Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
simona-halep4
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (4.03.2024)
Arbitrul ”măcelărit” în trecut de Gigi Becali a fost delegat la partida Universitatea Craiova - Rapid
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Simona Halep Roland Garros | Halep e în turul 3, după ce a trecut de Magda Linette cu 6-4, 5-7, 6-3

30.05.2019, 21:14

Simona Halep a trecut greu de Magda Linette, în turul al doilea de la Ronald Garros. Campioana din 2018 a fost aproape să încheie conturile în setul secund, dar jucătoarea din Polonia a salvat trei mingi de meci și a dus jocul în decisiv.

Simona Halep
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Campioana noastră nu i-a mai dat prea multe șanse polonezei, care s-a ținut scai de "Simo" și chiar a făcut un break pentru 3-1. În cele din urmă, Halep a încheiat conturile cu 6-3, după două ore și 11 minute și va juca în turul 3 cu învingătoarea dintre Krunic și Tsurenko.

LIVE TEXT: Simona Halep - Magda Linette:

UPDATE 21:31 Halep - Linette 6-4, 5-7, 6-3. GAME, SET, MECI Simona! Românca încheie în stil de mare campioană, cu break.

UPDATE 21:28 Halep - Linette 6-4, 5-7, 5-3. Simona trimite în fileu și poloneza își adjudecă game-ul.


UPDATE 21:25 Halep - Linette 6-4, 5-7, 5-2. Linette câștigă al doilea game, după ce forehand-ul Simonei se oprește în fileu.

UPDATE 21:22 Halep - Linette 6-4, 5-7, 5-1. După o dublă greșeală, Simona a revenit și și-a adjudecat game-ul după ce adversara sa a trimis mingea în fileu.

UPDATE 21:18 Halep - Linette 6-4, 5-7, 4-1. Simona face break la zero, după o greșeală a polonezei, care trimite mingea în afara terenului.

UPDATE 21:15 Halep - Linette 6-4, 5-7, 3-1. Primul break al Magdei în acest set.

UPDATE 21:12 Halep - Linette 6-4, 5-7, 3-0. Simona face două breakuri la rând și pare că nu vrea să o mai lase pe adversara sa să profite de nimic.

UPDATE 21:09 Halep - Linette 6-4, 5-7, 2-0. După breakul din debutul setului decisiv, Halep câștiga a doilea game la zero.

UPDATE 21:05 Halep - Linette 6-4, 5-7, 1-0. "Simo" începe setul în forță, cu break.

UPDATE 21:00 Halep - Linette 6-4, 5-7. SET LINETTE! Poloneza a revenit incredibil şi a câştigat setul după ce a cucerit patru game-uri la rând. Locul 87 WTA a fructificat prima minge de set de care a avut parte. Setul a durat 51 de minute.

UPDATE 20:56 Halep - Linette 6-4, 5-6. Al treilea game consecutiv al polonezei, iar Simona trebuie să-şi fructifice serviciul pentru a intra în tie-break.

UPDATE 20:53 Halep - Linette 6-4, 5-5. Break al polonezei, care a mai salvat două mingi de meci ale constănţencei.

UPDATE 20:46 Halep - Linette 6-4, 5-4. Românca a ratat prima minge de meci, pe serviciul adversarei. Va servi însă imediat pentru victorie.

UPDATE 20:41 Halep - Linette 6-4, 5-3. Primul game la 0 al Simonei Halep din acest meci.

UPDATE 20:38 Halep - Linette 6-4, 4-3. Poloneza se menţine aproape de jucătoarea noastră în setul secund.

UPDATE 20:35 Halep - Linette 6-4, 4-2. Game solid al fostului lider WTA, cu un singur punct pierdut.

UPDATE 20:33 Halep - Linette 6-4, 3-2. Magda Linette nu cedează: a revenit de la 15-30 şi a câştigat game-ul.

UPDATE 20:29 Halep - Linette 6-4, 3-1. Românca a câştigat cu emoţii pe propriul serviciul game-ul care o distanţează în setul secund.

UPDATE 20:22 Halep - Linette 6-4, 2-1. Primul break al Simonei Halep din setul al doilea.

UPDATE 20:18 Halep - Linette 6-4, 1-1. Replică solidă a numărului 3 mondial, care a pierdut un singur punct.

UPDATE 20:14 Halep - Linette 6-4, 0-1. Locul 87 WTA a revenit de la 0-30 şi s-a impus pe propriul serviciu în debutul setului al doilea.

STATISTICA PRIMULUI SET

UPDATE 20:09 Halep - Linette 6-4. SET SIMONA! Românca a câştigat primul set al partidei cu Magda Linette, după ce a fructificat a doua minge de set de care a avut parte. Primul act a durat 50 de minute.

UPDATE 20:05 Halep - Linette 5-4. Al doilea game consecutiv al Magdei Linette, care pune presiune pe Simona Halep în primul set.

UPDATE 20:00 Halep - Linette 5-3. Re-break al polonezei, care a pierdut un singur punct.

UPDATE 19:57 Halep - Linette 5-2. Încă un break al Simonei Halep, care va servi pentru câştigarea primului set. Ultimele cinci game-uri au avut nevoie de prelungiri.

UPDATE 19:53 Halep - Linette 4-2. Simona Halep a salvat o minge de break şi s-a distanţat din nou la două game-uri.

UPDATE 19:45 Halep - Linette 3-2. Românca a întrerupt seria bună a adversarei sale. A reuşit break-ul după ce a ratat primele patru şanse de a încheia game-ul.

UPDATE 19:41 Halep - Linette 2-2. Poloneza a realizat break-ul, după ce Simona a ratat o minge de 3-1.

UPDATE 19:35 Halep - Linette 2-1. Primul game din acest meci pentru Magda Linette, care a salvat mai întâi trei mingi de break.

UPDATE 19:27 Halep - Linette 2-0. Simona şi-a confirmat avantajul break-ului.

UPDATE 19:24 Halep - Linette 1-0. Românca a început cu break partida din turul secund de la Roland Garros.

UPDATE 19:20 A început partida dintre Simona Halep şi Magda Linette.

UPDATE 19:00 Gael Monfils l-a învins în trei seturi pe Adrian Mannarino, 6-3, 6-4, 6-4. Urmează partida Simonei Halep contra Magdei Linette.

UPDATE 17:55 Duelul dintre Simona Halep şi Magda Linette va începe după ora 19:00. Confruntarea care precede partida româncei, Adrian Mannarino - Gael Monfils, se află în setul secund. Monfils a câştigat primul act cu 6-3, iar compatriotul său conduce cu 3-1 în al doilea set.


Cele două jucătoare nu s-au întâlnit până acum, iar Simona Halep și-a făcut deja tactica pentru partida de azi. ”Am văzut-o de câteva ori, va fi un meci dificil, pentru că orice meci aici este greu. O să încerc să mă uit cum joacă și să îmi fac un plan. Planul meu, de obicei, este să fiu concentrată pe mine, pe jocul meu, și dacă dau tot ce am mai bun. Sunt liniștită”, a spus Simona.

Simona Halep Roland Garros | Probleme mari pentru adversara Simonei

Magda Linette are probleme de sănătate în această perioadă și a vorbit pentru presa din țara natală (Polonia) despre momentele neplăcute prin care a trecut.

"De ceva timp am migrene. La Bogota, criza a fost atât de puternică încât am ajuns la spital. Nu se știe de ce mi se întâmplă. Uneori am probleme când zbor, atunci mă panichez pentru că în aer, unde nu ai un doctor la îndemână, nu e cel mai plăcut lucru care ți se poate întâmpla. Partea cea mai rea e că poate dura chiar și o zi sau două. Dureri severe de cap și stare de greață, acestea sunt simptomele", a spus Magda Linette pentru sportl.pl.

Simona Halep Roland Garros | Cine este Linette

Disputa din turul secund se anunţă mult mai uşoară pentru campioana noastră, cel puţin pe hârtie. Linette e numărul 87 WTA şi nu pare să aibă vreo recomandare pentru a o învinge pe deţinătoarea titlului de la Paris.

În vârstă de 27 de ani, poloneza a câştigat din tenis peste un milion şi jumătate de dolari, însă nu a fost niciodată în TOP 50 WTA (55 cea mai bună poziţie).

Mai mult, ea nu are o experienţă foarte bună la competiţiile mari: nu a trecut niciodată de turul 3 la un turneu de Grand Slam.

Are un singur turneu WTA, cucerit în 2014, la Ningbo Open (China), după o finală cu Wang Qiang. În circuitul ITF, a făcut 19 finale, 10 dintre ele câştigate (una împotriva Irinei Begu, în 2010, la Versmold).

Simona Halep Roland Garros | Simona, lăudată de Clijsters

Kim Clijsters, fosta mare jucătoare din Belgia, a vorbit despre Simona Halep şi despre posibilitatea ca aceasta să îşi apere titlul de la Roland Garros.

Kim Clijsters, o mare susţinătoare a Simonei şi o jucătoare care a pierdut la rândul său trei finale de Grand Slam până să obţină primul titlu, a dezvăluit de ce o place atât de mult pe campioana noastră.

"Ceea ce admir cel mai mult la Simona este modul în care luptă pe teren, cum se agață de orice oportunitate. Nu dă nimic pe gratis și o poți învinge doar jucând tenis de calitate și interpretând o partitură agresivă. Dacă vei încerca să câștigi jucând la fel ca ea, va fi foarte dificil să o învingi", a declarat belgianca Kim Clijsters

Simona Halep Roland Garros | Kiki Bertens a abandonat, în timpul meciului

Kiki Bertens (favorită 4) a abandonat în meciul din turul secund de la Roland Garros cu Viktoria Kuzmova, după numai cinci game-uri disputate.

Olandeza a oprit partida din senin și a cerut intervenția trainerului. Când acesta a ajuns pe teren, campioana de la Madrid i-a transmis că tremură și că nu are energie.

Kiki Bertens era considerată una dintre favoritele Openului francez și ar fi putut să o întâlnească pe Simona Halep abia în finala turneului, fiind pe cealaltă parte de tablou.

”Ieri, m-am simțit foarte bine, am fost la antrenamente. Eram pregătită pentru azi. De dimineață, la ora 3, m-am trezit și m-am simțit foarte rău. Am avut probleme la stomac, dar am zis să încerc. Am dormit puțin înaintea meciului. Când am început încălzirea, problemele au apărut din nou. Nu mai aveam energie deloc.

Cred că era mai bine să nu intru pe teren azi. E foarte enervant că mi s-a întâmplat asta acum, când eram în formă. Am avut câteva săptămâni bune”, a spus Bertens, la conferința de presă.

Partida Simona Halep - Magda Linette, în turul secund la Roland Garros, se va juca joi, de la ora 18:30, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Etichete: simona halep , simona halep roland garros , simona halep live text , simona halep magda linette


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară de engleză și-a pierdut locul de muncă după ce colegii i-au aflat secretul
O profesoară de engleză și-a pierdut locul de muncă după ce colegii i-au aflat secretul

O profesoară de liceu în vârstă de 50 de ani a fost nevoită să-și dea demisia după ce contul ei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (4.03.2024)
Arbitrul ”măcelărit” în trecut de Gigi Becali a fost delegat la partida Universitatea Craiova - Rapid

Foto Ce a lăsat un violator în fața casei soției sale, imediat după ce a ieșit din închisoare
Dat 2 of the Dani Alves' trial after being accused of sexual assault
Gică Craioveanu a spus ce n-a moștenit Ianis Hagi de la tatăl său: ”N-are cum să o aibă”
COLAJ BUN
OUT de la Barcelona, după numai un sezon?
UEFA Champions League 2023/24 - Group H : FC Barcelona 2-1 FC Porto
Citește și
I-au spus ”NU” Simonei Halep! Ce urmează pentru fostul lider mondial
simona-halep
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
National Bank Open Toronto - Day 5
Cine e Rumy Alqahtani, prima femeie căreia Arabia Saudită îi permite să participe la Miss Univers. Are licență în stomatologie
Cine e Rumy Alqahtani, prima femeie căreia Arabia Saudită îi permite să participe la Miss Univers. Are licență în stomatologie
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Un nou tip de radar, pregătit să facă ravagii printre șoferi. Amenda vine și dacă nu aveți viteză
Un nou tip de radar, pregătit să facă ravagii printre șoferi. Amenda vine și dacă nu aveți viteză
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cine e fosta mare jucătoare care a refuzat-o pe Simona Halep la următorul turneu major: ”Hotărâm cu atenție”
Cine e fosta mare jucătoare care a refuzat-o pe Simona Halep la următorul turneu major: ”Hotărâm cu atenție”
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară
Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură