• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Maria Sharapova nu va putea participa la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

Organizatorii turneului parizian au refuzat să-i ofere rusoaicei un wild-card pentru calificări, singura şansă prin care Sharapova ar fi putut accede pe tabloul principal.

Sharapova a revenit în circuitul WTA la finalul lunii aprilie după o suspendare de 15 luni primită pentru dopaj. Actualul loc în ierarhia mondială, 211, nu-i permite însă să joace nici măcar în calificările unui turneu de Grand Slam.

De la revenirea în circuit, jucătoarea în vârstă de 30 de ani a fost eliminată în semifinale la Stuttgart şi în turul 2 la Madrid.

Sharapova a cucerit de două ori în carieră Roland Garros-ul, în 2012 şi 2014, ultima oară după o finală cu Simona Halep.

Rusoaica are în palmares toate cele patru turnee de Grand Slam: s-a impus câte o dată şi la Australian Open, Wimbledon şi US Open.

Decizia organizatorilor de la Roland Garros ar putea să-i pericliteze Sharapovei şi prezenţa la Wimbledon. Englezii au anunţat că vor decide dacă îi vor acorda sau nu un wild-card pentru calificări rusoaicei şi în funcţie de decizia francezilor.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT