• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB a învins într-o manieră categorică echipa antrenată până ieri seară de Gigi Mulţescu, CS U Craiova, scor 3-0, dar nu a fost suficient pentru a ridica deasupra capului trofeul de campioană. Chiar dacă există şi varianta ca TAS să le dea dreptate roş-albaştrilor, deocamdată Viitorul e câştigătoarea titlului.

În schimb, Denis Alibec a obţinut cele mai multe voturi în concursul "Fotbalistul lunii" şi a ieşit "campion" intermediar în cursa pentru trofeul care va fi decernat la începutul lunii iunie.

Căpitanul celor de la FCSB a ieşit pe primul loc la toate cele cinci categorii de votanţi: cititori, antrenori, căpitani, firma de monitorizare InStat Football şi redacţia Digi Sport.

Alibec a înscris de două ori cu CS U Craiova, iar al treilea gol a fost marcat din pasa lui.

Al doilea a fost Eric de Oliveria, "butoiaşul atomic" pe care îl are la dispoziţie antrenorul Cristi Pustai, la Gaze Metan Mediaş.

Iată clasamentul din etapa 10 a play-off-ului şi play-out-ului

1. Denis Alibec (FCSB)
2. Eric de Oliveira (Gaz Metan)
3. Paul Batin (Pandurii)
3. Gabriel Iancu (Viitorul)
4. Alex Buziuc (Gaz Metan)
5. Mihai Roman I (FC Botoşani)

AICI ai clasamentul primilor 10 clasaţi

În cealaltă etapă a concursului pentru luna mai disputată până acum, runda a noua, pe locul 1 s-a clasat Sergiu Hanca, cel care a primit trofeul din aprilie. Iar pe poziţia secundă a fost Golubovic.

Iată clasamentul etapei a 9-a

1. Sergiu Hanca (Dinamo)
2. Bojan Golubovic (CSM Poli Iaşi)
3. Florin Niţă (FCSB)
4. Al. Ioniţă (Astra)
5. Harlem Gnohere (FCSB)

AICI ai clasamentul primilor 10 clasaţi

Intră pe www.digisport.ro şi votează-ţi favoriţii alături de antrenori, căpitani, firma de monitorizare InStat Football şi redacţia Digi Sport, iar la finalul lunii noi îl premiem pe cel mai bun.

Etapa a 11-a din play-out a început în această seară, cu meciul Pandurii - ASA Tg. Mureş, iar mai târziu se va juca CSM Poli Iaşi-Gaz Metan Mediaş (ora 20:30, Digi Sport 1)