Ioan Varga
Răsturnare de situație! Varga a anunțat noul președinte de la CFR, după ce a spus că Dani Coman va fi în proporție de 90%
Bucharest, Romania. 1st March 2017. Florin Nita #1 of FC Steaua Bucharest and Iliuta Daniel Popa #13 of Dinamo Bucharest during the LPF - Football Romanian League 1 Orange 2016-2017, game between FC Steaua Bucharst and FC Dinamo 1848 Bucharest at Nation
”Ești stelist?” Daniel Popa a răspuns fără să stea pe gânduri, apoi a ajuns la Dinamo
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Cum l-au numit scoțienii pe Gică Hagi, după ce românul l-a lăudat pe Neil Lennon
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

VIDEO Steaua-CSMS Iași 3-1. Roș-albaștrii s-au distanțat la 16 puncte de locul 2

07.04.2013, 10:34

Steaua a trăit periculos meciul cu CSMS Iași. Fără Latovlevici, Tănase și Pintilii printre titulari, roș-albaștrii s-au instalat în jumătatea oaspeților, dar șuturile lui Bourceanu și Pârvulescu n-au fost o problemă pentru Irimia.

chipciu bucurie steaua iasi
  • Media: Liga Digi Sport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Moldovenii au reușit însă ceea ce realizaseră în acest sezon doar “U“ Cluj, Oțelul, Dinamo și Turnu Severin - adică au înscris pe terenul Stelei. În minutul 14, Chipciu l-a tras de umăr în careu pe Mitic, iar arbitrul a acordat penalty. Claudiu Tudor nu i-a dat nicio șansă lui Tătărușanu și și-a trecut în cont primul său gol în actuala ediție de campionat.

Reghecampf a mutat decisiv și i-a trimis în teren pe Tănase în locul lui Râpă, iar atacul Stelei a devenit periculos. Tănase, Rusescu și Chipciu au fost aproape de egalare, dar portarul Iașiului a respins în extremis. Insistențele ofensivei steliste au fost însă răsplătite în minutele de prelungire ale primei reprize. Adi Popa a șutat pe centrul porții, Irimia a respins în față, dar balonul a ajuns la Chipciu, care a înscris.

În repriza secundă, Reghecampf i-a trimis în teren pe Latovlevici și Pintilii. Ultimul l-a înlocuit pe Rusescu. Golgheterul Stelei și-a spart capul în urma unei ciocniri cu Chipciu. Mutarea s-a dovedit a fi inspirată. Premiat înaintea mecului de Digi Sport cu trofeul pentru 'fotbalistul lunii martie', Pintilii i-a adus în avantaj pentru roș-albaștrii, după ce a fructificat o pasă a lui Chipciu.

Tatu a închis tabela în minutul 85, după ce a finalizat o centrare a lui Latovlevici. Steaua își consolidează astfel poziția de lider în Liga 1 și până la titlul mult așteptat mai sunt doar câțiva pași.


Steaua - CSMS Iași 3-1

Au marcat: Chipciu 45+2, Pintilii 59, Tatu 85 / Cl. Tudor 15 - penalty

Steaua
Tătărușanu - Râpă (Tănase 25), Szukala, Chiricheș, Pârvulescu (Latovlevici 46) - Prepeliță, Bourceanu - Adi Popa, Rusescu (Pintilii 46), Chipciu - Tatu
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

CSMS Iași
I.Irimia -Mitic, Al. Crețu, Avrămia, Vladu - Straton, Milea - Onofraș (Mihălăchioaie 59), Tudor (Keita 65), Moutinho (Ionescu 76) - Pătulea
Antrenor: Liviu Ciobotariu


FINAL

Min. 85 - GOOOOOL STEAUA: 3-1, TATU. Brazilianul a finalizat cu capul, cu toată opoziția lui Irimia, centrarea lui Latovlevici.

Min. 76 - Ultima schimbare la CSMS IAȘI. A ieșit Moutinho, a intrat IONESCU.

Min. 74 - Tănase a luat, din nou, o minge pe cont propriu, dar iar a centrat aiurea, de pe linia de corner.

Min. 71 - Latovlevici a executat în careu o lovitură liberă, dar Szukala n-a realizat că balonul va ajunge la el şi a ratat preluarea.

