• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

VIDEO ACS Poli - CSM Poli Iași. Tensiune maximă în Banat, la meciul dintre ACS Poli Timișoara și CSM Poli Iași.

Eugen Neagoe și Ionuț Popa s-au agitat în permanență la marginea terenului, iar la finalul reprizei a izbucnit un scandal destul de mare, pe fondul deciziilor luat de arbitrul Radu Petrescu, care a nemulțumit ambele tabere.

Intrat ÎN DIRECT la Digi Sport Special, corespondentul Digi 24, Claudiu Sav, a explicat pe larg cum s-a ajuns la scandalul de la finalul reprizei.

"Ionuţ Popa a vrut să îi ceară socoteală arbitrului pentru un presupus fault al lui Golubovic la Şeroni. S-a dus apoi spre Mădălin Ciucă, care a avut un clinci verbal cu Străuț, după o intrare ceva de dură. Sunt niște polițe de plătit. A mai fost un fault dur al lui Bărbuţ, spre finalul reprizei.

E o stare de nervozitate pe ambele bănci. S-au aruncat câteva vorbe grele, unele care nu pot fi reproduse. Neagoe s-a luat de Popa, dar și de secunzii lui. De urmărit ce se va întâmpla și în repriza secundă", a spus corespondentul Digi Sport, Claudiu Sav, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.