• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jugurtha Hamroun (28 de ani) i-a adus vineri seară Cupa Emirului lui Al Sadd. Fostul stelist a înscris superb pentru 2-1, în prelungirile partidei cu Al Rayyan, după o pasă extrem de precisă a lui Xavi.

Jugurtha Hamroun a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Al Sadd în acest sezon, în care a jucat sub formă de împrumut de la FCSB. Astăzi, algerianul şi-a încununat un sezon magnific cu o nouă prestaţie uimitoare. Condusă cu 1-0 de Al Rayyan, Al Sadd a revenit: a egalat cu jumătate de oră înainte de final, pentru ca apoi, în prelungiri, Hamroun să aducă victoria şi trofeul.

Jucătorul împrumutat de la FCSB pentru un milion de euro îi va aduce lui Becali încă un milion în perioada următoare; adică valoarea clauzei de cumpărare definitivă. Șefii clubului păreau să se fi hotărât încă din luna aprilie, când s-a încheiat campionatul din Qatar, dar ultimele prestaţii au "securizat" tranzacţia.

Vezi mai jos golul lui Hamroun

Nu mai departe de acum trei săptămâni, Hamroun a marcat golul victoriei şi în finala Cupei Coroanei Prințului. 

În campionat, Al Sadd a terminat pe locul al doilea, dar are șanse mari să își treacă în palmares al doilea trofeu din acest sezon. Al Sadd deținea recordul de finale câștigate în Cupa Emirului (16) și acum a jucat pentru a șasea oară consecutiv în ultimul act.