• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Irina Begu, cap de serie numărul 7 la turneul WTA de la Bucureşti, regretă că două dintre românce se vor înfrunta în runda inaugurală a BRD Bucharest Open, competiţie dotată cu premii totale de 226.750 de dolari.

''Mă bucur să particip la acest turneu. Legat de tablou, sunt jucătoare foarte bune. Îmi pare foarte rău că Sorana (Cîrstea) a picat cu Ana (Bogdan) în primul tur, cred că ambele aveau o şansă bună să facă un rezultat foarte bun. Despre meciul meu cu Ivana (Jorovic) - am jucat împotriva ei acum 2-3 ani la un turneu ITF - e o jucătoare tânără, cu potenţial, nu va fi un meci uşor. Sincer, nu cred că există un meci facil pe acest tablou'', a declarat Begu.

Begu (26 ani, 64 WTA) a învins-o pe sârboaica Ivana Jorovic (20 ani, 183 WTA) cu 1-6, 6-1, 6-4, în 2014, în optimi la Campinas (Brazilia), turneu dotat cu premii totale de 25.000 de dolari.

''Trecerea este mai uşoară de la iarbă la hard, însă a fost decizia mea să joc pe zgură după Wimbledon. Noi suntem obişnuite să ne adaptăm. Am jucat săptămâna trecută la Budapesta, pe zgură, am avut câteva antrenamente. Sper să fac un turneu mai bun aici, zgura este suprafaţa mea preferată'', a mai spus românca.

Irina Begu a comentat şi prezenţa tinerei Jaqueline Cristian pe tabloul principal, unde va juca împotriva ucrainencei Katerina Kozlova: ''Eu am jucat în urmă cu doi ani cu ea, e o jucătoare solidă, dar am avut ocazia să mă antrenez şi cu Jaqueline, în urmă cu o săptămână, a progresat foarte mult şi merită acest wild card, e o tânără speranţă''.

Meciurile de pe tabloul principal de la BRD Bucharest Open vor avea loc în perioada 17-23 iulie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Jocurile din calificări vor fi transmise la Digi Sport 2 în acest weekend.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT