• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Andrei Ivan a plecat astăzi spre Rusia, acolo unde va evolua în următoarele cinci sezoane pentru FC Krasnodar. Selecţionerul României, Christoph Daum, a salutat "schimbarea de peisaj" pentru vârful naţionalei.

Deşi a adunat doar 5 selecţii sub tricolor, Ivan este unul dintre jucătorii pe care tehnicianul naţionalei îi apreciază în mod deosebit, atacantul fiind chemat la lot constant în ultimul an, chiar dacă uneor forma sa de la echipa de club a lăsat de dorit.

3 milioane de euro + 1 milion bonus, în funcţie de prezenţele în prima echipă şi de performanţe e suma pentru care atacantul oltenilor va merge în Rusia. Salariul nu e nici el unul de neglijat, urmând a primi pentru fiecare an de contract 500.000 de euro.

"E o sumă bună de bani pentru Craiova, dar şi pentru jucător. A muncit pentru acest salariu, îl merită. Să sperăm că va progresa în continuare la Krasnodar pentru că este la începutul unei cariere măreţe", a spus Daum, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Andrei Ivan a marcat 19 goluri pentru CS U Craiova și a reușit 13 pase decisive în cele 101 meciuri jucate în toate competițiile.

1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ivan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de


TOATE DETALIILE TRANSFERULUI LUI IVAN LA FC KRASNODAR LE GĂSEŞTI AICI!