Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
simona-halep4
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
giovanni becali 9
Giovanni Becali l-a convins și semnează contractul!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
Play-off

Video Halep - Pironkova 6-7, 7-6, 7-5. Simona a revenit superb şi s-a calificat în sferturi, la Eastbourne

29.06.2017, 12:45

Simona Halep (25 de ani, 2 WTA), favorită numărul doi, a învins-o joi pe bulgăroaica Tsvetana Pironkova în trei seturi, 6-7 (6), 7-6 (4), 7-5, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA pe iarbă de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 753.900 dolari.

halep pironkova
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Halep a reuşit să revină în meci după ce confruntarea se întrerupsese miercuri, din cauza ploii, la scorul de 7-6 (6), 2-1 şi 40-30 pentru Pironkova.

Halep a dominat primul set şi a condus cu 3-1, 4-2 şi 5-3, a ratat cinci mingi de set la 5-4, apoi setul a ajuns în tie-break, unde Halep a avut 6-4, dar a ratat alte două mingi de set şi a pierdut cu 6-8.

Primele trei game-uri ale setului al doilea au însemnat tot atâtea break-uri, Simona arătând nerăbdare în joc şi greşind destul de mult. La reluare, Pironkova a reuşit să se desprindă la 3-1, dar a urmat o serie de patru game-uri la rând reuşite de româncă, Halep conducând cu 5-3. Pironkova nu a renunţat la luptă şi a reuşit să îşi facă serviciul, iar apoi a realizat un break, egalând situaţia. Setul a ajuns în tie-break, unde Halep a deţinut controlul şi s-a impus cu 7-4.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

În decisiv jocul a fost în continuare echilibrat, însă cea care a înclinat balanţa a fost Pironkova, care s-a desprins la 4-2. Imediat, Simona şi-a recuperat break-ul şi a egalat, 4-4, Pironkova a făcut 5-4, dar Halep a restabilit egalitatea şi apoi a realizat un break decisiv, încheind meciul cu 7-5, după două ore şi 40 de minute de joc efectiv.


Halep (25 ani, 2 WTA) şi Pironkova (29 ani, 149 WTA) s-au înfruntat o singură dată, în 2015, în optimi la Dubai, Simona câştigând cu 6-4, 6-3.

Pironkova (lucky loser) a învins-o, miercuri, în turul secund pe Monica Niculescu, scor 6-0, 6-4.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 18.940 de dolari şi 100 de puncte WTA, iar în sferturi va juca împotriva danezei Caroline Wozniacki, a şasea favorită, care a trecut de rusoaica Elena Vesnina cu 6-1, 6-2.

Meciul dintre Halep şi Wozniacki va avea loc tot azi, de la 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Scorul este egal la meciurile directe dintre cele două, 2-2, daneza obţinând ultima victorie, în 2015, la Stuttgart, cu 7-5, 5-7, 6-2, în semifinale.

Turneul WTA din categoria Premier de la Eastbourne este transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, în această săptămână, la Digi Sport.

Digi Sport transminte ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, începând din acest an și până în 2021, 55 de turnee WTA pe sezon.


LIVE TEXT

UPDATE Ora 16:00. Halep - Pironkova 6-7, 7-6, 7-5. GAME, SET și MECI SIMONA HALEP! Condusă 2-4 în ”decisiv”, Simona a servit destul de bine, mai ales cu primul, 10 puncte au făcut diferența, cu un procentaj de peste 70% pe prima minge, a fost mai exactă și, la prima ei prezență la Eastbourne, a izbutit calificarea în sferturile de finală.

Pentru că meciul cu Pironkova ar fi trebuit să se termine ieri, fiind amânat din cauza ploii, sfertul dintre Halep și Wozniacki se va disputa tot azi, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, nu înainte de ora 18:30. 

UPDATE Ora 15:55. Halep - Pironkova 6-7, 7-6, 6-5. BREAK SIMONA! Halep a condus cu 40-15 și a avut șansa de a face break-ul, dar a încercat cu un lob, care n-a păcălit-o pe bulgăroaică. Până la urmă, Simona a profitat de șansă și a trecut în avantaj. VA SERVI PENTRU CÂȘTIGAREA PARTIDEI!

UPDATE Ora 15:53. Halep - Pironkova 6-7, 7-6, 5-5. În stil de mare campioană, Halep nu a ratat propriul serviciu și a restabilit egalitatea în decisiv. I-a răspuns cu un game alb bulgăroaicei. Egalitatea este evidentă în acest meci, acesta fiind al treilea set ce se va decide în prelungiri.

