• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Barcelona - Eibar (marţi, 23:00, Digi Sport 2) şi Real Madrid - Betis (miercuri, 23:00, Digi Sport 2) 

Feliciano Lopez are numai cuvinte de laudă la adresa lui Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, care au cucerit al doilea trofeu de Grand Slam împreună, după victoria cu 6-4, 6-3 din finala cu spaniolii Marc şi Feliciano Lopez.

"Vreau să îi felicit pe cei doi învingători. Sunt la al doilea turneu de Grand Slam câştigat împreună şi merită toate laudele. A fost o partidă apropiată, chiar dacă scorul poate spune altceva. Am avut şanse pe care noi nu le-am fructificat, mai ales pe serviciul lor. Sunt însă mândru că am ajuns până aici, alături de un prieten, Marc", a spus la final Feliciano Lopez.

Feliciano Lopez (35 de ani) are un trofeu de Grand Slam la dublu, cucerit în 2016, la Roland Garros.

La simplu are patru sferturi de finală de Grand Slam, trei la Wimbledon şi unul la US Open, şi a cucerit de patru ori Cupa Davis alături de Spania (2004, 2008, 2009, 2011).

Este al treilea titlu de Grand Slam din cariera lui Horia Tecău, al doilea în proba de dublu masculin.

Românul a mai câştigat, tot alături de Jean-Julien Rojer, titlul la Wimbledon, în 2015, după trei finale consecutive pierdute alături de suedezul Robert Lindstedt.

Cei doi mai au în palmares un Turneu al Campionilor, câştigat tot în 2015, după o finală cu Florin Mergea şi Rohan Bopanna.

Tecău a mai câştigat titlul la Australian Open, la dublu mixt, în 2012, cu Bethanie Mattek-Sands (SUA).

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT