• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Alexis Ohanian este logodnicul perfect. Omul de afaceri i-a oferit Serenei Williams tot sprijinul necesar în ultimele luni. Mai mult, după ce marea campioană a născut, acesta şi-a canalizat întreaga energie spre familie.

Finalul lui 2016 i-a adus celei mai mare jucătoare de tenis din istorie în era Open (lider al Grand Slam-urilor câştigate) unul dintre cele mai așteptate momente: logodna cu Alexis Ohanian. La câteva luni distanţă, Serena anunţat că e însărcinată, iar de curând a dat naştere unei fetiţe.

Sarcina i-a apropiat şi mai mult pe Serena şi Alexis, care trăiesc o poveste de dragoste perfectă. El a fost un adevărat stâlp în momentele dificile ale sarcinii viitoarei soţii, iar acum s-a dedicat total fetiţei. Întrebat cum s-a comportat Alexis Ohanian în ultimele luni, având în vedere că totul era nou pentru el, un prieten apropiat a ţinut să îi sublinieze meritele.

"Logodnicul ei e cel mai bun om de pe planetă. E extrem de îndrăgostit de Serena şi a fost extrem de afectiv cu ea în ultima perioadă, cu sarcina. Şi acum, după ce a născut Serena, o susţine din toate punctele de vedere. E perfect atât ca partener, cât şi ca tată. Deşi este un om extrem de ocupat, le pune pe cele două prinţese ale sale înainte de orice", a povestit un prieten al cuplului pentru E!News.

În vârstă de 33 de ani, Ohanian este director general la Reddit şi a lansat mai multe site-uri de internet. A lansat Reddit în 2005, împreună cu un coleg de facultate, Steve Huffman.