UPDATE Ora 15:50. Halep - Pironkova 6-7, 7-6, 4-5. Game fără iostoric, dominat de la un cap la altul de Pironkova, care a terminat cu un as și cu game la zero. Presiune mare pe Simona care va servi pentru a rămâne în meci. 

UPDATE Ora 15:48. Halep - Pironkova 6-7, 7-6, 4-4. Punct extrem de important câștigat de Simona, care a revenit în decisiv. Halep a salvat o minge de break, s-a concentrat foarte bine, nu a mai greșit și, cel mai important, nu s-a mai grăbit. 

UPDATE Ora 15:42. Halep - Pironkova 6-7, 7-6, 3-4. REBREAK HALEP! Simona și-a recâștigat serviciul, cu o tresărire de orgoliu. Numărul 2 WTA și-a plimbat iar adversara (nr. 149 WTA) dintr-un colț în altul și a reușit să reducă din diferență. Are șansa acum de a face 4-4.

UPDATE Ora 15:40. Halep - Pironkova 6-7, 7-6, 2-4. BREAK PIRONKOVA! După două retururi ratate, cu o dreaptă inversă, Pironkova a restabilit egalitatea la 30, deși Simona a condus la început. Cu un rever complet ratat, Pironkova se desprinde în decisiv. 

UPDATE Ora 15:33. Halep - Pironkova 6-7, 7-6, 2-3Senzațional stânga dreapta a jucat Simona, care și-a deschis terenul pe o lovitură de forehand, după care a câștigat punctul  pe back-hand in cross. După ce Simona n-a mai pus presiune la ultimele două puncte, Pironkova a trecut iar în avantaj. 

UPDATE Ora 15:30. Halep - Pironkova 6-7, 7-6, 2-2. Simona a câștigat destul de clar acest game, în care a condus, la un moment dat cu 40-15. Cu un forehand de mare efect, Halep a restabilit egalitatea.

UPDATE Ora 15:30. Halep - Pironkova 6-7, 7-6, 1-2. Bulgăroaica a câștigat în forță acest game, cu un lung de linie, după ce a salvat două mingi de break. Un game de aproape 8 minute, câștigat după ce a dominat prin forță

Învingătoarea din acest meci, Simona Halep sau Tsvetana Pironkova, va juca în sferturile de finală tot astăzi, împotriva Carolinei Wozniacki (Danemarca), care a trecut în două seturi, 6-1, 6-2 de Elena Vesnina (Rusia). Duelul va fi programat pe terenul 2. 

UPDATE Ora 15:22. Halep - Pironkova 6-7, 7-6, 1-1. Pironkova a avut prima minge de break din setul al treilea, dar Simona s-a concentrat și n-a mai greșit. Și bulgăroaica a fost destul de rigidă și de statică, astfel că Simona a revenit. Pironkova a mai obținut o nouă minge de break, dar iar Simona a știut să revină și chiar a trecut în avantaj. Până la urmă, Halep a preluat controlul punctului și elegant cu un drive a reușit să-și câștige punctul. 

Halep - Pironkova 6-7, 7-6, 0-1. Pironkova a început foarte bine setul al treilea, dar Simona urmează la serviciu. 

La fel ca și în primul meci de la Eastbourne, când a trecut cu 3-6, 6-3, 6-2 de Ying-Ying Duan (VIDEO), Halep este nevoită să joace set decisiv pentru a-și asigura calificarea în sferturi. Învingătoarea din acest meci, Simona Halep şi Tsvetana Pironkova, va juca în sferturile de finală tot astăzi, împotriva câştigătoarei din întâlnirea Caroline Wozniacki (Danemarca) – Elena Vesnina (Rusia). Duelul va fi programat pe terenul 2. 

Halep - Pironkova 6-7, 7-6. SET SIMONA! Halep a reușit cu un lung de linie să câștige punctul care i-a asigurat tie-break-ul, dar și setul al doilea. 

TIE-BREAK.

Halep - Pironkova 7-4

Halep - Pironkova 6-4

Halep - Pironkova 6-3. Simona are trei mingi de set

Halep - Pironkova 5-3

Halep - Pironkova 4-3

Halep - Pironkova 4-2. Se schimbă mingile, dar și terenul. Simona are avantaj de două puncte și șansa de a egala situația la seturi.

Halep - Pironkova 3-2

Halep - Pironkova 3-1

Halep - Pironkova 2-1

Halep - Pironkova 1-1

Halep - Pironkova 0-1

Halep - Pironkova 6-7, 6-6. Cu servicii inspirate, sportiva din Bulgaria a egalat din nou, astfel că setul al doilea se va decide în tie-break.

Halep - Pironkova 6-7, 6-5. Simona n-a mai greșit și și-a asigurat prezența în tie-break, cel puțin.

Halep - Pironkova 6-7, 5-5. Bulgăroaica a izbutit să restabilească egalitatea, astfel că setul secund se va decide în prelungiri.

Halep - Pironkova 6-7, 5-4. REBREAK PIRONKOVA! Sportiva din Bulgaria nu se lasă. Din păcate, când Simona a câștigat pentru set, adversara ei a revenit incredibil.

Halep - Pironkova 6-7, 5-3. BREAK HALEP! Simona se desprinde în setul al doilea, după o minge câștigătoare în lung de linie. A avut de șase ori șansa de a câștiga acest game, dar de fiecare dată Pironkova a reușit să țină pasul. După una dintre loviturile câștigătoare, Darren Cahill, aflat în tribune a exclamat: ”super!”. A câștigat cele mai recente patru game-uri.

Halep - Pironkova 6-7, 4-3. Simona a reușit un punct excepțional de la început și până la final. Deși a fost condusă cu 15-40, numărul 2 WTA n-a mai greșit nimic și acum este la conducere în setul al doilea. 

Halep - Pironkova 6-7, 3-3. BREAK HALEP! Simona a reușit egalarea în setul al doilea. Sportiva noastră a alternat loviturile bune de forehand cu cele de top-spin. Nu s-a mai lăsat păcălită de stilul bulgăroaicei, a și riscat, dar a câștigat.

Halep - Pironkova 6-7, 2-3. Halep și-a câștigat propriul serviciu și reduce diferența față de sportiva din Bulgaria. Cu o dreaptă devastatoare, dar și cu multe schimbări de direcție, Simona a izbutit să câștige un game important, care menține speranțe în relansarea partidei. 

Halep - Pironkova 6-7, 1-3. Simona a început destul de bine acest game, deși sportiva din Bulgaria a fost la serviciu. Două erori de la egalitate a costat-o însă pe Halep, care a ratat și o șansă de break.

UPDATE Ora 14:27. S-a reluat partida. 

Turneul WTA din categoria Premier de la Eastbourne este transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, în această săptămână, la Digi Sport.

Digi Sport transminte ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, începând din acest an și până în 2021, 55 de turnee WTA pe sezon.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

Învingătoarea din acest meci, Simona Halep şi Tsvetana Pironkova, va juca în sferturile de finală tot astăzi, împotriva câştigătoarei din întâlnirea Caroline Wozniacki (Danemarca) – Elena Vesnina (Rusia). Duelul va fi programat pe terenul 2. 

UPDATE Ora 14:20. Simona Halep a ieșit la încălzire pe iarbă, în urmă cu o oră.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 14:14: Meciul dintre Richard Gasquet şi Kevin Anderson s-a încheiat cu victoria francezului, 6-4, 6-4, astfel că următorul duel pe Terenul 4 va fi cel al Simonei Halep cu Tsvetana Pironkova, programat să înceapă în jurul orei 14:30.

UPDATE 21:10 - Meciul Simonei Halep va fi al doilea al zilei pe terenul 4, urmând să se dispute după întâlnirea de pe tabloul masculin dintre francezul Richard Gasquet şi sud-africanul Kevin Anderson. Aceasta este programată să înceapă la ora 12:30, astfel că, probabil, constănţeanca va intra pe teren după ora 14:00. 

Învingătoarea din acest meci va juca în sferturile de finală tot astăzi, împotriva câştigătoarei din întâlnirea Caroline Wozniacki (Danemarca) – Elena Vesnina (Rusia). Duelul va fi programat pe terenul 2. 

UPDATE 20:35 - Condiţiile meteo nu permit reluarea meciurilor la Eastbourne, astfel că întâlnirea dintre Simona Halep şi Tsvetana Pironkova se va relua mâine, la o oră care va fi anunţată ulterior. În momentul în care partida a fost întreruptă din cauza ploii, bulgăroaica era în avantaj, 7-6, 2-1, 40-30

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 20:00 La Eastbourne plouă în continuare şi partidele nu par a se relua în viitorul foarte apropiat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 19:00 - Meciul a fost suspendat, ca urmare a ploii care a început din nou să cadă, iar cele două jucătoare sunt deja la vestiar. 

UPDATE 18:50 - Halep - Pironkova 6-7, 1-2, 30-40. Pentru moment, meciul a fost întrerupt, din cauza ploii.  

UPDATE 18:48 - Halep - Pironkova 6-7, 1-2. Simona a salvat o minge de break, dar nu a puttu să o împiedice pe adversara sa să câştige din nou contra servicului şi să revină la conducere în setul al doilea. 

