• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep (25 de ani) s-a pregătit intens zilele acestea pentru primul meci de la Toronto, direct în turul 2, împotriva Magdalenei Rybarikova, din Slovacia. Numărul 2 WTA a avut însă timp și pentru a participa la diverse acțiuni promoționale, ale organizatorilor, cum a fost cea în care a luat lecții de gătit de la un celebru bucătar canadian, Justin Frederic. 

Simona a ascultat cu atenție sfaturile pe care i le-a oferit bucătarul, după care a trecut la treabă, spre bucuria celor aproape 100 de spectatori, care s-au bucurat mai apoi de produse.

Meciul dintre Simona Halep și Magdalena Rybarikova va începe la ora 02:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 şi LIVE TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Fanii tenisului au mai avut, mai apoi, parte și de un antrenament extrem de spectaculos. Simona s-a antrenat alături de Garbine Muguruza, spre bucuria celor prezenți să le vadă la lucru pe primele două jucătoare din Race to Singapore.

La antrenamentul efectuat împreună cu Garbine Muguruza, Simona Halep a acceptat și o provocare specială din partea antrenorului jucătoarei din Spania, Sam Sumyk. Într-un punct, sportiva de pe locul 2 WTA a folosit reverul cu o singură mână, în condițiile în care ea îl joacă mereu cu două mâini. Voia bună nu a lipsit, iar cele două jucătoare au zâmbit la finalul ședinței de pregătire.

VIDEO

Turneul WTA Premier 5 de la Toronto e ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport, în această săptămână.

În turneu, Simona Halep o poate întâlni pe Garbine Muguruza în faza semifinalelor, dar până atunci, cei prezenți rămân cu amintirea unor puncte superbe, realizate de cele două sportive într-o atmosferă relaxată și cordială.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Digi Sport transmite, începând din acest an, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, 55 de turnee WTA pe sezon.

 

Foto: doartenis.ro