• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Pentru Claudiu Niculescu (41 de ani) meciul de vineri seară, dintre FC Voluntari și FCSB, este unul special. Dinamovist declarat, tehnicianul ilfovenilor a precizat că pentru el echipa lui Nicolae Dică este în continuare Steaua și că cel mai mult își dorește o victorie.

”E vorba și despre orgoliul meu, îmi doresc să câștig contra lor. Am trăit foarte intens acele derby-uri, dintre Dinamo și Steaua, am și marcat, cred eu, goluri importante în acest derby, știu ce înseamnă să câștigi un meci contra Stelei, așa că îmi doresc enorm.

Îmi doresc asta din 2001, de când am venit la Dinamo, să câștig în fața Stelei și așa va fi și de acum încolo, indiferent unde voi antrena. Dar, mai important decât ce-mi doresc eu, este ceea ce vor reuși băieții să facă pe teren.

Ar fi o bucurie dublă dacă vom reuși să ne impunem contra Stelei. Eu prefer să-i zic în continuare tot Steaua, pentru că așa îi percep. De când am început să joc împotriva Stelei, am jucat împotriva lui MM Stioica, împotriva acestui club. A, că nu mai au embklema pe piept, nu este treaba mea. De aceea le spun tot Steaua”, a precizat antrenorul ilfovenilor, în conferința de presă de vineri, de la Voluntari.

FC Voluntari - FCSB, programat în etapa a 14-a a Ligii 1, prima a returului din sezonul regulat, se va disputa pe Stadionul ”Anghel Iordănescu, vineri, 13 octombrie, de la ora 20:45 și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

Niculescu a mai spus că un astfel de meci, contra roș-albaștrilor, este mai ușor de pregătit pentru el dintr-un anumit punct de vedere.

”Astfel de meciuri sunt mai ușor de pregătit, pentru că jucătorii se motivează singuri, dar tactic trebuie să fim foarte atenți. Putem avea probleme foarte mari, pentru că de la mijloc în sus au jucători care oricând pot face diferența. Nu cunoaștem situația medicală a jucătorilor de la ei, dar și aici e de discutat. La ce lot are Steaua acum, Dică poate alinia două-trei formule bune de echipe. Cei care vor intra vor dori să demonstreze, deci nu va fi ușor.

Însă, noi am pregătit bine meciul, vom evolua cu determinare, mai ales că revenim acasă după aproape șase luni, va fi și primul meci în nocturnă, așa că vrem să facem un meci mare”, a mai spus Niculescu.