vini
La 23 de ani, Vinicius Jr. l-a depășit pe Cristiano Ronaldo, idolul său
Video Girona - Barcelona 4-2. Înfrângerea elevilor lui Xavi au făcut-o pe Real Madrid campioană
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (27.11.2023)
Reacția presei din străinătate, după ce s-a aflat ce antrenor vrea să pună Dan Șucu la Rapid
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Video Real Madrid - Malaga 2-1. Gruparea blanco, campioană de iarnă

21.01.2017, 11:56

După seria de invincibilitate de 40 de meciuri întreruptă de autogolul lui Sergio Ramos cu Sevilla, apărătorul madrilenilor a reușit să o redreseze pe Real în partida cu Malaga.

sergio ramos
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Trupa lui Zidane a început mai atent partida, dar chiar și așa, prima mare ocazie s-a petrecut la poarta lui Navas. Chory Castro și-a creat spațiul necesar în careu și a tras la poartă, dar mingea a nimerit bara.

După 35 de minute de joc, însă, Toni Kroos a trimis ideal în careu de la marginea terenului. Sergio Ramos s-a înălțat și a reluat direct în plasă. După alte opt minute, neamțul l-a servit din nou pe Ramos, care a împins mingea cu piciorul.

Meciul a fost însă relansat de Malaga la 20 de minute după pauză. Juan Carlos a pătruns în careu, de unde a trimis la poartă dintre trei adversari, dar Navas a respins până în picioarele lui Juanpi care a redus din diferență pe tabelă.

Ronaldo putea înscrie și el, după o gafă produsă de Kameni, dar în cele din urmă meciul s-a încheiat cu o victorie la limită, scor 2-1. 


Cu un joc mai puțin disputat, Real Madrid încheie turul de campionat pe primul loc. Echipa lui Zidane se poate declara campioană de iarnă după ce a strâns 43 de puncte, în timp ce următoarea clasată, Sevilla, are cu patru mai puțin. Trupa lui Sampaoli joacă mâine la Osasuna, de la ora 13:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, în timp ce Barcelona, aflată pe 3 în La Liga încheie etapa în deplasarea de la Eibar, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

ECHIPELE DE START

Real Madrid: K.Navas - Nacho, S.Ramos, Varane, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - L.Vazquez, Benzema, C.Ronaldo. Antrenor: Zinedine Zidane. Rezerve: Kasilla, Asensio, Mariano, Isco, Morata, Kovacic, Danilo.

Malaga: Kameni - Rosales, L.Munoz, Villanueva, J.Carlos - Camacho, Recio - Juanpi, Fornals, Chory Castro - Penaranda. Antrenor: Marcelo Romero. Rezerve: Boyko, Jony, Michael Santos, Ontiveros, Demichelis, Duda, Keko. 


LIVE TEXT & VIDEO:

Min. 90+5: Fluier final pe ”Santiago Bernabeu”.

Min. 74: Kameni nu poate opri mingea întoarsă de Munoz, astfel că portarul aleargă să nu primească un nou gol. Kameni scoate de pe linia porții, dar Ronaldo se apropie și șutează. Goalkeeperul intervine din nou salvator și se dictează corner. 

Min. 63: GOOOOOOL MALAGA! 2-1! Juan Carlos pătrunde în careu de unde șutează la poartă dintre trei adversari. Navas respinge în primă fază șutul acestuia, dar balonul ajunge în cele din urmă la Juanpi care trimite în plasă.

Min. 61: Sergio Ramos respinge cu capul și îndepărtează pericolul din careul lui Navas.

Min. 46: Partida a fost reluată pe ”Santiago Bernabeu”.

Min. 45: Arbitrul a fluierat finalul primei părți a jocului.

Min. 43: GOOOOOOOOL REAL MADRID! 2-0! Același Toni Kroos reușește să execute o lovitură liberă, mingea ajunge în careu la Sergio Ramos care doar o împinge în plasă, la colțul lung, lăsându-l spectator pe Kameni. 

Min. 35: GOOOOOOOOO REAL MADRID! 1-0! Toni Kroos bate o lovitură de la colțul terenului, mingea ajunge la Sergio Ramos, care nu este ținut de niciun adversar. Acesta se înalță în careu și reia cu capul mingea în plasa lui Kameni.

Min. 26: Benzema trage puternic de la marginea careului, mingea trece puțin pe lângă.

Min. 25: Probleme musculare pentru Marcelo, care este înlocuit de către Zidane. În locul său este introdus Isco. 

Min. 20: Fornals își încearcă și el norocul, dar Navas se întinde și reține.

Min. 16: Apărarea Realului suferă și Chory Castro își crează spațiul necesar să tragă la poartă. O face bine, dar jucătorul lui Malaga nimerește în bară. 

Min. 15: Benzema încearcă o execuție mult prea pretențioasă din pasa bună venită de la Vasquez. 

Min. 12: Kameni a făcut o paradă de zile mari după ce a oprit șutul lui Ronaldo! Lansat de Toni Kroos, lusitanul a tras la poartă, dar portarul celor de la Malaga s-a opus.

Min. 10: Real a avut prima ocazie de gol după centrarea în careu a lui Ronaldo, care a trimis până la Vasquez. Acesta a reluat la poartă, dar Kameni a respins.

Min 1: A început partida de pe ”Santiago Bernabeu”. Trupa lui Zidane a beneficiat de lovitura de start.

INFO: Madrilenii nu au pierdut în cele 15 dueluri de pe teren propriu în fața celor de la Malaga (12 victorii și 3 rezultate de egalitate). Pe de altă parte, în ultima întâlnire de pe teren propriu, Ronaldo și compania nu au reușit să înscrie.

INFO: Partida de azi reprezintă a 250-a apariție în La Liga pentru Cristiano Ronaldo.


După două înfrângeri consecutive venite chiar după ce seria invincibilă de 40 de partide a fost încheiată, Real Madrid o va întâlni pe Malaga, sâmbătă, de la 17:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Meciul are loc chiar în ultima etapă a turului de campionat, iar, cu o victorie în acest joc, madrilenii își vor asigura primul loc la jumătatea sezonului, asta deși are o partidă în minus, întrucât confruntarea cu Valencia, din luna decembrie a fost amânată, din cauza participării echipei lui Zidane la Mondialul Cluburilor.

Totodată, partida cu Malaga poate fi cea cu numărul 250 pentru Cristiano Ronaldo în La Liga. Portughezul a ajuns în Spania, în 2009, atunci când Real Madrid a plătit pentru el 94 de milioane de euro, iar de atunci, în 249 de jocuri, a marcat 272 de goluri.

Deși a pierdut runda trecută dramatic la Sevilla, Real Madrid este lider, cu 40 de puncte adunate în 17 meciuri. După eșecul suferit duminică, echipa lui Zidane a fost învinsă la mijlocul săptămânii și în Cupa Spaniei, pe teren propriu, de către Celta Vigo.

De partea cealaltă, Malaga se regăsește în jumătatea a doua a clasamentului, pe locul 13, cu 21 de puncte. Deși vine după patru înfrângere cosecutive, dintre care trei în campionat, echipa andaluză încă se menține cu nouă puncte peste linia retrogradării.

În ciuda formei destul de proaste din ultima perioada (ultima victorie a venit la finalul lunii noiembrie, 4-3 cu Deportivo), cei de la Malaga nu și-au pierdut simțul umorului. După ce Real Madrid și-a întrebat fanii, pe contul de Twitter, câte goluri a marcat Benzema în poarta următoarei adversare, andaluzii au venit cu o replică prin care le aminteau de remiza albă care a avut loc pe ”Santiago Bernabeu” în sezonul trecut.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Echipele probabile:

Real Madrid: K. Navas - Danilo, Varane, S. Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Isco, Benzema, Ronaldo.
Antrenor: Zinedine Zidane.

Malaga: Kameni - Rosales, Luis Munoz, Mikel Villanueva, Juan Carlos - Recio, Camacho - Michael Santos, Fornals, Chory Castro - Penaranda.
Antrenor: Marcelo Romero.

În acest meci, Zinedine Zidane nu se va putea baza pe accidentații Gareth Bale, Dani Carvajal, Pepe și James Rodriguez.

Etichete: cristiano ronaldo , la liga , malaga , live video , live score , 17:15


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar
Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar

Averea totală combinată a locuitorilor orașului este mai mare de 3 trilioane de dolari.

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Euro 2028 and Euro 2032 Announcement - UEFA Headquarters
Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern
var9
Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru
real
Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 ORANGE (16.04.2016)
S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman
coman7
Recomandările redacției
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (27.11.2023)
Reacția presei din străinătate, după ce s-a aflat ce antrenor vrea să pună Dan Șucu la Rapid

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League
firo: Fuvuball: Soccer: April 23, 2022 1st Bundesliga, season 2021/2022 31st matchday FC Bayern Mvnchen - Borussia Dortmund 3:1, Leroy Sane, Malik Tillman, FC Bayern Mvnchen, FCB, Bayern, FC Bayern, half figure,
Întrebat pe cine va susține în finala Dortmund - Real Madrid, Jurgen Klopp a stârnit hohote de râs
Fotbal - Evropská liga 23/24 - Sparta - Liverpool - TK - tiskovka
Bayern a promis! Prima lovitură pregătită după eșecul dramatic cu Real Madrid
FC Bayern Munich v FC Internazionale - UEFA Champions League
Citește și
Cristiano Ronaldo, pe lista ”echipei minune” din Europa. Antrenorul insistă pentru el
Al Hilal v Al Nassr - Saudi Super Cup
Marea lovitură e iminentă: starul de 85.000.000€ s-a înțeles cu Barcelona
das Logo der Marke "FC Barcelona", Palma de Mallorca.
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen
„Șumudică n-a vrut să fie antrenorul Rapidului!" Ipoteză surprinzătoare: „Dacă nu era Șucu patron, Marius era antrenor"
„Șumudică n-a vrut să fie antrenorul Rapidului!" Ipoteză surprinzătoare: „Dacă nu era Șucu patron, Marius era antrenor"
Accidentat de Abdallah, Romario Benzar este consternat după noua decizie a Comisiei: ”Ne facem pantaloni cu pistoale”
Accidentat de Abdallah, Romario Benzar este consternat după noua decizie a Comisiei: ”Ne facem pantaloni cu pistoale”
Elizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect
Elizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
De ce doi ofițeri ruși nu l-au salutat pe Putin la parada de Ziua Victoriei Video
De ce doi ofițeri ruși nu l-au salutat pe Putin la parada de Ziua Victoriei Video
Amendă de 1.320 lei, pentru șoferii care rămân cu mașina în pană în tunel sau pasaj. Cum poți scăpa
Amendă de 1.320 lei, pentru șoferii care rămân cu mașina în pană în tunel sau pasaj. Cum poți scăpa
Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români
Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români
CTP, impresionat de efortul jucătoarelor noastre: "A fost ziua României la Roma"
CTP, impresionat de efortul jucătoarelor noastre: "A fost ziua României la Roma"
E gata! Pe urmele lui Ronaldo: a scris istorie la Real Madrid, iar acum semnează cu Al-Nassr!
profimedia-0866755095

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Digi Animal World
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale