• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Devenită lider mondial al tenisului feminin, Simona Halep a fsot numită Ambasador al Sportului Românesc, după ce, luni, a avut o întâlnire cu premierul țării, Mihai Tudose, anunță ziare.com.

Conform sursei citate, toate detaliile privind acest titlu onorific acordat sportivei vor fi rezolvate în curând de Ministerul Afacerilor Externe.

Simona Halep mai primise în, 2014, după finala de la Roland Garros (pierdută în fața Mariei Sharapova), pașaportul diplomatic și funcția onorifică de Ambasador al Turismului Românesc.

Simona Halep a devenit lider mondial al clasamentului WTA începând de luni, după ce, săptămâna trecută a ajuns până în finala turneului de la Beijing, ultimul din categoria Premier Mandatory din acest an. Ea a ratat câștigarea primului titlu în capitala Chinei, după ce a pierdut ultimul act, în fața lui Caroline Garcia.

Românca de 26 de ani are, în prezent, 6175 de puncte în ierarhia mondială, cu 40 mai multe decât Garbine Muguruza, a doua clasată și fostul lider mondial.

După finala de la Beijing, Halep va juca la Turneul Campioanelor de la Singapore, competiție care va avea loc în perioada 22-29 octombrie și care va fi transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT