SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei
SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros
Martin O’Neill, răspuns misterios în momentul în care a fost întrebat dacă negociază cu Dan Șucu
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

Galerie Foto Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 3-6. Final de drum pentru româncă la Wimbledon. Rybakina merge în finală

articol scris de Digi Sport
07.07.2022, 19:07

Simona Halep (18 WTA) nu a putut repeta performanța din 2019 atunci când s-a impus la Wimbledon și a capitulat în semifinalele turneului în fața Elenei Rybakina (23 WTA), scor 3-6, 3-6.

Britain Wimbledon Tennis
Simona Halep, în duelul contra Elenei Rybakina / Foto: Profimedia
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Simona Halep, eliminată în semifinala de la Wimbledon de Elena Rybakina

Elena Rybakina a început foarte bine duelul cu jucătoarea română. Jucătoarea din Kazahstan a câștigat primul game al partidei, a obținut break-ul, pe care mai apoi l-a confirmat în game-ul următor.

Halep a încercat în zadar să recupereze, însă jucătoarea din Kazahstan a reușit să se ridice la înălțimea jocului româncei și a închis game-ul la 6-3.

Debutul setului secund i-a aparținut tot jucătoarei din Kazahstan. Rybakina a reușit break-ul chiar în startul setului. Totuși, Halep a reușit să recupereze și a bifat chiar și un break. Până la finalul partidei, însă, Rybakina a reușit alte două break-uri care au propulsat-o în finala de la Wimbledon.

În finala de pe All England Lawn, Elena Rybakina se va duela cu Ons Jabeur.

Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 3-5, Live Text, ACUM. Românca, la un singur pas de finala de la Wimbledon


Galerie Foto

UPDATE 19:07: Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 3-6. Game, set, meci! Rybakina reușește break-ul în ultimul game al partidei și o elimină pe Simona Halep de la Wimbledon.

UPDATE 19:03: Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 3-5. Hold la 30 pentru Elena Rybakina. Simona Halep va servi pentru a rămâne în meci.

UPDATE 18:58: Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 3-4. Simona câștigă la zero game-ul pe propriul serviciu.

UPDATE 18:56: Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 2-4. Rybakina ajunge la al patrulea as și confirmă break-ul obținut anterior.

UPDATE 18:52: Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 2-3. După ce conduce cu 30-15, Halep pierde un nou game pe propriul serviciu.

UPDATE 18:49: Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 2-2. Halep câștigă la zero primul game pe serviciul adversarei.

UPDATE 18:45: Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 1-2. Simona Halep recuperează din diferență după ce câștigă pe propriul serviciu.

UPDATE 18:42: Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 0-2. Jucătoarea din Kazahstan încheie game-ul la 40-30 și confirmă break-ul anterior.

UPDATE 18:38: Simona Halep - Elena Rybakina 3-6, 0-1. Rybakina reușește break-ul în debutul setului secund după trei duble greșeli ale Simonei Halep.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 18:28: Simona Halep - Elena Rybakina 3-6. Rybakina se impune în primul set după doi ași reușiți în fața Simonei în game-ul de 6-3.

UPDATE 18:25: Simona Halep - Elena Rybakina 3-5. Simona câștigă game-ul pe propriul serviciu în prelungiri. Rybakina servește pentru set.

UPDATE 18:20: Simona Halep - Elena Rybakina 2-5. Rybakina câștigă pe serviciul propriu și este la un singur game de primul set.

UPDATE 18:15: Simona Halep - Elena Rybakina 2-4. Halep salvează două mingi de break și câștigă game-ul la avantaje.

UPDATE 18:09: Simona Halep - Elena Rybakina 1-4. Simona greșește la o minge scurtă și trimite în afara terenului. Rybakina câștigă pe serviciul propriu la 30.

UPDATE 18:05: Simona Halep - Elena Rybakina 1-3. Halep câștigă pe propriul serviciu la avantaje și rămâne la un singur break în spatele jucătoarei din Kazahstan.

UPDATE 17:59: Simona Halep - Elena Rybakina 0-3. Rybakina confirmă break-ul după un serviciu foarte bun.

UPDATE 17:57: Simona Halep - Elena Rybakina 0-2. Jucătoarea din Kazahstan reușește break-ul.

UPDATE 17:53: Simona Halep - Elena Rybakina 0-1. Rybakina își adjudecă primul game al partidei.

UPDATE 17:50: Începe meciul! Rybakina servește prima!


Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de trei ori până acum. Primul meci direct a avut loc la Wuhan, în 2019, și victoria i-a revenit Elenei Rybakina, ca urmare a unui abandon al Simonei Halep, la 5-4 pentru kazahă în primul set.

A doua confruntare a fost în finală la Dubai, în 2020, unde Simona Halep s-a impus 3-6, 6-3, 7-6 (5), în timp ce ultimul joc direct a avut loc la US Open 2021, unde românca a câștigat tot după un meci de trei seturi, 7-6 (11), 4-6, 6-3.

