• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - FC Botoșani. Elevii lui Nicolae Dică și-au făcut mai ușoară prima repriză a partidei cu moldovenii, datorită golului senzațional marcat de Budescu, din lovitură liberă, dar și a golului marcat de Florin Tănase, dar lucrurile se putea complica, dacă Sebastian Colțescu l-ar fi eliminat pe Denis Alibec, chiar înainte de pauză.

Căpitanul roș-albaștrilor putea încasa două cartonașe galbene în doar câteva minute și din cauza aceluiași adversar. Prima dată, Alibec a văzut ”galben”, după un clinci cu Andrei Burcă, fază în urma căreia ambii fotbaliști au fost avertizați.

Cu doar câteva clipe înainte de finalul pauzei, Alibec a încercat o nouă deposedare, undeva la marginea terenului, dar atacantul n-a apucat să lovească mingea, astfel că cei din staff-ul oaspeților au reclamat un nou cartonaș galben și, implicit, pe cel roșu. Sebastian Colțescu n-a luat însă nicio decizie radicală, astfel că ambele echipe au intrat la pauză în efectiv egal.

Nicolae Dică a simțit momentul, astfel că a decis să-l schimbe pe Alibec cu Gnohere. În luarea deciziei au contat și cele câteva grimase de durere pe care Alibec le-a făcut în prima repriză. De fapt, acesta a și fost motivul pentru care stelistul a fost supărat pe Burcă.

La o fază petrecută în minutul 5, când Alibec a scăpat frontal spre poarta lui Cobrea, Burcă l-a deposedat, dar l-a lovit peste genunchi. Alibec a acuzat lovitura, a ieșit la margine pentru îngrijiri, dar a continuat până la urmă. Totuși, au mai existat două momente în care internaționalul român a făcut semn că nu se simte confortabil. 

VIDEO cu faza în care cei de la Botoșani au cerut eliminarea lui Alibec