simona-halep4
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
Western & Southern Open - Day 4
Darren Cahill, mesaj tranșant în privința Simonei Halep
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Simona Halep, învinsă în finala de la Roma. Svitolina a întrerupt seria de zece victorii a româncei

20.05.2017, 23:59

Simona Halep, locul 4 WTA, a fost învinsă, scor 6-4, 5-7, 1-6, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 11 WTA, în finala turneului de la Roma, şi a ratat şansa de urca pe locul 3 în ierarhia mondială.

accidentare halep-1
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Halep s-a impus în primul set cu 6-4 şi a avut nevoie de îngrijiri medicale la glezna dreaptă înaintea actului secund.

Românca a primit din nou îngrijiri medicale în setul al doilea, la scorul de 4-3 pentru Svitolina, când i-a fost bandajată glezna. Jucătoarea din Ucraina a câştigat setul cu 7-5, iar în decisiv s-a impus cu un categoric 6-1.

Două ore şi şapte minute a durat finala turneului de categorie Premier 5.

Pentru prezenţa în finală, Halep va primi 230 565 de euro şi 585 de puncte WTA.


Halep, victorioasă săptămâna trecută, la Madrid, avea zece victorii consecutive înaintea finalei de la Roma.

Este al patrulea turneu câştigat de Svitolina în acest an, după cele de la Istanbul, Taipei şi Dubai.


UPDATE 16:15 MECI SVITOLINA! Halep - Svitolina 6-4, 5-7, 1-6. Elina Svitolina a încheiat meciul cu un categoric 6-1 în setul decisiv al finalei de la Roma.

STATISTICA MECIULUI

UPDATE 16:11 Halep - Svitolina 6-4, 5-7, 1-5. Primul game din acest set câştigat de Simona Halep, care a încheiat jocul cu un as.

UPDATE 16:08 Halep - Svitolina 6-4, 5-7, 0-5. Elina Svitolina îşi continuă seria de excepţie şi e la un game distanţă de trofeul de la Roma, care ar fi al patrulea pentru ea în acest an.

UPDATE 16:05 Break Svitolina! Halep - Svitolina 6-4, 5-7, 0-4. Al şaselea game consecutiv câştigat de Elina Svitolina, care beneficiază de problemele medicale ale Simonei Halep.

UPDATE 16:00 Halep - Svitolina 6-4, 5-7, 0-3. Ucraineanca şi-a fructificat din nou avantajul propriului serviciu şi controlează până acum setul al treilea.

UPDATE 15:57 Break Svitolina! Halep - Svitolina 6-4, 5-7, 0-2 Break realizat fără probleme de a 11-a jucătoare a lumii, care s-a distanţat în setul 3.

UPDATE 15:55 Halep - Svitolina 6-4, 5-7, 0-1. Elina Svitolina a fructificat ultima din cele trei mingi de game avute şi e prima care conduce în setul decisiv.

STATISTICA SETULUI AL DOILEA

UPDATE 15:47 SET SVITOLINA! Halep - Svitolina 6-4, 5-7. Elina Svitolina a încheiat setul al doilea cu un break convingător, câştigat la 15. Ucraineanca a fructificat a treia minge de set de care a avut parte.

UPDATE 15:43 Halep - Svitolina 6-4, 5-6. Game câştigat destul de uşor de Elina Svitolina, cu un singur punct pierdut.

UPDATE 15:40 Halep - Svitolina 6-4, 5-5. Simona Halep a egalat din nou situaţia în setul secund după un game extrem de încins pe propriul serviciu.

INFO: Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund al turneului de la Nurnberg după ce Monica Niculescu s-a retras la scorul de 6-4, 1-0 în favoarea Soranei.

INFO: Alexandra Cadanţu, locul 256 WTA, s-a calificat pe tabloul principal de la Nurnberg, după ce a învins-o pe austriaca Mira Antonitsch, locul 572 WTA, cu 5-7, 6-1, 6-1, în ultimul tur din calificări.

UPDATE 15:33 Time-out medical solicitat de Simona Halep, a cărei gleznă dreaptă este bandajată în aceste momente.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 15:31 Break Halep! Halep - Svitolina 6-4, 4-5. Simona Halep reuşeşte break-ul chiar în game-ul în care adversara sa a servit pentru câştigarea setului şi a avut chiar şi o minge de set. 

UPDATE 15:24 Break Svitolina! Halep - Svitolina 6-4, 3-5. Al treilea break obţinut în acest set de Elina Svitolina, care serveşte pentru câştigarea setului al doilea.

INFO: Sorana Cîrstea a câştigat cu 6-4 primul set al duelului românesc cu Monica Niculescu, din turul inaugural al turneului WTA de la Nurnberg.

UPDATE 15:20 Halep - Svitolina 6-4, 3-4. Elina Svitolina şi-a câştigat game-ul de pe propriul serviciu şi a solicitat intervenţia fizioterapeutului, în timp ce Simona Halep l-a chemat din nou pe antrenorul Darren Cahill.

UPDATE 15:17 Halep - Svitolina 6-4, 3-3. Moment bun al Simonei Halep, care s-a impus pe propriul serviciu şi a egalat scorul în setul al doilea.

UPDATE 15:10 Break Halep! Halep - Svitolina 6-4, 2-3. Simona Halep revine în joc în setul al doilea, după ce a realizat pentru a doua oară break-ul în actul secund al finalei, după un game de mare luptă, în care a fructificat a patra şansă de break. 

UPDATE 15:06 Break Svitolina! Halep - Svitolina 6-4, 1-3. Ucraineanca a realizat un nou break şi conduce cu 3-1 în setul secund al finalei.

UPDATE 15:03 Halep - Svitolina 6-4, 1-2. Elina Svitolina a servit perfect şi a trecut în avantaj după un game câştigat la 0.

UPDATE 15:01 Break Svitolina! Halep - Svitolina 6-4, 1-1. Re-break al ucrainencei, care a pierdut un singur punct în al doilea game din setul secund.

UPDATE 14:58 Break Simona! Halep - Svitolina 6-4, 1-0. Început perfect şi în setul secund pentru Simona Halep, care a pornit cu break şi actul al doilea al finalei turneului WTA de la Roma. 

UPDATE 14:54 Românca a solicitat venirea fizioterapeutului şi primeşte îngrijiri medicale în pauza dintre seturi. 

STATISTICA PRIMULUI SET

UPDATE 14:51 SET SIMONA! Halep - Svitolina 6-4. Intervenţia lui Cahill a fost de bun augur pentru Simona, care a câştigat la 0 game-ul în care a servit pentru câştigarea primului set.  

UPDATE 14:47 Halep - Svitolina 5-4. Al doilea game consecutiv câştigat de jucătoarea din Ucraina, iar Simona Halep a solicitat intervenţia antrenorului Darren Cahill înainte de game-ul în care va servi din nou pentru adjudecarea primului set.

UPDATE 14:44 Break Svitolina! Halep - Svitolina 5-3. Simona Halep nu a reuşit să încheie setul pe propriul serviciu, însă păstrează avantajul unui break în primul set al finalei.

UPDATE 14:39 Probleme pentru Simona Halep, care a călcat strâmb şi a căzut după primul punct din game-ul al optulea. Românca s-a ridicat însă după câteva secunde. 

UPDATE 14:38 Break Simona! Halep - Svitolina 5-2. Al doilea break al Simonei Halep, care e la un pas de câştigarea primului set al finalei de la Roma. Elina Svitolina a solicitat intervenţia antrenorului după ce a pierdut patru game-uri la rând.

UPDATE 14:35 Halep - Svitolina 4-2. Game destul de dificil pentru jucătoarea noastră, care s-a impus însă şi s-a distanţat în premieră în primul set.

UPDATE 14:30 Break Simona! Halep - Svitolina 3-2. Primul break al partidei a fost realizat de Simona Halep, care a câştigat al doilea game consecutiv în care a pierdut un singur punct. 

UPDATE 14:27 Halep - Svitolina 2-2. Game câştigat destul de uşor de româncă, la 15. 

UPDATE 14:23 Halep - Svitolina 1-2. Elina Svitolina a câştigat cel mai disputat game al meciului de până acum, în care Simona a ratat alte două mingi de break.

