• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Antrenorul celor de la Dinamo, Vasile Miriuţă, a declarat, joi, că jucătorii săi sunt motivaţi pentru următoarea partidă de campionat, după o serie de cinci etape fără victorie.

''Pregătesc echipa de două săptămâni şi îi cunosc bine acum. Jucătorii sunt motivaţi pentru următoarea confruntare şi vor să facă o figură bună'', a spus Miriuţă, într-o conferinţă de presă.

Dinamo, care are două egaluri şi trei eşecuri în ultimele cinci meciuri, va juca luni în etapa a 14-a a Ligii 1, acasă, cu Juventus Bucureşti, de la ora 20:45.

''Nu ne gândim la transferuri în perioada de iarnă, deoarece avem un lot bun de jucători, facem multe antrenamente tactice şi nu au fost probleme disciplinare'', a subliniat Miriuţă, care a preluat echipa după plecarea lui Cosmin Contra la echipa naţională.

Miriuţă a comentat şi situaţia atacantului slovac Adam Nemec, aflat în ultimul an de contract cu gruparea din șoseaua Ştefan cel Mare.

''El este în momentul de faţă cel mai bun atacant din România şi va fi alegerea lui dacă va rămâne la noi sau nu. Dacă va primi o ofertă avantajoasă pentru el şi pentru clubul nostru, evident că nu-l vom putea ţine'', susține Miriuță.

În legătură cu ratarea calificării echipei naţionale la Cupa Mondială din 2018, Miriuţă a spus: ''Nu este doar vina lui Daum pentru ce s-a întâmplat, trebuiau şi oamenii din jurul său să-l sfătuiască mai bine. Contra a venit acum cu un suflu nou şi aşteptăm rezultate bune de la el, că mai rău de atât nu se poate''.

Partida dintre Dinamo și Juventus București se va disputa luni, 16 octombrie, de la ora 20:45, și va fi transmisă în direct pe Digi Sort 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Agerpres

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT