• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După ce s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA din categoria International de la Linz, Sorana Cîrstea a vorbit în conferința de presă despre mai multe subiecte, inclusiv despre principalele rezultate din acest an, din circuitul feminin.

În opinia Soranei, cele mai mari surprize s-au produs la turneele de Grand Slam, care au fost câștigate în 2017 de Serena Williams (Australian Open), Jelena Ostapenko (Roland Garros), Garbine Muguruza (Wimbledon) și Sloane Stephens (US Open).

A fost un an incredibil. Din punctul meu de vedere, nivelul a fost foarte ridicat. Toată lumea din top 100 joacă atât de bine și, în zilele noastre, este imposibil să ai un meci ușor. De când Serena Williams a rămas însărcinată, toată lumea a avut oportunitatea de a-și arăta tenisul și să fie mai încrezătoare”, a declarat Sorana Cîrstea, care e de părere că Garbine Muguruza a meritat să ajungă pe primul loc în lume.

Din punctul meu de vedere, Muguruza a avut un an incredibil și a meritat să fie nr. 1. Ostapenko și Stephens au avut momente minunate și au jucat incredibil la Roland Garros și US Open. A fost un an incredibil și a adus foarte multe pentru tenisul feminin”.

Sorana a caracterizat-o apoi și pe Jelena Ostapenko, pe care a cunoscut-o mai bine după ce a jucat dublu alături de ea în turneele asiatice.

Jelena este o fată minunată. Nu ne cunoșteam foarte bine până să jucăm împreună în Asia. Este o persoană foarte veselă. Mereu îi spun că e precum un copil (n.r. - râde). Este o persoană pe care e bine să o ai prin preajmă. Îmi place jocul ei și am fost impresionată de modul în care a jucat în Asia. Am pierdut în fața ei la Beijing, chiar dacă am făcut un meci bun. Ea a fost la un nivel incredibil. Cred că și ea va fi nr. 1”, a mai declarat Sorana Cîrstea.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT