radoi
Lovitură în Bănie: Mirel Rădoi a spus "nu"! Cine e noul antrenor favorit să preia Universitatea Craiova
Olympiakos v Aston Villa, UEFA Europa Conference League, Semi Final, Second Leg, Football, Georgios Karaiskakis Stadium, Athens, Greece - 09 May 2024
Olympiakos - Aston Villa 2-0. Performanță istorică pentru greci! Știm finala UEFA Conference League
Ajax v Manchester United - UEFA Europa League Final
De nicăieri! Anunț făcut în direct: "Ne-am înțeles cu Jose Mourinho!"
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

Video Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva 1-1. Remiză frumoasă la Severin! Calificarea se decide în retur

articol scris de Digi Sport
18.08.2022, 22:25

Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1, în prima manşă a play-off-ului Conference League. Returul se va juca peste o săptămână, la Netanya.

FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-HAPOEL BEER SHEVA, PLAY-OFF CONFERENCE LEAGUE (18.08.2022)
Partida dintre Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva / Foto: Sport Pictures
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

Oltenilor le-a aparținut prima ocazie de gol a partidei, în minutul 3, când Koljic a preluat un balon în interiorul careului și a șutat peste poartă.

Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva 1-1. Remiză frumoasă la Severin! Calificarea se decide în retur

Ivan a irosit și el o șansă mare de gol în minutul 12. Atacantul oltenilor a șutat puternic din lateral, dar peste poartă. Baiaram a fost aproape de gol în minutul 14, dar Lopes a avut o intervenție inspirată și a respins în afara terenului.

Ocaziile oltenilor au continuat, iar în minutul 24, Andrei Ivan a șutat din interiorul careului, însă balonul a lovit bara. Faza a continuat cu Hanca care a șutat din lateral în blocajul defensivei israelienilor.

Raul Silva putea înscrie pe finalul primei reprize când a trimis cu capul la centrarea lui Hanca.


La pauză, oltenii au rămas în zece jucători după un conflict iscat între Paul Papp și un jucător al echipei adverse.

Totuși, ocaziile oltenilor au continuat și în repriza secundă, iar în minutul 52, Baiaram a șutat periculos din interiorul careului.

Hapoel Beer Sheva a deschis scorul în minutul 70, când Hatuel a ajuns la un balon respins de Lazar și a trimis cu capul.

După doar câteva minute, centralul partidei a dictat penalty după ce Crețu a fost faultat în careu de Elahmed. Andrei Ivan a profitat de lovitura de la 11 metri și a restabilit egalitatea.

Pe finalul partidei, cei de la Hapoel Beer Sheva își puteau adjudeca victoria după o gafă comisă de Lazar.

VIDEO Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva 1-1

Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva 1-1. Remiză frumoasă la Severin! Calificarea se decide în retur

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 90+4: Ocazie Hapoel Beer Sheva! Lazar scapă un balon în interiorul careului, iar israelienii sunt aproape de gol, însă Martic reușește să degajeze.

Min. 75: Goool Universitatea Craiova! Andrei Ivan înscrie de la 11 metri.

Min. 73: Elahmed îl faultează pe Crețu în careu, iar centralul partidei dictează penalty. Hapoel rămâne în zece jucători.

Min. 70: Goool Hapoel Beer Sheva! Hatuel a înscris cu capul în poarta lui Lazar după o primă intervenție splendidă a portarului formației din Bănie.

Min. 69: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Crețu expediază un șut puternic din afara careului, dar balonul trece puțin peste poarta lui Glazer.

Min. 52: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Baiaram ajunge la un balon respins în careu și șutează din prima, dar defensiva celor de la Hapoel respinge șutul.

Min. 46: Universitatea Craiova rămâne în zece jucători! Papp este eliminat la pauză.

Min. 39: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Hanca centrează din lovitură liberă, iar Raul Silva reia cu capul puțin pe lângă poarta lui Glazer.

Min. 24: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Andrei Ivan șutează puternic din interiorul careului, dar balonul lovește bara. Mingea ajunge în flancul drept la Hanca, cel care centrează în interiorul careului, dar balonul este respins de defensiva celor de la Hapoel.

