• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Leonardo Bonucci va rata duelul cu fosta echipă, Juventus, după ce a fost suspendat două etape, în urma cartonașului roșu primit în meciul dintre Milan și Genoa, de duminică, din etapa a noua din Serie A.

Noul căpitan al rossonerilor a fost eliminat, după ce l-a lovit cu cotul în față pe Aleandro Rosi, provocându-i inclusiv o sângerare la nivelul feței fostului jucător al Romei.

Liga italiană a considerat că gestul lui Bonucci trebuie să fie încadrat la ”comportament nesportiv grav”, după ce, fără minge, ”și-a lovit adversarul în fața cu cotul, provocându-i o rană fizică”.

În urma sancțiunii primite, fundașul italian de 30 de ani va rata meciurile Chievo - Milan (de miercuri, din etapa intermediară) și Milan - Juventus (programat sâmbătă, de la 19:00, ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2).

VIDEO Eliminarea lui Bonucci:

În derby-ul de pe San Siro, de duminică, pe teren va fi prezent Mario Mandzukic. Croatul lui Juventus a primit o etapă suspendare, după ce a fost eliminat în partida cu Udinese, câștigată de torinezi cu 6-2, pe Dacia Arena.

Mandzukic a văzut două cartonașe galbene în timp record, primul, pentru un conflict cu un adversar și al doilea, după ce a continuat să protesteze.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT