Prinț” și a făcut anunțul
Romania v Colombia - International Friendly
Video Gigi Becali a oprit conferința de presă ca să se "lege" de o jurnalistă: "Nu mai sta așa!"
gigi

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media