Min. 66 - Bourceanu a înaintat cu mingea a făcut un dribling după care a tras, din pivotare, dar mingea s-a dus mult pe lângă.

Min. 65 - A doua schimbare la CSMS Iași. A ieșit Turdor, a intrat KEITA.

Min. 62 - O eroare a lui Szukala l-a adus pe Tudor într-o poziție ideală de a marca, dar mingea trimisă de acesta s-a dus pe lângă bara din stânga porții lui Tătărușanu.

Min. 61 - Prima schimbare la CSMS Iași. A ieșit Onofraș, a intrat MIHĂLĂCHIOAIE.

Min. 59 - GOOOOOL STEAUA: 2-1, PINTILII. Mijlocașul a șutat, cu efect, din interiorul careului, dar, cu toată opoziția lui Crețu, mingea tot în poartă s-a dus.

Min. 58 - OCAZIE MARE STEAUA. Chipciu a pornit o acțiune din propria jumătate, s-a apropiat de carul moldovenilor, i-a pasat în dreapta lui Popa, care a tras. Mingea a fost respinsă de un fundaș al ieșenilor până la același Chipciu, care apoi a tras la poartă, dar Irimia a scos în corner.

Min. 57 - Acțiune de atac a Stelei, Tănase a fost bine deschis pe stânga, dar mijlocașul a preferat o pasă în lateral, spre nicăieri, unui șut la poartă.

Min. 53 - oi Tănase pentru o simulare de penalty după un duel cu Mitic. Sârbul n-a faultat și mijlocașul roș-albaștrilor a fost avertizat corect.

Min. 52 - oi Onofraș pentru un fault asupra lui Tănase. Fostul stelist va fi suspendat etapa viitoare în meciul contra Viitorului.

Min. 51 - Adi Popa, la una dintre cele mai slabe prezențe în tricoul Stelei, a pierdut de două ori mingea într-un interval de doar câteva minute.

Min. 48 - Steaua a început în forță repriza a doua, decisă să rezolve rapid ecuația câștigătorului. Rămâne de văzut care va fi replica ieșenilor. 

A început repriza a doua

Dublă schimbare la Steaua. A ieșit Rusescu, a intrat PINTILII
                                    A ieșit Pârvulescu, a intrat LATOVLEVICI
 

PAUZĂ

Min. 45+2 - GOOOOOL STEAUA: 1-1, CHIPCIU.  Popa a tras din careu, Irimia respinge în faţă, Tatu încearcă şi el să reia, dar Chipciu este cel care înscrie.

Min. 45+1 - Rusescu a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce fața i s-a umplut de sânge, ca urmare a loviturii primite din partea lui Chipciu.

Min. 45 - Fază încâlcită în careul ieşean: Rusescu a reluat cu capul, Irimia a scos de pe linia porții, după care Chipciu a fost blocat şi el, dar, fără să vrea, l-a lovit cu crampoanele peste față pe Rusescu, care era căzut la pâmânt.

Min. 41 - Și Steaua a cerut un penalty la un duel pentru minge între Rusescu și Vladu, dar arbitrul a lăsat, corect, jocul să continue.

Min. 39 - Ocazie mare Steaua. Tănase l-a driblat pe Mitic după care a tras pe colțul scurt, dar Irimia, pe fază a respins în față. Rusescu a fost la un pas de a relua în gol, dar Avrămia a respins în corner.

Min. 36 - Pârvulescu a acuzat o accidentare, iar arbitrul a oprit jocul. Până la urmă, jucatorul Stelei revine pe gazon.

Min. 27 - Chipciu a fost bine deschis la marginea careului de 16 metri, a pivotat și a tras, dar mingea s-a dus cu mult peste poarta lui Irimia.

Min. 25 - Prima schimbare la Steaua. A ieșit Râpă, a intrat TĂNASE

Min. 19 - Chiricheș și-a încercat șansa cu un șut de la mare distanță, dar mingea s-a dus departe de poarta moldovenilor.

Min. 17 - Ocazie importantă de gol a Stelei. Bourceanu a executat o lovitură liberă, din afara careului, dar mingea s-a dus pe lânga bara din dreapta lui Ionuț Irimia.