Min. 14: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Koljic deviază un balon care putea ajunge la Baiaram, aflat într-o poziție ideală, însă Lopes a avut o intervenție foarte bună și a respins în afara terenului.

Min. 12: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Bancu apare foarte bine la centrul terenului și îi pasează lui Ivan în flancul stâng, însă acesta șutează puțin peste poartă.

Min. 3: Ocazie Universitatea Craiova! Koljic preia un balon în interiorul careului și șutează peste poartă.

Min. 1: Începe meciul!

Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Raul Silva, Screciu – Hanca, Crețu, Mateiu, Bancu – Baiaram, Koljic, Ivan

  • Rezerve: Rusu, Popescu, Vătăjelu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Vlădoiu, Markovic, Căpățînă, Roguljic, Martic, Vînă
  • Antrenor: Mirel Rădoi

Hapoel Beer-Sheva: Glazer – Tibi, Elhamed, Miguel Vitor, Helder Lopes – Bareiro, Micha, Keitjens, Abu Abaid, Ansah – Hemed

  • Rezerve: Harush, Eliasi, Safuri, Shechter, Jehezkel, Madmon, Yosefi, Elias, Selmani, Andre Martins, Dadia, Hatuel
  • Antrenor: Elyaniv Barda Felix

Legat mai ales de Steaua şi FCSB, Rădoi a fost primit cu braţele deschise de către olteni şi poate fi considerat un atu faptul că jocul se desfăşoară "acasă" la el, la Severin.

  • Atât Universitatea Craiova, cât şi U Craiova 1948 nu pot folosi Arena Ion Oblemenco, închiriată pentru festivalul de muzică IntenCity.

Rădoi a oferit o mostră de mare fair play în momentul în care a declarat că şi-ar dori din suflet ca toate cele trei echipe româneşti rămase în competiţie să ajungă în grupe.

În această seară se mai dispută meciurile FCSB - Viking, pe Arena Naţională de la ora 21:30, iar Maribor - CFR, de la 21:15, în Slovenia. Partida "roș-albaștrilor" va putea fi vizionată în format Live Text pe digisport.ro, iar meciul campioanei României va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

"La cum sunt cele două echipe acum, nu cred că una dintre ele poate lua o opţiune importantă pentru calificarea în grupe după meciul de mâine seară. La ce atmosferă fac suporterii celor de la Beer Sheva, indiferent la ce scor vor pierde mâine seară, dacă vor pierde, au puterea necesară să întoarcă.

Mi-aş dori din suflet să ne calificăm toate trei echipele în grupele Conference League. Fotbalul românesc ar avea nevoie în acest moment de un rezultat comun al celor trei echipe", a declarat Mirel Rădoi.

"Eu consider că va trebui să jucăm la fel şi acasă, şi în deplasare, indiferent de atmosfera din tribune. Pentru că asta înseamnă să devii o echipă mare. Ştiam de multă vreme că la Severin vom juca şi nu pe 'Oblemenco', nu trebuie să găsim scuze nici noi, ca staff, nici jucătorii. Dar aşteptăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare în tribune şi să îi susţină pe băieţi", a mai spus Mirel.

  • 17,90 milioane de euro este valoarea lotului Universităţii Craiova pe transfermarkt.com
  • 15,23 milioane de euro este valoarea lotului echipei Hapoel Beer Sheva pe transfermarkt.com

Sorin Cârţu crede că meciul cu israelienii este cel mai important din ultimii 9 ani pentru club. Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva, 20:30, Digi Sport 1

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu (66 de ani), speră ca fotbaliştii să conştientizeze cât de important este pentru club ca echipa să ajungă în grupele Conference League.

Este cel mai important moment al Universității Craiova și nu doar din sezonul acesta, ci din tot istoricul echipei, din 2013 încoace. Totul se realizează cu ajutorul conducerii tehnice și jucătorilor, care trebuie să conștientizeze fiecare secundă din această dublă.

Consider că șansele sunt 50-50, având în vedere că forțele sunt apropiate. Suntem aproape și trebuie să vedem că se dă absolut totul pentru a rezolva acest lucru”, a declarat Sorin Cârțu.

"Trebuie să avem intensitatea potrivită pentru a câştiga. Trebuie să avem aceeaşi atitudine din meciul cu Zorya", a completat Andrei Ivan.

  • 2.94 de milioane de euro este suma care se acordă pentru calificarea în grupele Conference League

Ce îl îngrijorează pe Mirel Rădoi la jocul echipei Hapoel Beer Sheva

Antrenorul Mirel Rădoi are procentaj maxim pe banca Universității. A impresionat la primul joc, acel 3-0 cu Zorya Lugansk. Puțini mai credeau că oltenii pot întoarce scorul din prima manșă a turului 3 preliminar, 0-1, având în vedere forța ucrainenilor.

"Lucrul care mă îngrijorează acum este că în toate partidele pe care le-am observat la Hapoel Beer-Sheva a reuşit mereu să îşi impună ritmul de joc.

E o formaţie mult mai puternică fizic. Jucătorii lor caută duelurile în orice zonă a terenului pentru că ştiu că sunt puternici şi le pot stăpân", a mai afirmat, printre altele, Mirel Rădoi.

Premiile din Conference League 2022-2023

  • Eliminare în turul doi preliminar: 350.000 de euro
  • Eliminare în turul trei preliminar: 550.000 de euro
  • Eliminare în play-off: 750.000 de euro
  • Calificare în faza grupelor: 2.94 milioane de euro
  • Victorie în grupe: 500.000 de euro
  • Egal în grupe: 166.000 de euro
  • Câștigarea grupei: 650.000 de euro
  • Locul doi în grupe: 325.000 de euro
  • Calificare în șaisprezecimi: 300.000 de euro
  • Calificare în optimi: 600.000 de euro
  • Calificare în sferturi: 1 milion de euro
  • Calificare în semifinale: 2 milioane de euro
  • Înfrângere în finală: 3 milioane de euro
  • Victorie în finală: 5 milioane de euro

Etichete: sorin cartu , mirel radoi , play-off conference league , video universitatea craiova-hapoel beer sheva


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
amp
Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu
Collage Maker-22-Mar-2023-07-04-PM-3494
E gata: primul transfer al FCSB-ului! Ce salariu va primi jucătorul
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (12.02.2024)
Ce nu s-a văzut la TV! Gigi Becali și-a aruncat telefonul în direct și la scurt timp a rămas fără șapca de 450 € | VIRAL
gigi
"Coșmar! Nu putea fi mai rău pentru Simona Halep!" Presa din SUA, reacție tranșantă
simo
Recomandările redacției
Ajax v Manchester United - UEFA Europa League Final
De nicăieri! Anunț făcut în direct: "Ne-am înțeles cu Jose Mourinho!"

Dinamo a anunțat stadionul pe care va juca barajul cu Csikszereda. Prețurile biletelor
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC HERMANNSTADT, SUPERLIGA SUPERBET (27.02.2024)
Fratele geamăn al lui Edgar Ie a reacționat, după scandalul care a ”zguduit” Dinamo
edgar ie edelino ie (1)
Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!
Radu Dragusin la meciul amical de fotbal dintre Romania si Irlanda de Nord, desfasurat pe Arena Nationala, vineri 22 mar
Citește și
Surpriză: cel mai bine plătit jucător din SuperLigă n-ar fi de la FCSB!
gigi
Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova
mirel radoi craiova cfr cluj (11)
Au strălucit mai ceva ca modelele de pe podium. Demi Moore, cu câinele în brațe, Salma Hayek, de mână cu soțul, la prezentarea Gucci
Au strălucit mai ceva ca modelele de pe podium. Demi Moore, cu câinele în brațe, Salma Hayek, de mână cu soțul, la prezentarea Gucci
De ce îl vrea Gigi Becali pe Chipciu la FCSB? Schimbare radicală de strategie pentru Champions League
De ce îl vrea Gigi Becali pe Chipciu la FCSB? Schimbare radicală de strategie pentru Champions League
Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală”
Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală”
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Cine a fost marele golgheter român care a apărat și poarta Ungariei? Moare la doar 52 de ani
Cine a fost marele golgheter român care a apărat și poarta Ungariei? Moare la doar 52 de ani
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci
WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci
Fotbalistul dorit de Gigi Becali pentru Champions League, ”desființat” de Cârțu. ”Nu e constant”
gigi-becali

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Digi World
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”