• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Letonia - Portugalia 0-3. Cu o dublă și o pasă de gol în victoria Portugaliei în Letonia, Cristiano Ronaldo a fost din nou omul meciului și i-a impresionat și pe adversari. Românul Istvan Kovacs a arbitrat meciul și în prelungiri a fost nevoit să îl întrerupă, după ce un tânăr spectator a pătruns pe teren și l-a îmbrățișat pe starul lusitan.

Momentul s-a petrecut chiar în minutul 90. Copilul, nu mai mare de 12 ani, a petrecut clipe bune pe suprafața de joc cu Ronaldo, care nu doar că l-a îmbrățișat, ci a făcut și un alt gest de afecțiune: i-a luat șapca de pe cap și i-a întors-o cu cozorocul la spate, așa cum el însuși obișnuiește să o poarte.

Putiul a apucat să se și fotografieze alături de idolul său, înainte ca oamenii de ordine să intervină și să îl îndepărteze de pe teren.

"Vine un steward cu zâmbetul pe buze, cum e normal, fără să îl bruscheze pe acel copil. Nu e nevoie să faci asta. Totuși, e un puști care îl vede pe Ronaldo la televizor, săptămână de săptămână, poate și în jocurile video. Astăzi a avut șansa să îl atingă, să îl ia în brațe pe idolul său", a spus Andrei Tivilichi, comentatorul partidei Letonia - Portugalia 0-3.

VIDEO