Min. 15 - GOOOOOL CSMS IAȘI: 0-1. CLAUDIU TUDOR a transformat fără emoții, pe centru, lovitura de la 11 metri.

Min. 14 - oi Chipciu pentru fault asupra lui Mitic

Min. 14 - Penalty pentru CSMS Iași

Min. 12 - Și Pârvulescu a tras la poartă, tot de la distanță, dar mingea nu i-a provocat emoții lui Irimia. 

Min. 11 - Steaua reușește primul șut la poarta moldovenilor. Bourceanu a tras de la distanță, dar Irimia a prins fără emoții.

Min. 8 - După un start bun de meci al steliștilor, care s-au instalat în jumătatea ieșenilor, a venit și replica elevilor lui Ciobotariu. Mitic a tras de la distanță, dar mingea s-a dus lejer pe lângă poarta lui Tătărușanu.

Min. 1 - A început partida. Gazonul se prezintă în condiții excelente.

Etichete: steaua titlu , steaua reghecampf , steaua stuttgart , live text steaua csms iasi , steaua csms iasi digi sport , steaua victorii , steaua suspendare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
 O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
dele-alli
OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€
Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024
16
”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!
Surpriză de proporții: clubul cu care ar urma să semneze Jurgen Klopp
profimedia-0875048981
Recomandările redacției
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Cum l-au numit scoțienii pe Gică Hagi, după ce românul l-a lăudat pe Neil Lennon

Anunțul englezilor despre Cătălin Cîrjan, după ce românul a plecat de la Rapid
CFR Cluj v FC Rapid 1923 - Romania Superliga Stage 25, Cluj-Napoca - 10 Feb 2024
Adrian Mititelu, în ”război” cu Gigi Becali: ”E frustrat!”
gigi mititelu colaj
Oficial Cornel Râpă, OUT, după 6 ani!
Krakow, Poland. 21st Apr, 2024. 04.21.2024 Krakow (Cracow) Poland, Football, PKO BP Ekstraklasa (Polish top league - first level), Sezon (Season) 2023/2024, Cracovia - Puszcza Niepolomice op: Cornel Rapa Credit: Konrad Swierad/Alamy Live News
Citește și
Neil Lennon a făcut programul! Câte amicale va juca Rapid în vară și unde vor avea loc cantonamentele
Screenshot 2024-05-21 142612
Gigi Becali a spus de ce este convins că va performa FCSB în Champions League
gigi becali cruce
Logodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes
Logodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes
Daniel Popa a semnat cu FCSB! Bonus important pentru calificarea în grupe. Toate detaliile contractului
Daniel Popa a semnat cu FCSB! Bonus important pentru calificarea în grupe. Toate detaliile contractului
Jucătorul dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj şi-a prelungit contractul cu rivala din Superliga!
Jucătorul dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj şi-a prelungit contractul cu rivala din Superliga!
Demi Moore, despre filmul în care a acceptat să apară nud: „Caut mereu materiale care mă împing în afara zonei mele de confort”. Actrița care a ajutat-o să se simtă în siguranță
Demi Moore, despre filmul în care a acceptat să apară nud: „Caut mereu materiale care mă împing în afara zonei mele de confort”. Actrița care a ajutat-o să se simtă în siguranță
Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”
Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”
Istvan Kovacs, evaluat după Atalanta – Leverkusen: cum s-a descurcat centralul român în finala Ligii Europa
Istvan Kovacs, evaluat după Atalanta – Leverkusen: cum s-a descurcat centralul român în finala Ligii Europa
Amenzi usturătoare și 2 ani de închisoare pentru românii care stau la casă. Ce nu au voie să facă?
Amenzi usturătoare și 2 ani de închisoare pentru românii care stau la casă. Ce nu au voie să facă?
Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România
Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România
Lewandowski și-a decis viitorul. Anunț de ultimă oră al vedetei FC Barcelona care a marcat 41 de goluri în doi ani
Lewandowski și-a decis viitorul. Anunț de ultimă oră al vedetei FC Barcelona care a marcat 41 de goluri în doi ani
Foto Florinel Coman n-a luat pauză: unde se antrenează ”bestia” de la FCSB

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”
Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”
Digi World
Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori:
Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"
Digi Animal World
Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”
Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”