Simona Halep și Elena Rybakina, înaintea meciului din semifinalele de la Wimbledon

Ambele jucătoare au vorbit despre aspectele și elementele care pot face diferența în confruntarea de joi, iar Simona Halep a indicat experiența într-un astfel de moment al unui turneu de Grand Slam, pe care Elena Rybakina n-o are, fiind la prima semifinală de turneu major.

Mă bazez pe experiența mea, pe multele meciuri jucate. Am mai fost în această ipostază. După ce ajungi într-o asemenea fază a competiției, următoarea dată ești mai bine, pentru că înveți lucruri”, a spus Simona Halep.

Elena Rybakina, în schimb, a transmis că se așteaptă ca serviciul său, unul extrem de puternic, care a ajutat-o mult pe tot parcursul turneului, să facă diferența în favoarea sa.

Cred că în acest joc cheia va fi serviciul meu, jocul agresiv. Ea este o mare campioană. Se mișcă foarte bine, citește foarte bine jocul. Încerc doar să fac tot posibilul, să mă concentrez pe lucruri pe care le pot controla: serviciul meu, loviturile mele, emoțiile”, a precizat Elena Rybakina.

Cine este Elena Rybakina, adversara Simonei Halep din semifinale

Elena Rybakina, o jucătoare din noua generație care impresionează prin calitățile fizice și loviturile puternice, la fel ca Paula Badosa sau Amanda Anisimova, precedentele adversare ale româncei, a ajuns în semifinale la Wimbledon după ce a trecut de Ajla Tomljanovic, 4-6, 6-2, 6-3.

Pe iarba londoneză, unde a ajuns în premieră în faza semifinalelor, Elena Rybakina le-a mai învins la ediția din acest an pe Coco Vandeweghe, 7-6 (2), 7-5, Bianca Andreescu, 6-4, 7-6 (5), Qinwen Zheng, 7-6 (4), 7-5, și Petra Martic, 7-5, 6-3.

Până la ediția din acest an de la Wimbledon, Elena Rybakina, care are două titluri WTA în palmares, București 2019 și Hobart 2020, avusese cel mai bun rezultat la un turneu de Grand Slam la Roland Garros 2021, unde s-a oprit în sferturi.

Galerie Foto

Etichete: simona halep , elena rybakina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM

Autoritățile saudite au permis utilizarea forței letale pentru a face loc unui oraș al viitorului...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Real Madrid v FC Bayern München: Semi-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj
UEFA Euro 2028 and Euro 2032 Announcement - UEFA Headquarters
A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern
var9
Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru
real
Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 ORANGE (16.04.2016)
Recomandările redacției
Martin O’Neill, răspuns misterios în momentul în care a fost întrebat dacă negociază cu Dan Șucu

Surpriza pregătită de Carlo Ancelotti pentru Borussia Dortmund în finala Champions League
Leipzig, Sachsen, Deutschland, 13.02.2024: Red-Bull-Arena: Champions League: RB Leipzig - Real Madrid: Real-Trainer Carl
A reapărut! Cum a fost surprins și ce a făcut Gino Iorgulescu, la prima apariție publică după condamnarea lui Mario
FOTBAL:LANSAREA FILMULUI IN INIMA NATIONALEI (9.05.2024)
Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana
Citește și
Simona Halep, gata pentru al doilea turneu de la revenire! Joacă pe zgură după o pauză de doi ani, în direct la Digi Sport
simona-halep
”Zero!”. Ce lovitură: visul Simonei Halep, ”spulberat”!
Alina Pușcău, toată o sclipire, într-o rochie decoltată și paietată, la o petrecere ținută după Met Gala. E senzualitatea în persoană
Alina Pușcău, toată o sclipire, într-o rochie decoltată și paietată, la o petrecere ținută după Met Gala. E senzualitatea în persoană
UEFA umple visteria FRF. Suma uriașă pe care o primește Federația după EURO 2024
UEFA umple visteria FRF. Suma uriașă pe care o primește Federația după EURO 2024
Bogdan Lobonț, ofertat de echipa care e la un singur pas de cupele europene! Clubul a confirmat: „Vă spun în premieră”
Bogdan Lobonț, ofertat de echipa care e la un singur pas de cupele europene! Clubul a confirmat: „Vă spun în premieră”
Elizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect
Elizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect
Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea
Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea
Titi Aur, supărat pe instructorii auto: Școlile de șoferi, sursa carnagiului de pe șosele
Titi Aur, supărat pe instructorii auto: Școlile de șoferi, sursa carnagiului de pe șosele
Când au apărut primele tramvaie în Țările Române? La început erau trase de cai
Când au apărut primele tramvaie în Țările Române? La început erau trase de cai
Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români
Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români
CTP, impresionat de efortul jucătoarelor noastre: "A fost ziua României la Roma"
CTP, impresionat de efortul jucătoarelor noastre: "A fost ziua României la Roma"
Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei
profimedia-0858128390

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea
Beyonce, în cei mai scurți blugi și o ținută în culorile drapelului SUA. A pozat într-un hangar și a arătat cât e de sigură pe ea
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Digi Animal World
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale