• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo a cucerit eventul și se pregătește iar de Liga Campionilor, după ce a participat în cea mai importantă competiție și în sezonul trecut.

Acum, roș-albii vor mai mult și au de gând să treacă de faza grupelor. Dinamo a făcut două super transferuri: roș-albii s-au înțeles cu interul stânga Vitaly Komogorov, care a fost golgheter la HC Odorhei, dar și cu Vadim Gayduchenko, ales drept cel mai bun centru al campionatului din Belarus.

În plus, portarul Ionuț Irimuș, cel care a contribuit decisiv la titlul câștigat de Dinamo, și-a prelungit înțelegerea cu încă 2 ani. Pivotul naționalei României, Marius Mocanu, va continua și el în Ștefan cel Mare.

"Dominarea dinamovistă este abia la început. Adversarii trebuie să se obișnuiască, însă cei mai frumoși fani din România mai au handbal de calitate de urmărit! Din tribune, în Champions League!", a fost mesajul roș-albilor.

În sezonul precedent de Liga Campionilor, Dinamo a încheiat pe locul 4, într-o grupă cu Nantes, Zaporoje, Beșiktaș, Holstebro și Braga.