• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep și-a construit strategia pentru meciul din semifinalele de la Roma contra lui Kiki Bertens (25 de ani, 20 WTA). Românca de pe locul 4 mondial s-a întâlnit deja de trei ori cu Kiki, iar scorul îi este favorabil, 2-1.

”Bertens e o jucătoare diferită, joacă mai drept, mai puternic, va trebui să o mișc cât pot de mult și să fiu acolo pentru fiecare punct.

Mental sunt mult mai puternică și sunt la alt nivel. Deja am destul de multă experiență în meciuri de acest gen, însă fiecare semifinală e grea. Cred că am șansa mea mâine si cu siguranta nu o sa cedez”, a spus ”Simo”, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Halep vine după cea mai bună perioadă pe zgură, în care a adunat 9 victorii consecutive, câștigând și titlul de la Madrid, primul din acest an.

”Per total, faptul că am jucat destul de lung, i-am ridicat un pic mingea, m-am mișcat foarte bine în defensivă după aia am atacat destul de bine m-a ajutat.

Un singur lucru nu mi-a plăcut azi: că am greșit mingile scurte. Mă bucur foarte mult că am posibilitatea să joc din nou semifinala aici, sunt la acest turneu si am făcut un pas mult mai mare față de anul trecut. Seria de meciuri câștigate îmi dă încredere.

Sunt mult mai puternică mental decât atunci, mult mai încrezătoare. E aceeași emoție, tot timpul când joc pe ”Central” e o emoție în plus.

Sunt destul de bine fizic, dar există un pic de oboseală după atâtea meciuri. Sunt pe pozitiv și asta îmi dă și mai multă energie”, a adăugat Halep.

Partida dintre Simona Halep și Kiki Bertens se va disputa sâmbătă, de la ora 13:00, și va fi transmisă în direct de Digi Sport 2 şi pe Digi 24. De asemenea, meciul poate fi urmărit în timp real pe digisport.ro.

VIDEO CU REACȚIILE SIMONEI HALEP