• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Cristino Ronaldo a marcat două goluri şi a dat pasa decisivă pentru a treia reuşită a Portugaliei în meciul din Letonia. Partida arbitrată de Istvan Kovacs s-a terminat cu victoria cu 3-0 a lusitanilor, care rămân pe locul doi în grupa B. Elveţia e lider, cu trei puncte peste iberici.

Cristiano Ronaldo nu este decisiv doar pentru Real. Starul madrilenilor a continuat să strălucească şi la echipa naţională. Golgheter în preliminarii, cu 9 reuşite înaintea partidei din Letonia, Ronaldo a avut prima mare ocazie în minutul 23. Lusitanul a fost faultat destul de dur de un adversar, dar arbitrul român, Istvan Kovacs, nu a scos cartonaşul galben, spre nemulţumirea lui Ronaldo.

Portughezul a deschis scorul după ce Fonte nimerise bara. În repriza a doua, Ronaldo a făcut "dubla" şi a ajuns la 11 reuşite în preliminarii. Totul s-a terminat pentru gazde în minutul 67. Cristiano Ronaldo i-a pasat lui Andre Silva pentru 3-0. A fost al 22-lea gol al Portugaliei în ultimele cinci meciuri din preliminarii.

Clasament grupa B