UPDATE 18:45 - Halep - Pironkova 6-7, 1-1. Din fericire, Simona încă este în meci. A reuşit rebreak-ul, la a patra şansă de care a beneficiat.

UPDATE 18:40 - Halep - Pironkova 6-7, 0-1. Probabil încă afectată de ratarea primului set, Simona a început actul al doilea pierzându-şi serviciul la 0. Imaginea momentului nefavorabil pentru româncă este dubla greşeală cu care a încheiat game-ul. 

Statistica primului set

UPDATE 18:37 - Halep - Pironkova 6-7. Simona a pierdut de o manieră incredibilă primul set. După cele cinci şanse de set ratate la 5-4, românca a ratat ale două oportunităţi în tie-break, unde a condus cu 2-0, 5-3 şi 6-4. Bulgăroaica a revenit fantastic şi a luat setul la chiar prima ocazie pe care a avut-o. 

UPDATE 18:28 - Halep - Pironkova 6-6. Simona nu a mai greşit şi şi-a făcut serviciul, astfel că primul set se decide în tie-break.

UPDATE 18:25 - Halep - Pironkova 5-6. Presiunea se mută pe Simona, după ce bulgăroaica şi-a făcut serviciul şi conduce pentru prima oară de la 1-0. 

UPDATE 18:23 - Halep - Pironkova 5-5. Lucrurile se complică pentru Simona. Jucătoarea noastră a avut 40-0 şi a beneficiat de alte două mingi de set, dar şi-a pierdut serviciul, la prima şansă de break a adversarei sale.

UPDATE 18:16 - Halep - Pironkova 5-4. Jucătoarea din Bulgaria a avut şansa de a face un nou game alb, dar Simona i-a dat câteva emoţii cu două puncte superbe. În cele din urmă, învingătoarea Monicăi Niculescu a câştigat pe propriul serviciu, însă românca va servi pentru a închide primul set. 

UPDATE 18:12 - Halep - Pironkova 5-3. Simona şi-a făcut serviciul fără probleme şi este la un singur game de câştigarea primului set. 

UPDATE 18:08 - Halep - Pironkova 4-3. Continuă seria game-urilor albe (al doilea la rând pentru bulgărioacă), dar a doua jucătoare a lumii continuă să aibă avantajul break-ului din debutul întâlnirii. 

UPDATE 18:07 - Halep - Pironkova 4-2. Este rândul Simonei să-şi facă serviciul la 0, un semnal clar trimis adversarei sale că nu este dispusă să-i facă vreo concesie. 

UPDATE 18:04 - Halep - Pironkova 3-2. Bulgăroaica nu se lasă afectată de startul lansat al Simonei şi răspunde cu un game câştigat la 0. 

UPDATE 18:02 - Halep - Pironkova 3-1. Simona continuă jocul consistent din acest început de meci şi îşi consolidează break-ul cu un game câştigat fără probleme pe propriul serviciu. 

UPDATE 18:00 - Halep - Pironkova 2-1. Break la 0 câştigat de a doua jucătoare a lumii, care a preluat conducerea în setul de debut. 

UPDATE 17:57 - Halep - Pironkova 1-1. Simona Halep s-a impus şi ea pe propriul serviciu, la 30.

UPDATE 17:54 - Halep - Pironkova 0-1. Primul game din acest meci este câştigat de bulgăroaică. Simona a cucerit un singur punct în primul joc al partidei.

Etichete: halep pironkova , halep eastbourne , simona halep - tsvetana pironkova , live simona halep - tsvetana pironkova , video simona halep - tsvetana pironkova , live video simona halep - tsvetana pironkova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Imagini rușinoase pe Metropolitano: românii și columbienii s-au luat la bătaie imediat după meci!
bataie
Recomandările redacției
giovanni becali 9
Giovanni Becali l-a convins și semnează contractul!

Șefii lui Dinamo rămân optimiști, după sancțiunea uriașă primită: ”Vom fi mai puternici!”
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (17.03.2024)
Exclusiv Tudorel Stoica l-a ”urecheat” pe Gică Hagi pentru faptul că îi ia apărarea lui Ianis: ”Îi face un mare rău”
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
Galerie Foto Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Citește și
Irina Begu s-a calificat în sferturile turneului WTA 125 din Antalya
Tennis Internationals - TENNIS - MUTUA MADRID OPEN 2023, , Spain
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Bucureștiul reintră pe harta tenisului. ”Cel mai mare turneu care a existat vreodată în România”
ion-tiriac

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale