• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Maria Sharapova (30 de ani), numărul 146 mondial, rusoiaca ce a eliminat-o pe Simona Halep în primul tur de la US Open, a povestit public de ce a ajuns să nu mai stea de vorbă cu marea sa rivală, Serena Williams.

Rusoaica a evitat să amplifice conflictul, prin cuvinte dure, dar a menționat faptul că americanca a vorbit, într-un interviu mai vechi, din 2013, despre lucruri de care nu are habar.

”Sunt cu siguranță alegeri ale cuvintelor sale, lucruri pe care le-a spus, despre care a vorbit și care nu erau corecte. Mă refer la acel interviu al ei în care a început să vorbească despre familii și alți oameni despre care nu are habar. Atunci am simțit că este momentul ca eu să pun frână. Acele comentarii nu erau necesare”, a spus Sharapova, pentru ”The Guardian”.

”E o jucătoare care începe toate interviurile cu 'Sunt atât de fericită, atât de norocoasă'. E atât de plictisitor! Ea oricum n-o să fie invitată la petrecerile bune. Iar dacă vrea să fie cu un bărbat cu inima neagră, să o facă!", spunea Serena despre Sharapova, în 2013, pentru Rollind Stone.

Sharapova a ținut minte mai multe episoade în care s-a simțit ”atacată” de către Serena.

”A aflat că m-am logodit și m-a felicitat sarcastic pentru asta. Apoi a scos un inel dintr-o husă și nu știu dacă nu cumva concura cu faptul că și ea este logodită sau... Nu știu", a mai spus Sharapova.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

2018 va fi fără îndoială marcat şi de lupta pentru supremaţie în tenisul mondial între Serena şi Maria. Cel puţin aşa susţin o serie de specialişti, care sunt convinşi că ambele sportive vor dori să arate că sunt departe de a-şi spune ultimul cuvânt în tenis.

Dacă Sharapova tocmai a revenit după suspendarea pentru dopaj, Serena va fi din nou în competiţii după naştere. Iar duelurile dintre ele, în fazele finale ale turneelor importante, se anunţă palpitante, mai ales că în ultima perioadă s-a tot bătut monedă pe această rivalitate.

"Serena mă urăşte", spune clar Masha și în cartea autobiografică pe care o lansează pe 12 septembrie, "Unstoppable: My Life So Far".