• Tenis: WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC), Carlo Tavecchio, a recunoscu azi, după înfrângerea selecţionatei lui Giampiero Ventura în faţa Spaniei (0-3), că ratarea calificării la Campionatul Mondial ar însemna "apocalipsa".

Fără Chiellini, accidentat cu doar câteva zile înainte de meci, "squadra azzurra" a fost învinsă fără drept de apel pe Bernabeu, graţie unei evoluţii fantastice a lui Isco.

În consecinţă, Italia va trebui aproape sigur să treacă de baraj pentru a se califica la Campionatul Mondial din 2018, găzduit de Rusia. Înfrângerea în faţa Spaniei a fost prima pentru naţionala Italiei în grupa G de calificare la turneul final. Elevii lui Julen Lopetegui, spaniolii, sunt în continuare neînvinşi.

"Munca noastră e importantă. Înaintea meciului de la Madrid toată lumea era fericită. Am încredere în Ventura. Necalificarea ar însemna apocalipsa, dar vom fi acolo (n.r. - la turneul final). Dacă va fi cazul, vom lua orice decizie este necesară pentru a proteja interesele federaţiei. Proiectul lui Ventura este unul important. Vom analiza lucrurile în cel mai scurt timp", a spus Carlo Tavecchio, citat de football-italia.net.

După şapte etape scurse din grupa G de calificare la CM din Rusia, Italia ocupă locul secund, cu 16 puncte, la trei în spatele liderului Spania.