• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Mihai Silvăşan a intrat definitiv în istoria lui U-BT Cluj. După titlul cucerit ca jucător, în 2011, fostul baschetbalist a readus trofeul de campion în inima Ardealului, din postura de antrenor, după finala câştigată în trei meciuri cu Steaua. Clujenii au sărbătorit titlul ca de obicei: au făcut baie în Someş imediat după ce au revenit la Cluj. În acest sezon, Silvăşan a mai cucerit Supercupa şi Cupa României.

"Sunt foarte fericit în primul rând pentru băieţii ăştia. La începutul anului ne-am pus un scop, să câştigăm trofeul ăsta şi am reuşit datorită muncii lor. Sezonul a fost infinit mai greu din postura de antrenor. E altă muncă", a spus Silvăşan, completat de Vlad Moldoveanu: "Mă bucur că am luat toate trofeele care au fost puse în joc, a fost foarte important. Să sperăm la cât mai multe".

VIDEO CU SOSIREA CLUJENILOR ŞI BAIA ÎN SOMEŞ (sursa: Facebook Attila Verdes)

Steliştii de la polo au venit să îi încurajeze pe baschetbaliştii "roş-albaştri", însă nu au reuşit să-i motiveze cu trofeul de campioni cucerit în faţa lui CSM Digi Oradea.

"S-a încheiat cam repede. Sunt sigur că puteam mai mult, am arătat primele două meciuri. Ei au meritat însă titlul, au fost echipa mai bună, au dovedit asta în campionat. E dureros să-i aud cum se bucură", a declarat preşedintele Stelei, Virgil Stănescu.

Steaua are în palmares 21 de titluri de campioană, în timp ce U-BT Cluj a ajuns la al cincilea trofeu în Liga Naţională.

sursa foto: radiocluj.ro

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT