Tennis: US OPEN
Dezvăluiri despre accidentarea Simonei Halep, după ce a abandonat în primul tur de la Trophee Clarins
Îngrijorarea americanilor, după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins
Marcel Pușcaș (63 de ani), director executiv la FCU Craiova,
Exclusiv Când va numi Adrian Mititelu noul antrenor de la FCU Craiova. 7 jucători și doi antrenori, OUT!
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Halep s-a calificat în sferturi la Guangzhou! Turneul este transmis de Digi Sport!

22.09.2015, 16:36

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Guangzhou (China), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, miercuri, după ce a învins-o pe unguroaica Timea Babos, cu 6-4, 6-0.

simona halep-10
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

În sferturi, de la ora 14:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Halep o va întâlni în premieră pe sportiva cehă Denisa Allertova, locul 74 WTA, care a învins-o pe Bojana Jovanovski (Serbia - locul 113 WTA), scor 6-3, 7-6 (7/5).

Simona n-a avut un prim set prea reușit contra Timeei Babos, cedându-și de două ori serviciul, de fiecare dată după ce făcuse break, dar în al doilea a fost extrem de solidă. A servit atunci cei trei ași din meci, n-a oferit nicio șansă de break adversarei, căriea i-a luat de trei ori serviciul.

Tot în sferturi, Monica Niculescu o va înfrunta ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 11:00, pe Yanina Wickmayer (Belgia), care a trecut, 6-3, 6-4, de portoricanca Monica Puig.

Turneul de la Guangzhou este transmis de Digi Sport 2, începând cu faza sferturilor de finală, care sunt programate joi.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



GAME, SET, MECI SIMONA! 6-4, 6-0! Babos a salvat o minge de meci, la 40-15, dar la a doua n-a mai avut ce face și Simona merge în sferturi în stil de mare campioană! Partida a durat o oră și 6 minute. 


UPDATE: BREAK SIMONA! 6-4, 5-0. Al doilea break la zero consecutiv reușit de Simona! Acum joacă cel mai bun tenis al ei, cu lovituri extrem de precise.


UPDATE: GAME SIMONA! 6-4, 4-0! Simona păstrează un nivel de joc foarte ridicat și nu-i mai dă adversarei sale șanse să revină în meci. S-a distanțat, teoretic decisiv!


UPDATE: BREAK SIMONA! 6-4, 3-0. Simona și-a recăpătat și forța și luciditatea. A câștigat la zero pe serviciul adversarei, care pare că a cedat complet.


UPDATE: GAME SIMONA! 6-4, 2-0. Simona a salvat trei mingi de break, de la 0-40, în game-ul secund al setului al doilea. Continuă să servească destul de inconsistent, dar are totuși capacitatea să lovească exact în momentele importante.


UPDATE: BREAK SIMONA! 6-4, 1-0. Babos pare obosită fizic în startul setului secund. Eforturile din primul set, când a încercat să ajungă la multe mingi trimise de Simona spre colțuri, s-ar putea să își spună cuvântul. Nici nu mai servește la fel de sigur ca în primul set.


UPDATE: GAME, SET SIMONA: 6-4! Simona își face prima oară fără emoții serviciul, la 15, și astfel pune punct primului set după 45 de minute de la startul disputei.


UPDATE: GAME BABOS: 5-4! Simona a avut două mingi de set pe serviciul oponentei sale, la 15-40. Pe prima a irosit-o cu un retur în fileu, pe al doilea serviciu. A doua a fost salvată de Babos, după un serviciu bun și un atac aproape de fileu, extrem de agresiv, cu reverul. A treia minge de set a fost din nou salvată de Babos cu un serviciu foarte bun. Simona a dat semne de nemulțumire, dar a reușit să salveze la rândul ei o minge de 5-4, cu un rever în lung de linie perfect. La a patra minge de set, însă, românca a trimis în fileu, după ce a ajuns târziu la o lovitură cu dreapta. Apoi Babos a servit solid de două ori la rând și a făcut până la urmă serviciul.


UPDATE: GAME SIMONA! 5-3! Simona continuă să aibă probleme pe serviciul propriu. A avut minge de 5-3, dar a trimis afară, neforțat. A fructificat-o pe a doua, cu un serviciu foarte bun.


UPDATE: REBREAK SIMONA! 4-3! Simona a început bine game-ul și a condus cu 30-0, dar apoi a făcut două erori neforțate, iar Babos a servit primul as pentru 40-30. Apoi unguroaica face dublă greșeală și irosește șansa unui 4-3. Simona profită și reușește un nou break. Din mimică și din gesturi, Simona pare deranjată de căldura și umiditatea ridicate de la Guangzhou.


UPDATE: REBREAK BABOS. 3-3. Aproape incredibil, Simona își pierde din nou serviciul după ce a reușit break-ul. Rămâne inconstantă atunci când e la serviciu.


UPDATE: BREAK SIMONA. 3-2! Babos are un început de meci curajos și încearcă în permanență să deschidă unghiurile. Simona e pusă în dificultate după fiecare serviciu bun al adversarei sale. Atunci când intră în teren mai rapid, reușește însă lovituri precise, direct câștigătoare. 


UPDATE: GAME SIMONA. 2-2! Simona joacă la limită fiecare lovitură și din acest motiv greșelile ei neforțate sunt mai multe decât ale adversarei. Păstrează însă atitudinea agresivă și atunci când îi intră primul serviciu face cu destulă ușurință punctul. 


UPDATE: GAME BABOS. 1-2. Babos a prins curaj după game-ul anterior. A servit puternic, a jucat cu primul și a atacat. Simona a încercat să joace și ea cât mai tare, dar a trimis afară toate punctele importante. Game la zero al maghiarei


UPDATE: REBREAK BABOS! 1-1. Simona a salvat două mingi de break, după ce a început game-ul fără să reușească să joace cu primul serviciu la primele patru schimburi. Atunci când a făcut asta, a devenit agresivă imediat după retur și a atacat continuu. A avut minge de 2-0, dar a trimis lung, afară, iar apoi a început din nou să nu mai servească cu primul, astfel că Babos a făcut rebreak.


UPDATE: BREAK SIMONA! 1-0! Început perfect de meci pentru principala favorită a turneului chinez.


UPDATE 15:40: A început disputa. Timea Babos servește prima.


UPDATE 15:20: A luat sfârşit partida Francesca Schiavone - Jelena Jankovic. Scor final 5-7, 6-4, 4-6. Urmează întâlnirea dintre Simona Halep şi Timea Babos. 


UPDATE 14:30: Partida dintre Simona Halep şi Timea Babos este programată pe terenul pe care la această oră se dispută întâlnirea dintre Francesca Schiavone şi Jelena Jankovic. În acest moment scorul este 1-1 la seturi (5-7, 6-4) şi urmează manşa decisivă. Astfel, partida sportivei noastre va începe cu întârziere, undeva în jurul orei 15:30.

Etichete: monica niculescu , simona halep , guangzhou , halep babos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Radu Draguin of Tottenham Hotspur during the Premier League match Tottenham Hotspur vs Manchester City at Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom, 14th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)
Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an
DENNIS MAN, ALESSANDRO CIRCATI, ANGE YOAN BONNY, Serie B, 2023-24, Parma vs Cremonese 1-1, 05-05-2024, Esultanza, Celebr
Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez
Screenshot 2024-05-17 at 18.33.57
Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic
Real Madrid Celebrate 36th League Title - Madrid
Adio! Louis Munteanu a făcut anunțul
August 27 , 2023, Constanta-Ovidiu,Romania, Superliga Season 2023-2024, Stage 7, FC FARUL Constanta vs Universitatea Cra
Recomandările redacției
Marcel Pușcaș (63 de ani), director executiv la FCU Craiova,
Exclusiv Când va numi Adrian Mititelu noul antrenor de la FCU Craiova. 7 jucători și doi antrenori, OUT!

Fără milă! Ce a scris presa din Grecia, după ce Răzvan Lucescu l-a "demis" pe "Împăratul" Fatih Terim
Greek Superleague PAOK VS Olympiacos
Enorm! Spaniolii au anunțat cât o costă demiterea lui Xavi pe Barcelona
Real Betis v FC Barcelona - LaLiga EA Sports
Marius Șumudică pune ”paie pe foc” înainte de Rapid - FCSB: ”Au luat primul lor titlu. Suntem la egalitate acum!”
Citește și
Lovitură grea pentru Simona Halep, după accidentarea la genunchi
simo
Simona Halep: ”Nu mi-a venit să cred”. Ce a spus despre retragere
Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (5)
Ce poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”
Ce poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”
Ovidiu Popescu a refuzat-o pe FCSB și semnează cu rivala din SuperLiga înaintea derby-ului cu Rapid
Ovidiu Popescu a refuzat-o pe FCSB și semnează cu rivala din SuperLiga înaintea derby-ului cu Rapid
De ce e ignorat Marius Șumudică de Dan Șucu pentru postul de antrenor la Rapid
De ce e ignorat Marius Șumudică de Dan Șucu pentru postul de antrenor la Rapid
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"
Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"
Ce șansă are un dependent de alcool să trăiască o viață normală
Ce șansă are un dependent de alcool să trăiască o viață normală
Românii care pot ajunge în instanță dacă stau la curte și au balcon. La ce trebuie să fie atenți?
Românii care pot ajunge în instanță dacă stau la curte și au balcon. La ce trebuie să fie atenți?
Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza
Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza
Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia
Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia
Simona Halep, pozată cu un bărbat cu 25 de ani mai mare și cu o avere de 70 de milioane €. Prima reacție: ”Relație amoroasă?”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-25

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen,
Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”