Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (5)
Simona Halep: ”Nu mi-a venit să cred”. Ce a spus despre retragere
SIMONA HALEP - DIGISPORT-25
Simona Halep, pozată cu un bărbat cu 25 de ani mai mare și cu o avere de 70 de milioane €. Prima reacție: ”Relație amoroasă?”
becali chara
Gigi Becali a auzit ce a spus Elias Charalambous și i-a dat imediat replica
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

VIDEO Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor, după 6-7, 1-6 cu Agnieszka Radwanska

29.10.2015, 01:29

Finalistă anul trecut la Singapore şi principală favorită în acest an, Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor încă din faza grupelor. A doua jucătoare a lumii a pierdut în două seturi, scor 6-7, 1-6, în faţa plonezei Agnieszka Radwanska, numărul 6 WTA.

halep radwanska-4
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Pentru Radwanska a fost victoria cu numărul 500 în carieră, iar succesul cu Halep, al cincilea în nouă întâlniri directe, o menţine pe jucătoarea de 26 de ani în cursa pentru un loc în semifinale la turneul care încheie sezonul în circuitul WTA.

Meciul a început cum nu se poate mai bine pentru Simona, care a reuşit break-ul în primul game, dar avantajul său nu a durat foarte mult. Radwanska a egalat la 3 şi apoi a reuşit de fiecare dată să-şi păstreze serviciul, în ciuda faptului că Halep a avut nu mai puţin de 8 mingi de break.

S-a mers cap la cap şi astfel s-a ajuns în tie-break, acolo unde Halep părea scăpată în câştigătoare. Românca a condus cu 5-1 şi avea serviciul, dar din acel moment totul s-a rupt, iar Radwanska a câştigat următoarele şase puncte, ultimul după un schimb incredibil, şi şi-a trecut în cont primul set.

Setul secund a început cu un game câştigat greu de Simona, care apoi nu a mai avut replică la jocul fără greşeală al polonezei. Radwanska a lovit excelent, a fost agresivă, a controlat schimburile, în timp ce românca nu a putut câştiga nici măcar punctele care păreau facile.


Radwanska a câştigat 24 dintre ultimele 29 de puncte jucate şi s-a impus cu un categoric 6-1, pentru doar a doua victorie în ultimele şase dueluri directe cu Halep. Precedenta fusese reuşită în 2014, la Indian Wells.


LIVE VIDEO&TEXT

6-7, 1-6, BREAK, SET şi MECI Radwanska! - Simona Halep părăseşte Turneul Campioanelor, unde anul trecut a jucat finala, după ce a pierdut în două seturi în faţa polonezei Agnieszka Radwanska. Românca a încheiat meciul în genunchi, pierzându-şi din nou serviciul la 0. Poloneza se poate califica în semifinale, în cazul în care Maria Sharapova se va impune în două seturi în meciul cu Flavia Pennetta. 

6-7, 1-5, game Radwanska - Aga îşi face din nou serviciul şi este la un singur game de victorie. Simona pare deja resemnată. 

6-7, 1-4, BREAK Radwanska! - Simona este de nerecunosut. Poloneza domină autoritar meciul şi se desprinde aproape decisiv, după un nou break făcut fără probleme. Românca dă semne de oboseală şi nu reuşeşte să închidă în favoarea ei nici punctele care par uşoare. 

#Statistica primului set

6-7, 1-3, game Radwanska - Poloneza continuă să fie la conducerea jocului şi îşi consolidează avantajul break-ului din game-ul precedent. 

6-7, 1-2, BREAK RADWANSKA! - Simona nu-şi revine după ce a pierdut dramatic primul set şi îşi cedează serviciul practic fără luptă. Poloneza este dezlănţuită şi reuşeşte să facă break-ul la 0.  

6-7, 1-1, game Radwanska - Poloneza egalează în setul doi şi pare să controleze jocul cu autoritate, galvanizată de câştigarea primului set. 

6-7, 1-0, game Halep - Românca reuşeşte să-şi facă serviciul cu emoţii, după ce a salvat şi o minge de break. Simona pare afectată după ce a cedat incredibil în primul set şi nici măcar discuţia dintre seturi cu Darren Cahill nu a schimbat foarte multe lucruri. 

6-7, SET Radwanska! - Poloneza reuşeşte să câştige tie-break-ul primului set cu 7-5, după ce Simona a condus cu 5-1. Radwanska a făcut punctul decisiv după cel mai spectaculos schimb al meciului. Prin pierderea primului set, Halep ratează şi şansa de a-şi asigura calificarea în semifinale indiferent de rezultatul partidei dintre Maria Sharapova şi Flavia Pennetta.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


6-6, game Halep - Simona trimite primul set în tie-break, nu fără emoţii însă. Românca a condus cu 40-0, dar a pierdut următoarele două puncte, înainte de a închide game-ul în urma unei mingi trimise în fileu de Radwanska. 

5-6, game Radwanska - Aga reuşeşte din nou să salveze trei mingi de break, fiind agresivă şi ofensivă în momentele decisive, şi îşi face serviciul. Presiunea se mută din nou pe umerii Simonei, care a ratat nu mai puţin de opt şanse de break în primul set

5-5, game Halep - Simona a anulat cele două mingi de set de care a beneficiat Radwanska şi a egalat a 5, după ce a câştihat patru puncte la rând.  

4-5, game Radwanska - Un game foarte lung şi extrem de spectaculos, în care Simona a ratat nu mai puţin de trei mingi de break, înainte ca poloneza să se impună la a treia şansă de a închide game-ul pe care a avut-o. Presiunea este acum pe Halep, care este obligată să-şi câştige serviul pentru a rămâne în primul set.

4-4, game Halep - Simona întrerupe seria bună a adversarei sale şi îşi face serviciul, după ce a revenit de la 15-30. 

4-3, game Radwanska - Aga trece pentru prima oară la conducere în acest meci. Poloneza a ieşit dintr-un moment aparent dificil, la 30-30, câştigând spectaculos ultimele două puncte.  

3-3, BREAK Radwanska! - Poloneza egalează la 3, după ce Simona reuşise iniţial să anuleze o minge de break. Aga a fost agresivă, a controlat majoritatea schimburilor şi a încheiat game-ul cu un lob care a forţat-o pe Halep să trimită în afara terenului.  

3-2, game Radwanska - A fost rândul polonezei să comită o dublă greşeală, iar Simona a revenit de la 40-15 pentru Radwanska şi a beneficiat de două şanse de break. Românca le-a ratat pe ambele, a doua fiind anulată de adversara sa cu un as. 

3-1, game Halep - Deşi a comis prima dublă greşeală a meciului, principala favorită de la Singapore a făcut un alt game solid, pe care l-a câştigat fără probleme.

#Iată care este situaţia înaintea ultimelor meciuri din faza grupelor, la Turneul Campioanelor.


2-1, game Radwanska - Poloneza reuşeşte să-şi facă serviciul, la 15, după ce a terminat game-ul cu un punct extrem de spectaculos.  

2-0, game Halep - Simona îşi face serviciul fără probleme şi îşi consolidează avantajul break-ului din startul partidei. Românca pare mai conectată la meci şi controlează ostilităţile până acum. 

1-0, BREAK Halep! - Început perfect pentru Simona, care a revenit de la 30-0 şi a câştigat pe serviciul polonezei, la chiar prima minge de break de care a beneficiat.  

UPDATE 09:15 - A început meciul. Radwanska a servit prima. 

UPDATE 09:10 - Cele două jucătoare au intrat pe teren şi sunt la încălzire. 

Etichete: simona halep , program digisport , simona halep agnieszka radwanska , agnieszka radwanska turneul campioanelor , halep turneul campioanelor semifinale


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
radu-dragusin
Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați
gigi-becali
"Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk
profimedia-0874301808
Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!
Griechenland - Fußball Super League Saison 2023-2024 Apostolis Nikolaidis Stadion Athen, 01.10.2023 Panathinaikos Athen
Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”
radu
Recomandările redacției
becali chara
Gigi Becali a auzit ce a spus Elias Charalambous și i-a dat imediat replica

Rapid s-a impus în fața celor de la FCSB, scor 2-0, în ultimul meci din play-off-ul acestui sezon din SuperLigă.

Carlo Ancelotti, ”dat pe spate” de noua ”perlă” de la Real Madrid: ”Are un talent deosebit”
Mircea Lucescu îl susține pe Neil Lennon, viitorul antrenor al Rapidului. Mesaj pentru cei care îl critică pe Dan Șucu
suc
Ovidiu Popescu, mesaj emoționant după ce a plecat de la FCSB. ”Aici a fost familia mea”
Citește și
Simona Halep, salt în clasamentul WTA. Pe ce locuri se află Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Irina Begu
SIMONA HALEP - DIGISPORT-45
Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
profimedia-0361486840
Un bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”
Un bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”
Neluțu Varga anunță primul transfer pentru Dan Petrescu la CFR Cluj: „Ne-am înțeles pentru un an"
Neluțu Varga anunță primul transfer pentru Dan Petrescu la CFR Cluj: „Ne-am înțeles pentru un an"
Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase
Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase
Jennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului
Jennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului
Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”
Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și de ce regimul a ascuns, inițial, moartea sa
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și de ce regimul a ascuns, inițial, moartea sa
Ce amendă uriașă riști dacă faci țuică și palincă la tine acasă? Ce trebuie sa știe românii?
Ce amendă uriașă riști dacă faci țuică și palincă la tine acasă? Ce trebuie sa știe românii?
Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani
Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani
FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului
FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului
Lovitură grea pentru Simona Halep, după accidentarea la genunchi
simo

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”
Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”