• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep face spectacol pe zgură în 2017, ajungând la 9 victorii consecutive, după titlul câștigat la Madrid și semifinala prinsă deja la Roma.

”Mă simt bine, sunt mulțumită de felul în care joc. Mă simt un pic obosită, din ce în ce mai obosită de la o zi la alta, dar victoriile mă fac să nu mă gândesc la asta și intru pe teren să fac tot ceea ce pot.

La Madrid nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Aici, joc mai bine și mă simt cel mai bine din tot acest an. Trebuie însă să am grijă de corpul meu.

Madrid este locul perfect unde pot juca, mă ajută suprafața. Aici mă simt bine. Sper să nu plouă la Paris. Anul trecut așa a fost, mingea a fost mare, nu am avut nicio șansă cu Sam.

Nu mă plictisesc să câștig, este frumos. Astăzi a fost un meci bun dar pot să spun că puteam termina mai rapid, doar că am greșit câteva scurte, a întors, a revenit pentru câteva game-uri, este foarte puternică, a jucat foarte, foarte bine. Am știut că dacă o să lovesc cât mai la limită acest lucru o s-o deranjeze, cred că aici m-am descurcat foarte bine”, a spus Halep la conferința de presă.

Simona a vorbit și despre transformarea sa: nu se mai enervează pe teren, un lucru care o făcuse celebră.

”Înainte, aș fi rupt o rachetă, după atâtea scurte ratate. Acum, mă întorc și îmi zic ”e doar un punct”. Asta e noua mea mentalitate”, a adăugat ”Simo”.

Simona se va duela în semifinale cu învingătoarea dintre Daria Gavrilova (pe care o conduce cu 3-1 la ”directe”) și Kiki Bertens (2-1 la întâlniri directe). Gavrilova a obținut singurul succes chiar la Roma, în 2016, atunci când a eliminat-o pe Halep în turul secund.

”E o semifinală, nimeni nu are nimic de pierdut. Le știu bine pe amândouă. Am jucat de câteva ori împotriva Dariei. Va fi greu. Nu pot spune multe, mă simt obosită. Kiki joacă mai plat, lovește puternic și trebuie să o fac să alerge.

După acest turneu, mă duc la Paris unde mă voi antrena. Vacanță voi avea după Wimbledon, probabil”, a încheiat Simona.