UPDATE 14:16 Halep - Svitolina 1-1. Simona Halep s-a impus şi ea pe propriul serviciu şi a egalat scorul în primul set. 

UPDATE 14:13 Halep - Svitolina 0-1. Ucraineanca a câştigat primul game al partidei, după ce a salvat o minge de break. 


Calificată în a doua finală consecutivă, după cea câştigată săptămâna trecută la Madrid, Simona Halep are şansa de a-şi trece în palmares al 16-lea trofeu al carierei. A patra jucătoare a lumii o va întâlni, în ultimul act al turneului de la Roma, pe Elina Svitolina, din Ucraina.

Numărul 11 WTA a beneficiat de accidentarea suferită de Garbine Muguruza. Iberica a rezistat doar 22 de minute şi a abandonat în primul set, când era condusă cu 1-4.

"Sunt foarte fericită că sunt în finală, voi încerca să mă bucur de joc şi voi încerca să câştig", a spus jucătoarea de 22 de ani.

Pe lângă forma excelentă pe care o traversează în această perioadă, Halep are şi avantajul duelurilor directe cu Svitolina. Românca a câştigat precedentele două întâlniri cu adversara sa din ultimul act de la Foro Italico - în 2013, la Sofia, şi în 2014, într-un meci din Fed Cup.

"Mereu zic că e o nouă zi, un nou meci, aşa că nu mă gândesc prea mult de obicei când joc cu cineva. Mă gândesc doar la ce pot să fac în acest meci nou, să fac tot ce pot mai bine şi să încurc cât mai mult adversarul, ca să pot câştiga meciul", a declarat Halep.

Constănţeanca de 25 de ani, care va reveni pe locul 3 WTA în cazul în care va cuceri în premieră trofeul în capitala Italiei, îi poate strica adversarei sale o serie de necrezut. Svitolina va juca a patra finală din acest an, fiind de neînvins în 2017 când a jucat cu trofeul pe masă.

Astfel, în tentativa de a obţine al doilea titlu din acest sezon, Halep trebuie să o învingă pe jucătoarea care a câştigat deja trei trofee în 2017, mai multe decât oricine altcineva din circuitul WTA. Ucraineanca s-a impus la Istanbul, Dubai şi Taipei.

"Bineînţeles că sunt foarte încrezătoare, nu aş fi putut să îmi doresc rezultate mai bune pentru mentalul meu înainte de un Grand Slam. Sunt foarte mulţumită de jocul pe care îl arăt acum, de asemenea de nivelul fizic. Sunt fericită şi sper că mâine (azi - nr.) va fi ultimul efort şi voi da tot ce am mai bun", a spus Svitolina.

Cu toate acestea, Svitolina nu se gândeşte că va avea o misiune facilă cu Halep în finala transmisă astăzi, de la ora 14:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, mai ales că românca vine la rândul său după o perioadă excelentă, în care a adunat 10 victorii la rând pe zgură.

"Nu am mai jucat de foarte mult timp împotriva ei, amândouă ne-am schimbat extrem de mult jocul. Simona, bineînţeles, evoluează foarte bine şi mă aştept la un meci dificil", a precizat Svitolina.

În urma parcursului său foarte bun din acest an, Elina Svitolina a urcat pe primul loc în clasamentul WTA Race to Singapore, cel care stabileşte jucătoarele calificate la Turneul Campioanelor. Simona Halep este pe poziţia a cincea în această ierarhie.

Câştigătoarea de la Roma va primi un cec de 460.000 de euro şi 900 de puncte WTA.

Finala turneului de la Roma, dintre Simona Halep şi Elina Svitolina, se va disputa duminică, de la ora 14:00, şi va putea fi urmărită ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 2 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Etichete: video , simona halep , wta roma , elina svitolina , live video halep-svitolina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur

Ce surpriză! Schimbarea majoră pe care UEFA o ia în calcul pentru EURO 2024
”Nu mai pot. E inadmisibil!”. S-a săturat și vrea să plece din România!
ciprian marica
Exclusiv ”Ați avut ofertă de 8 milioane de euro?”. Șeful lui Dinamo a răspuns imediat și a lămurit situația
fcd
Citește și
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
National Bank Open Toronto - Day 5
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale